• wyprowadzanie kasy Autor: ~edek_mistrzunio [83.27.233.*]
    Hej mamy konkretne dowody na wyprowadzanie z PMPG kasy , najpierw Orle pióro, teraz pożyczka dla żony i w związku z tym jest pytanie czy jest szansa na pociągnięcia pana L do odpowiedzialności? Rozumiem że działania pana L są na granicy prawa i ciężko będzie miała prokuratura z postawieniem konkretnych zarzutów. Macie jakieś przemyślenia na ten temat. Jakby na tp nie patrzeć to ze spółki wyparowało w 2 lata 20 000 000 tj 2x kapitalizacja.
  • Re: wyprowadzanie kasy Autor: ~makler [88.199.172.*]
    Oczywiście, że są podstawy
    nawet słynny czat to potwierdza bo wprowadzał celowo akcjonariuszy w błąd w czasie kiedy żonka zakładała spółkę
    ten człowiek działa na niekorzyść pmpg oraz ich akcjonariuszy
  • Re: wyprowadzanie kasy Autor: ~komuch [31.60.66.*]
    Tak mnie ciekawi, z tym orlim piórem nie widać na horyzoncie ani na papierze czy to przeszło, bo w akcjonariacie jakoś nie widać dodatkowej puli akcji za orle dla prezesa a miało być coś za 2 mln akcji oraz umorzenie tych obligacji o wartości 10 mln zł ? Przeszło to ?
    Może nie i dlatego uderzył z drugiej strony ale nie ma co ukrywać pierd.....złodziej.
    Komunikat na sam koniec roku, tak jakby chciał zrobić obrót (bo musi aby go nie wyrzucili z giełdy) a i też pozbierał sporo tych akcji.
    Słabe ręce oddały.
  • Re: wyprowadzanie kasy Autor: ~edek_mistrzunio [83.27.233.*]
    Co do słabych rąk to sam sprzedałem , w długim terminie nikt z oszustami nie wygra , nawet jak go załatwią to co z tego? akcjonariusze jeszcze bardziej po dupie dostaną. Wolę za tą kasę kupić jakąś inną spółkę. I nie mówię że teraz tylko spadki, może nawet urośnie, z tym że ja z oszustami interesów nie robię.Szkoda że zmądrzałem przy cenie 1,3.

• Re: wyprowadzanie kasy Autor: ~ben_ben [212.106.27.*]
    az z ciekawosci sprawdzilem - mialo byc potracenie wierzytelnosci na 9 mln + emisja akcji za dwa
    ale to chyba nie przeszlo ze wzgedu na to ze by przekroczylby prog 66% i chyba jest obowiązek zrobienia wezwania na 100% a na grudzien 2018 to cena byla wysoka
    Finalnie bylo tylko potracenie aktywow na 11 mln
    A spółka od ktorej zakupiono Orle Pióro to....Capital Point Sp. z o.o.
  • Re: wyprowadzanie kasy Autor: ~Car [31.0.74.*]
    Dzisiejsze info tylko potwierdza tylko to co wszyscy wiedzą o tym człowieku. Sprzedał orle pióro pmpg które miało kokosy przynosić a tu odpis...miałem ochotę tu wrócić ale chyba podziękuję jednak..
  • Re: wyprowadzanie kasy Autor: ~superczesiek [46.204.33.*]
    no ciekawa sytuacja z tym odpisem. moze dadelus skomentuje, bo niedawno pisal ze spolka juz wyczyscila swoja ksiegowosc...
  • Re: wyprowadzanie kasy Autor: ~Car [134.3.63.*]
    I teraz zmiana terminu raportu rocznego. Pytanie dlaczego bo jak było by się czym chwalić to by nie przesuwali..
  • Re: wyprowadzanie kasy Autor: ~superczesiek [5.173.13.*]
    Z tego co pamietam to co roku przesuwaja ten termin. Wiec nic nowego.
[x]
PMPG -0,97% 2,05 2025-10-02 09:23:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.