tak może być w tym okresie sylwestrowym , dobrze aby papier uspokoił się i wychłodził wskaźniki. jednak po tym pierwszym tygodniu możliwy dalszy ruch w górę, jednak informacja waży w świetle pozytywnym połowę kapitalizacji spółki 5,5 mln dotacji przy 10 księgi to dużo. jakieś małe dt 45-50 a potem trzeba sobie trochę na longu zostawić
Dnia 2019-12-30 o godz. 08:51 b72 napisał(a): > tak może być w tym okresie sylwestrowym , dobrze aby papier uspokoił się i wychłodził wskaźniki. > jednak po tym pierwszym tygodniu możliwy dalszy ruch w górę, jednak informacja waży w świetle pozytywnym połowę kapitalizacji spółki 5,5 mln dotacji przy 10 księgi to dużo. > jakieś małe dt 45-50 a potem trzeba sobie trochę na longu zostawić > Logiczne założenia, czyli akumulacja papieru dobrze to rozumiem
Dnia 2020-01-06 o godz. 10:46 ~Hillela napisał(a): > Wyczułem i uciekam na Brasa wam życzę dużych wygranych poz. > Nie wiem czy dobrze zrobiłeś chyba popełniłeś błąd co potwierdza zachowanie się kursu, szczególnie dziś
Dnia 2019-12-30 o godz. 08:51 b72 napisał(a): > tak może być w tym okresie sylwestrowym , dobrze aby papier uspokoił się i wychłodził wskaźniki. > jednak po tym pierwszym tygodniu możliwy dalszy ruch w górę, jednak informacja waży w świetle pozytywnym połowę kapitalizacji spółki 5,5 mln dotacji przy 10 księgi to dużo. > jakieś małe dt 45-50 a potem trzeba sobie trochę na longu zostawić > Co wyskoczyłeś a może zostałeś > Już tylko echo po b72
Dnia 2020-01-03 o godz. 13:39 ~Marek napisał(a): > Janusz kiedy bedzie roslo? > Właściwie postawione pytanie chyba powinno brzmieć Janusze giełdowi kiedy będzie rosło
Dnia 2019-12-30 o godz. 08:51 b72 napisał(a): > tak może być w tym okresie sylwestrowym , dobrze aby papier uspokoił się i wychłodził wskaźniki. > jednak po tym pierwszym tygodniu możliwy dalszy ruch w górę, jednak informacja waży w świetle pozytywnym połowę kapitalizacji spółki 5,5 mln dotacji przy 10 księgi to dużo. > jakieś małe dt 45-50 a potem trzeba sobie trochę na longu zostawić >
> Czas poczekać ale ile te czekanie miesiąc dwa a może rok
spółka na chwile wyszła z tej konsolidacji myślę, ze po kolejnym dobrym info dziś wróci, dodatkowe paliwo przydałoby się wyjść z 0,50 stały mały pakiet mama