• Ktoś umiejętnie troluje Autor: ~defenetre [178.218.226.*]
    Mamy do czynienia z ciągle powtarzającą się informacją na forum, że w akcjonariacie są ci sami ludzie którzy byli udziałowcami Macrogames. Tymczasem głównym udziałowcem BTC jest Mobilum Ltd, czyli Wojciech Kaszycki. Jest on od 20 lat w biznesie i od kilkunastu lat udziałowcem i prezesem firm doradczych, od pewnego czasu związanych z kryptowalutami.
    Natomiast głównym udziałowcem Macrogames był przez 6 lat czyli WKM Ltd Wojciech Moderacki Katarzyna Moderacka. WKM Ltd sprzedawał akcje Macrogames od kursu ok 1,3 zł , a zakończyli przy kursie zbliżonym do 0,1 zł, po czym działalność firmy zanikła.
    Jedyna zbieżność między tymi firmami to imię Wojciech.
  • Re: Ktoś umiejętnie troluje Autor: ~Zzz [37.47.17.*]
    Dokształć się może człowieku bo sam trolujesz https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2018-02/zawiadomienie_WKM_201802031900622399.pdf
  • Re: Ktoś umiejętnie troluje Autor: ~defenetre [178.218.226.*]
    Może masz lepsze informacje i rzeczywiście Kaszycki miał coś wspólnego z Macrogames, ale mnie nie przekonałeś. Ta informacja została podana po rezygnacji prezesów Ciecierskiego, Agnieszki Zemsty, Prokurenta, członków rady nadzorczej. Ktoś musiał podać informację o zmianie udziałów i prawdopodobnie był to ktoś od autoryzowanego doradcy Invest Concept. Przeglądnąłem te 20 lat kariery Wojciecha Kaszyckiego i nigdzie nie było śladu jakoby był udziałowcem lub członkiem zarządu WKM. W tej informacji z linku występuje z oświadczeniem "w imieniu WKM". Ale czy to ten sam Kaszycki? Nie śledziłem MGames więc mogę się mylić. Jeśli wiesz, że miał związek, to daj wiarygodne info. Byłbym zainteresowany je przeczytać.
  • Re: Ktoś umiejętnie troluje Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    Nie jednemu psu na imię Burek
  • Re: Ktoś umiejętnie troluje Autor: ~Zzz [37.47.17.*]
    W linku niżej rejestr spółek uk- są tam osoby zarządzające i udziałowcy wkm ltd :
    https://beta.companieshouse.gov.uk/company/09628861/officers

Można porównać z danymi osobowymi z polskiego krs :
    http://www.infoveriti.pl/osoba-krs/Kaszycki-Wojciech-Andrzej/50c74345436240c10194dd392c58b801.html
    Jeśli uważasz, że zbieżność imienia, nazwiska, daty urodzenia i nazw spółek w polskim krs (kilka wkm w historii p. Kaszyckiego) i osób współwystępujących jest przypadkowa, to przejrzyj akta krs (są ogólnodostępne) i porównaj podpis z podpisem używanym przy macrogames (jest w linku w moim poście wyżej).
    ZZZ , zmusiłeś mnie do analizy tego MGames. I wiesz co?
    Myślę sobie że jakoś w styczniu-lutym 2017 pomroczność jasna cię ogarnęła i kupiłes na samej górce sporo akcji na umowę cywilno-prawną od tego któregoś-tam WKM.
    Połknąłeś haczyk T-Mobila i sę zadławiłes.
    Tylko czy WKM nie miał prawa sprzedać akcji?
    A miał święte prawo.
    Jak byś wtedy spoglądał czasem na ich raporty to może byś coś wyniuchał, jeśli się nie znasz to daj komuś, jak ja daję
    Dziś u kojego Doradczy: look na bilans MGames za 2kwartał 2016, rachunek wyników, produkty i "du.. mi nie zawracaj" było
    Ja mojego doradcę uwielbiam więc dużo wybaczam....., bo mi już "... "pare razy uratowała, co prawda nie na giełdzie, ale niucha ma.

