• Magazyn soli w Trąbkach Wielkich Autor: ~Leśniczy [37.248.211.*]
    Byłem dzisiaj koło magazynu soli w Trąbkach Wielkich. Stoi jak kopula katedry santa Maria del Fiore we Florencji. Firma najgorsze ma za sobą, w przyszlym roku wychodzi na prostą. Posiadacz- czekamy na twoje stękanie: 3,2,1...
  • Re: Magazyn soli w Trąbkach Wielkich Autor: ~Posiadacz [87.241.106.*]
    Życzę wam wszystkiego najlepszego i aby wasz kurs nie zleciał na stałe poniżej 10 groszy i aby spolka na GPW doczekała 2021 roku
    Moje stekanie wygląda tak że my posiadacze obligacji nie odpuścimy spółce w przyszłym roku. Już 2 lata czekamy na swoje pieniądze i ten rok będzie ostatnim... Albo ten cyrk się skończy albo oddadzą i będą mogli dalej się zabawić z nowymi w produkcję obligacji... Bo dopiero wtedy damy im spokój.

A skomlec to ty będziesz posiadacz akcji
    Nie odpuścimy w tym roku.!!!!!
    Oddajcie wszystkim posiadacza akcji pieniądze!!!!
    Do oddania zmusi ich wyższa o instancja
    Posiadaczom obligacji miało być.
  • Re: Magazyn soli w Trąbkach Wielkich Autor: ~Sprawiedliwy [195.38.12.*]
    Leśniczy, co mi po twoim magazynie soli w Trąbkach skoro cały czas mają w d...pie Obligatariuszy i nie wykupują Obligacji, ani nie próbują się dogadać z nimi.
    Na jaką prostą wychodzą, Ty przestań "brać" - z każdego nałogu można się wyleczyć, trzeba to tylko zrobić w odpowiednim momencie ;(
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.232.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Magazyn soli w Trąbkach Wielkich Autor: ~Wierzyciel [188.146.232.*]
    Miało być "trafniejsze" zamiast trudniejsze, ech te automaty...
  • Re: Magazyn soli w Trąbkach Wielkich Autor: ~posiadacz [87.241.106.*]
    nieoficjalnie to chyba ktoś duży wysypuje wam akcje w rynek , ale nie ma komu zbierać.
    zatem wszyscy akcjonariusze niech wezmą się do roboty i zbierają z rynku akcje.
    spółka przecież wspaniale sobie radzi, kończy jakąś tam solankę na którem ma i tak w plecy.

Podsumowując ich wszystkie zadłużenia z kredytów i obligacji, to jedynie nowa ich sprzedaż (obligacji) może im uratować tyłek. dlatego podbijają kurs za kilka złotych lub kilkanaście. wiadomo że nikt normalny w takich ilosćiach tych akcji nie kupuje, bo średnią za akcjie miałby w okolicach 1 PLN.

coś czuję zę jak podjedziecie pod 20 groszy to was ładnie ubiorą.

Zatem załóżcie spodnie inwestorzy i łykać.

Łykać akcje a nie ujadacie że ja mówię o spółce prawdę !!!

podtrzymuję moją opinie że spółka będzie na giełdzie jeszcze maksymalnie 6 miesięcy....to moje opinie i proszę się nimi nie sugerować, bazuje na kosztach i pozyskanych środkach z ostatnich obligacji.

przy życiu trzyma ich jeszzcze fakt, że my posiadacze obligacji nie zaczeliśmy na poważnie z nimi walczyć.

• Re: Magazyn soli w Trąbkach Wielkich Autor: ~Pb [212.165.108.*]
    myślisz że jesteś poważniejszym wierzycielem jak banki które już renegocjowaly umowy z fkd i w dodatku oni w banku frajerzy a ty ten madry mania wielkosci może?? Nie liczysz sie poki co przyjdzie czas na ciebie no napisz co o tym sądzisz daj jedna teorię na zachowanie banku i powiedz nam wiecej co sadzisz o grubasie co sypie w rynek
    nie wiem co chce gruby, ale dla mnie ucieczka z akcji dla takich inwestorów jest niemożliwa.

wtopiliście w akcjach jak my w obligacjach
  • Re: Magazyn soli w Trąbkach Wielkich Autor: ~Obligat_P [93.105.177.*]
    Leśnik - skończcie wreszcie z tą nachalną propagandą FKD rodem z PRL-u, tj. mówienie o wielkim budowniczym, gdy tymczasem mamy do czynienia z typowymi oszustami naciągającymi innych ludzi.
    Nikt już nie wierzy w dobrą wolę Zielińskich, którym zależy jedynie na pozbyciu się swoich akcji. Utrzymują trupa przy życiu, aby wcisnąć swoje bezwartościowe papierki poprzez tego typu narrację (wyjście na prostą, najgorsze za sobą, itp.).
    Ktoś podbija 200 akcjami kurs na 16 groszy, a czemu nie weźmie tych 150 000 tys. Po 16 groszy?
    Okazja jest... Za 2 miesiące sprzeda za 5 groszy
  • Re: Magazyn soli w Trąbkach Wielkich Autor: ~Sprawiedliwy [195.38.12.*]
    To jest jak przekładanie pieniędzy z lewej kieszeni spodni do prawej – kasa w spodniach jest cały czas ta sama (w FKD), kurs akcji sztucznie rośnie, ale ci co patrzą to sądzą, że należy skorzystać z wyjątkowej okazji aby również dokupić.
    W ten sposób za pomocą jednej/kilku akcji Prezes może podbijać kurs przez kolejny rok czekając na chętnych leszczy.
    Kupuj akcje chłopie i nie dyskutuj.
    Może już nigdy ich nie sprzedaż a. Może jakiś amator je kupi po 5 groszy.

