• kilka uwag Autor: ~V2 [188.95.55.*]
    Może niektórzy mnie tu pamiętają. Jeszcze sprzed czasów Kiełbasy.

Kilka uwag, którymi chciałbym się podzielić:

a) Moja teza o próbie wejścia fundów okazała się całkowicie błędna.

b) spółka zmierza donikąd, na W zarobili wszyscy. Sapkowski, Netflix, CDProjekt. Tylko nie Platige.

c) zarząd wie, że jak coś jest rentowne można zawszę zlecić jakiemuś królikowi w ramach B2B, by kasa trafiła tam gdzie trzeba. Mam nadzieję, że rozumiecie co mam nam myśli.

d) o Bagińskim nawet nie chce mi się pisać, bo w tej chwili jest tylko obciążeniem dla akcjonariuszy a nie assetem. Taki z niego talent, że z Wiedźmina zrobił Xenę. Gdyby jeszcze chociaż na tym zarobili porządną kasę... patrz punkt c.

e) program motywacyjny to zwykły rabunek na akcjonariuszach - spółka płaci pracownikom pieniędzmi akcjonariatu, a ci jeszcze przyklaskują

f) spółka zmierza donikąd, to był i jest prywatny folwark kilku tłustych świnek

Tu naprawdę nie ma na co liczyć.

• Re: kilka uwag Autor: ~Reggaer [5.173.56.*]
    Cześć V2 . Proroctwo Kiełbasy kiedyś się wypełni i zarobimy
  • Re: kilka uwag Autor: ~krzych [159.205.242.*]
    Szanowni
    to i ja się zamelduje, a czas dobry bo już za 3 godzinki piąteczek. Jak wiecie u mnie tradycyjnie bezmięsny dlatego puki godzina jeszcze nie wybiła piszę do Was jedną ręką a drugą futruje się na zapas bigosem. Chybcikiem bo mi chabanina stygnie życzę samych dobrych chwil w Roku Pańskim 2020.
  • Re: kilka uwag Autor: ~Reggaer [87.207.84.*]
    Jak jeszcze kiełbasa się pojawi to otwieram szampana
[x]
PLATIGE 0,00% 10,80 2025-10-24 16:47:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.