Liczę i któreś-tam WKM milionów na tym MGame nie zarobiło bo tam 1 króciótka górka na kursie była, a większość sprzedano już na dobrej zniżce.
    Wiesz to jest handel,jak na bazarze czy w hipermarkecie tylko tu nie masz gwarancji czy rękojmi, to ta różnica. Swoje prawo zwrotu możesz jednak zrealizować, ale zregóły po innej cenie.
    Jak widzę jaki ty niszczęśliwy jesteś to nawet myślę że te obligacje MGames kupowałeś..z chciwości oczywiście....
    A może ty tak płaczesz bo np GetBack też kupiłeś na 8% i myślisz że rząd i partia cię oszukała? ,a do nich posta nie napiszesz publicznie.
    Ideały straciłeś? Jeśli tak, to potrafię już zrozumieć dlaczego szukasz winnych za swoje decyzje, jak dziecko jakieś.

Ja czy ten czy Inny WKM z akcji BlockcainLab się nie wycofuję. Poczekam na taką fajową górkę jak w Macrogames kiedyś czy JuJuBee teraz

WKM Ltd jest akcjonariuszem MGames od początku notowań. Firma została zarejestrowana w 2013 r i to pasuje do tej firmy:

link 

Wszystkie funkcje w tej firmie WKM Ltd pełnią 3 osoby o nazwisku Moderacki (szkoda, że nie Moderator). Firma nie posiada telefonu, konta email, strony internetowej, ani kontaktu osobowego. Trzeba zwrócić uwagę, że na zawiadomieniu które firma wysłała do KNF nie ma pieczątki, a podpis jest w kształcie kilku odrębnych kresek. Nazwisko Wojciech Moderacki jest nie do namierzenia w internecie.

Jest też firma Wojciecha Kaszyckiego
    link 
    gdzie wszystko jest otwarte. Jest wyznaczona osoba do kontaktów z klientami Data założenia firmy 2015 r nie zgadza się z okresem posiadania akcji przez WKM Ltd, to jest od 2013 r.
    Dziwną rzeczą jest, że w tej sytuacji adres zawiadomienia do KNF zgadza się z firmą Kaszyckiego, a nie z firmą Moderackich. Zawiadomienie zostało wysłane po momencie, gdy wszyscy z firmy się nagle i gwałtownie ewakuowali, a wysłano zawiadomienie wątpliwej wiarygodności.
    Nie pasuje mi to tylko do Wojciecha Kaszyckiego, który działając jako doradca, stara się działać z rozgłosem i jawnie. Wszędzie go pełno w wywiadach.

No i OK

• Re: Ktoś umiejętnie troluje Autor: ~Zzz [37.47.19.*]
    Jeśli podejrzewasz przestępstwo zgłoś policji lub prokuraturze - i tak już prowadzą sprawę, więc może zechcą oprócz działalności pana K. zbadać jeszcze inne wątki.
    Nie podejrzewam nikogo z wymienionych. Jeśli ktoś manipulował, to na pewno jego nazwisko nie jest nigdzie widoczne.
    Zapewniam również, że na pewno pisze się na pewno oddzielnie, bo google mówi inaczej i się myli.
  • Re: Ktoś umiejętnie troluje Autor: ~Zzz [37.47.21.*]
    Bardzo dobrze, że się dokształcasz nawet nocą.

Może już wkrótce sam dojdziesz do kolejnych odkryć, np. że w macrogames , mobilum, blockchain lab i wkm ltd to TEN SAM pan Kaszycki. Podobnie jak inne znane z macrogames nazwiska to też tutaj nie przypadek.

Sprawdź, wyjaśnij i nie troluj.
    Nie wprowadzaj ludzi w błąd
  • Re: Ktoś umiejętnie troluje Autor: ~N2 [188.146.98.*]
    To można mieć tylko 1 biznes?
    A ktoś tak napisał?
  • Re: Ktoś umiejętnie troluje Autor: ~N2 [188.146.101.*]
    Patrzę że ty trolem jesteś. Dużo o tobie z lektury można się dowiedziec. Ci co kupili po 0.5 czy 0.8 zarobić chcą.Wiec spadaj robić pianę gdzie indziej, przeżarta nienawiścią męko jedna
    :-D

Masz problem? Trudniej ci znaleźć naiwniaków do ubrania w swoją makulaturę?

A może żałujesz, że ciebie nikt nie ostrzegł w co się pakujesz?
  • Re: Ktoś umiejętnie troluje Autor: ~dobraRada [185.189.113.*]
    Na MGames też tacy cwaniacy byli co ludzi naciągali na śmiecia i były dostępne konsultacje, strona internetowa a ludzi nie słuchali rady by nie wchodzić w biznesy które są klatkami na kapitał.
    Ta spółka jest dla frajerów, koniec kropka.
[x]
BTCSTUDIO 0,00% 0,12 2026-05-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.