• Spadki przed nami Autor: ~wixx [185.253.121.*]
    Jest za drogo już.
  • Re: Spadki przed nami Autor: ~paaulinka [77.253.176.*]
    Czy spółka jest droga, czy tania to rzecz względna. Zależna od wielu czynników - niekoniecznie łatwych do zdefiniowania. Przyznam, że ostatnie wzrosty są dla mnie jedną z większych zagadek z jakimi miałam ostatnio na parkiecie do czynienia. Wygląda na to, że rynek oczekuje jakiejś bomby informacyjnej typu wejście w rynek gier komputerowych.Co będzie gdy się rozczaruje? Strach myśleć. Druga sprawa to czy po podaniu ewentualnej strategi nie będzie sprzedaży faktów. Jednym słowem trzeba być czujnym, siedzieć przed komputerem z palcem na enterze i cieszyć się że rośnie.( na razie)
  • Re: Spadki przed nami Autor: ~jotte [37.47.41.*]
    Zmiana prezesa była zbawienna dla kursu tej spółki. Odrabianie wieloletnich strat doprowadzi kurs w okolice 2 zł (mam nadzieję)

• Re: Spadki przed nami Autor: ~paaulinka [178.37.203.*]
    Na temat poziomu kursu który spółka osiągnie, nie ma co się wypowiadać dopóty, dopóki nie będzie konkretnych danych dotyczących działalności. Na tą chwilę jedyne pozytywy, to przetasowania w akcjonariacie, i obroty które po wielu latach posuchy pojawiły się na akcjach. Spółka dzięki nim wejdzie w orbitę zainteresowania grających na NC. A to już sporo.
  • Re: Spadki przed nami Autor: ~gibon [62.176.175.*]
    Stawiam na gry - Ciszewski w końcu je lubi.
  • Re: Spadki przed nami Autor: ~Gazik [89.77.69.*]
    Czysta realizacja zysków. Puszczone płoty w kulisach. Tu w tym roku nic się nie wydarzy ja nie wchodzę a wy robta co chceta wasza strata
  • Re: Spadki przed nami Autor: ~Jano [89.231.67.*]
    Dnia 2020-01-14 o godz. 07:36 ~Gazik napisał(a):
    > Czysta realizacja zysków. Puszczone płoty w kulisach. Tu w tym roku nic się nie wydarzy ja nie wchodzę a wy robta co chceta wasza strata

Żegnam z radością.
[x]
ICECODE -12,61% 0,10 2026-06-26 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.