Czy spółka jest droga, czy tania to rzecz względna. Zależna od wielu czynników - niekoniecznie łatwych do zdefiniowania. Przyznam, że ostatnie wzrosty są dla mnie jedną z większych zagadek z jakimi miałam ostatnio na parkiecie do czynienia. Wygląda na to, że rynek oczekuje jakiejś bomby informacyjnej typu wejście w rynek gier komputerowych.Co będzie gdy się rozczaruje? Strach myśleć. Druga sprawa to czy po podaniu ewentualnej strategi nie będzie sprzedaży faktów. Jednym słowem trzeba być czujnym, siedzieć przed komputerem z palcem na enterze i cieszyć się że rośnie.( na razie)
Na temat poziomu kursu który spółka osiągnie, nie ma co się wypowiadać dopóty, dopóki nie będzie konkretnych danych dotyczących działalności. Na tą chwilę jedyne pozytywy, to przetasowania w akcjonariacie, i obroty które po wielu latach posuchy pojawiły się na akcjach. Spółka dzięki nim wejdzie w orbitę zainteresowania grających na NC. A to już sporo.
Dnia 2020-01-14 o godz. 07:36 ~Gazik napisał(a): > Czysta realizacja zysków. Puszczone płoty w kulisach. Tu w tym roku nic się nie wydarzy ja nie wchodzę a wy robta co chceta wasza strata