• Taka sprawa Autor: ~Lucyfer [31.0.42.*]
    Szczęśliwego Nowego Roku dla Wszystkich. Samych udanych inwestycji na GPW i ogromnych zysków na naszej kochanej spółeczce.
  • Re: Taka sprawa Autor: ~Kaktus [5.173.161.*]
    I dla ciebie PREZESIE
  • Re: Taka sprawa Autor: ~Kaktus [5.173.32.*]
    Parówki z Gniezna mówią grilują nas.
  • Re: Taka sprawa Autor: ~Lucyfer [185.31.217.*]
    Z nowym rokiem pewnym krokiem. Nie denerwuj sie przyjacielu.
    Stara śpiewka Briju i tylko wyników nadal BRAK. A fundusze wychodzą, Skarbówka łomocze do drzwi i 150 mln zł niespłaconych długów Briju plus 6 mln nowych akcji które MUSZĄ wprowadzić na GPW. No i ta nieszczęsna papierowa kopalnia bez złota w Dżudżustanie. W Nowym Roku Briju znów w rozkroku.
  • Re: Taka sprawa Autor: ~Lucyfer [185.31.217.*]
    Nie wiem gdzie patrzysz na te wyniki. I dlugi Ci jakoś wciąż rosną. O akcjach juz Ci tłumaczyłem. Nikt przy zdrowych zmysłach i cenie takiej jak obecna nie bedzie wrzucal 6mln nowych akcji. Najwczesniej przy 10 zł. I to najwczesniej. A kopalnia zaskoczy cię juz za chwile....Ale co ja tam wiem. Łomot skarbówki jakby słabszy-słyszysz? Buhahaha
    To Briju długi wciąż rosną. Fundusze wychodzą, lipne wyniki, Skarbówka łomocze do drzwi po 44 mln zł i 150 mln zł niespłaconych długów Briju plus 6 mln nowych akcji które MUSZĄ wprowadzić na GPW. No i ta nieszczęsna papierowa kopalnia bez złota w Dżudżustanie. TRAGEDIA
  • Re: Taka sprawa Autor: ~Lucyfer [37.248.215.*]
    Kaktus - A powiedz mi co będzie jeśli jednak złoto jest, zyski sa A skarbówka nie ma racji?. Jakiej ceny sie spodziewasz przy poszczególnych zdarzeniach - Bo moze to jest powód dla którego P..... tu tak od rzeczy dzien i noc?
  • Re: Taka sprawa Autor: ~Lucyfer [37.248.211.*]
    Korposzczurku.... ciekaw jestem dla kogo pracujesz.
    Dla Briju pracuję i stąd mam info z pierwszej ręki. Cebulaki z Gniezna dobrze o tym wiedzą
[x]
ITMTRADE 7,67% 0,15 2022-10-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.