Powodzonka.
  • Re: Magazyn soli w Trąbkach Wielkich Autor: ~akcjonariusz [62.182.150.*]
    A kto i po co wystawił te 200 po PKC na S ??? Kolejny zresztą raz sprzedając za kilka zł ! To cię nie dziwi ??? Wyjaśnij , bo ja i chyba nie tylko ja nie wiem o co chodzi

• Re: Magazyn soli w Trąbkach Wielkich Autor: ~Wierzyciel [188.146.232.*]
    Leśniczy wracaj do lasu i nie wkur... tego typu wątkami na forum. Trafniejsze jest hasło:
    Złodzieje z FKD oddawajcie nasze pieniądze!!!
    Cenzura z prawdą nie wygra.
    Znów chcą 2 akcjami kurs podnieść. Śmieszne to... Przeciez te akcje będą po 5 groszy.
    ty p...... nie pajacuj tylko wreszcie konkretnie odpowiedz na zadane wcześniej pytania , bo do tej pory tylko kibicujesz własnemu czarnowidztwu
  • Re: Magazyn soli w Trąbkach Wielkich Autor: ~Posiadacz [217.214.145.*]
    Zadaj je ponownie o nie wiem o co ci chodzi?
    Jakie czarnowidztwo?
    Czemu nie kupujesz akcji?
    Strach cie obleciał?
    Kupuj może kolejne obligacje będzie im łatwiej sprzedać.
    W zeszłym roku nie dość że będą na minusie to jeszcze odsetki zaległe z obligacji ich załatwią.

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że jak nie będą spłacać kredytów to banki wypowiedzią im pożyczki.
    Jeśli posiadacze obligacji się dogadaj to rozpocznie się niszczenie tego o co walczysz, a walczysz o wyjście z akcji.
    Jeśli nie sprzedadzą kolejnych obligacji to nie będą posiadać na to środków.
    Obstawiam że jeszcze w tym. Miesiącu będą próbować opchnac kolejne.
    To nie jest czarnowidztwo to desperacji i chęć odzyskania swoich środków.
    Samych odsetek maja mi na dzień dzisiejszy do oddania 16 tysięcy złotych.
    A ja jestem jednym z wielu.
    Daje im. Jeszcze szansę dogadania się ale konkretów nie ma, jak ich nie będzie to zaczynamy inaczej odzyskiwac środki.
    Posiadacz Jedziemy na podobnym wózku Wytlumacz mi tylko to o co już któryś raz pytam - częste celowe - śmieciowe zlecenia sprzedaży
  • Re: Magazyn soli w Trąbkach Wielkich Autor: ~Posiadacz [217.214.145.*]
    Nie obserwuje aż tak często rynku akcji tej spółki, ale jak już to robię to raczej od ceny 30 groszy widzę smieciowe podnoszenie zleceniami kupna po kilkaset sztuk.
    Przykładem jest piątkowa sesja.
    Ktoś wywalił 7000sztuk a ktoś na siłę chce kurs podnieść kilkoma sztukami. Ogólnie ilości są śmieszne.
    Widziałem jakiś czas temu że ktoś wystawiał a inny brał ale to swoi brali aby w grę wciągnąć innych, którzy skuszą się na akcje.

Nie oszukujmy się akcjonariuszu.
    Mamy duży problem z tą spółką, jej zadłużenia i kwartały na minusie napewno nie pozwolą na spłatę żadnych posiadaczy obligacji.
    Jedyną szansą jest sprzedaż kolejnych obligacji, tylko problem polega na tym że zamiast nimi spłacić starych posiadaczy obligacji tych przeterminowanych to oni te środki zjadają na egzystencję bieżącą. Węzeł zaciska im się koło szyi, a my już niebawem go docisniemy.

Wy posiadacze akcji też nie jesteście bez winy, powinniście robić obroty, jeśli myślicie o wyjściu z fixów. Rozumiem ryzyko wielkie i niepewność co dalej. Może się okazać że kupicie akcje a spółka pójdzie w upadłość... Jest taka szansa i większa niż że się wygrzebie.
    Z drugiej strony nie ma komu kupować i ciężko wam sprzedać akcje na tak wielkiej stracie. Czasem lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu.

Zauważcie że cena przy 10 groszach jest broniona tylko wtedy i tylko w tym czasie pokazuje się tam ktoś z powiedzmy 50 tysiącami na kupnie gdy muszą upchac obligacje.

Ja was dobrze rozumiem też mnie bolą moje obligacje. We wtorek wznawiamy kontakt z zarządem jeśli nas zignoruj... To już się domyśl co dalej.
    Każdy już jest zniecierpliwiony.
  • Re: Magazyn soli w Trąbkach Wielkich Autor: ~Posiadacz [78.77.218.*]
    Czwarty kwartał dla spółki raczej nie był udany. Zobaczymy jak udany będzie pierwszy kwartał w tym roku.
    jakdla mnie jawne podbijanie kursu.
    Akcjonariuszu bierz po prawej jak chcesz aby rosło
    Ty ciągle o braniu , ale nic o takich samych zleceniach na S ! Kiedy mi to w końcu wytłumaczysz ???
  • Re: Magazyn soli w Trąbkach Wielkich Autor: ~Wierzyciel [188.146.234.*]
    I znowu żenujące podbijanie kursu akcji za pomocą 200 szt.
  • Re: Magazyn soli w Trąbkach Wielkich Autor: ~Wierzyciel [93.105.177.*]
    jw.
[x]
FABRYKAKD 1,03% 0,05 2024-06-03 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.