Chciałem dowiedzieć się co się dzieje z raportami okresowymi i zadzwoniłem do Best Capital - Autoryzowany doradca. Tam się dowiedziałem, że już od końca grudnia 2019 nie współpracują z Symbio. A komunikatu zero.
@akcjonariusz ja dzwoniłem do audytora (Pol-Tax Sp. z o.o.) w sprawie badania sprawozdania finansowego za 2018 rok i nie byłem pierwszym dzwoniącym. Poradzono mi abym zwrócił się do nich pisemnie (można też na maila) to wtedy oni będą mogli odpowiedzieć i powiedzieć więcej. Póki co dowiedziałem się, że badanie jeszcze trwa a biegły rewident nie otrzymał od zarządu części informacji, których oczekiwał. Czy dowiedziałeś się może dlaczego tej współpracy już nie ma?
Jeszcze jedno - prezio generalnie ma w poważaniu składanie sprawozdań finansowych. Wystarczy wziąć jego życiorys i sprawdzić te spółki po kolei w KRSie, że one nie składają sprawozdań finansowych, niektóre po kilka lat. A ten prezio jest w tych spółkach albo w zarządzie albo w radzie nadzorczej i jeszcze do tego często jest wspólnikiem. To jest karalne takie nieskładanie sprawozdań finansowych ale gość jest prawnikiem i najwyraźniej się nie boi. Ale jest na takich cwaniaków sposób, który nazywa się prokurator. Posprawdzam jeszcze dokładnie przepisy z tymi sprawozdaniam to napiszę po niedzieli jak zrobić z tego użytek. Jak się zacznie gościowi robić koło pióra to może się ogarnie bo jak się będzie cicho siedzieć i liczyć na łaskę to się odwieszenia nie doczekamy. Teraz prezio to już nawet terminu nie podał kiedy będzie raport za 2018 a tu 2019 się skończył.