ZZZ , zmusiłeś mnie do analizy tego MGames. I wiesz co?
Myślę sobie że jakoś w styczniu-lutym 2017 pomroczność jasna cię ogarnęła i kupiłes na samej górce sporo akcji na umowę cywilno-prawną od tego któregoś-tam WKM.
Połknąłeś haczyk T-Mobila i sę zadławiłes.
Tylko czy WKM nie miał prawa sprzedać akcji?
A miał święte prawo.
Jak byś wtedy spoglądał czasem na ich raporty to może byś coś wyniuchał, jeśli się nie znasz to daj komuś, jak ja daję
Dziś u kojego Doradczy: look na bilans MGames za 2kwartał 2016, rachunek wyników, produkty i "du.. mi nie zawracaj" było
Ja mojego doradcę uwielbiam więc dużo wybaczam....., bo mi już "... "pare razy uratowała, co prawda nie na giełdzie, ale niucha ma.
Liczę i któreś-tam WKM milionów na tym MGame nie zarobiło bo tam 1 króciótka górka na kursie była, a większość sprzedano już na dobrej zniżce.
Wiesz to jest handel,jak na bazarze czy w hipermarkecie tylko tu nie masz gwarancji czy rękojmi, to ta różnica. Swoje prawo zwrotu możesz jednak zrealizować, ale zregóły po innej cenie.
Jak widzę jaki ty niszczęśliwy jesteś to nawet myślę że te obligacje MGames kupowałeś..z chciwości oczywiście....
A może ty tak płaczesz bo np GetBack też kupiłeś na 8% i myślisz że rząd i partia cię oszukała? ,a do nich posta nie napiszesz publicznie.
Ideały straciłeś? Jeśli tak, to potrafię już zrozumieć dlaczego szukasz winnych za swoje decyzje, jak dziecko jakieś.
Ja czy ten czy Inny WKM z akcji BlockcainLab się nie wycofuję. Poczekam na taką fajową górkę jak w Macrogames kiedyś czy JuJuBee teraz