• Finansowanie Autor: ~src [88.156.132.*]
    Jak myślicie? Z czego to sfinansują? Kredyt?
  • Re: Finansowanie Autor: ~majk [89.151.41.*]
    maja 10 mln to nie problem..problemem będą kolejne raporty w których znowu bedą koszty zarządu po 6 mln...
  • Re: Finansowanie Autor: ~src [88.156.132.*]
    Mają 6.6mln w kasie.
    Daj linka do raportu w którym koszty zarządu to 6 mln
  • Re: Finansowanie Autor: ~Patryk [194.34.133.*]
    Nie możliwe by były takie koszty zarządu
  • Re: Finansowanie Autor: ~src [88.156.132.*]
    w ostatnim raporcie przepływy na plus. więc jeśli kolejne okresy bedą rentowne to nie ma czego ie obawiać. 6,7 mln muszą sami znaleźć więc w jakiś sposób obciązy to przyszłe wyniki. Mam papier i ciesze sie że rośnie ale ak czytam te wpisy nowych nicków że sbe dostało 5 mln to mam mieszane uczucia bo to czysta manipulacja.
    "Całkowita wartość projektu to 12 142 314,00 (słownie: dwanaście milionów sto czterdzieści dwa tysiące trzysta czternaście złotych 00/100). Kwota dofinansowania wyniesie 5 429 490,00 (słownie: pięć milionów czterysta dwadzieścia dziewięć tysięcy czterysta dziewięćdziesiąt złotych)." to nie jest +5 mln czystej gotowizny tylko partycypacja w kosztach projektu.
  • Re: Finansowanie Autor: ~macgregor [91.172.117.*]
    Akurat brakujące niecałe 7 baniek mają leżące odłogiem w kasie.
    Sęk w tym, że na kolejne takie inwestycje to pieniądze będą musieli pożyczyć lub wyemitować kolejną emisję akcji (i to bez PP).
    Ale myślę z drugiej strony, że na mniejsze projekty, to kasę będą mieli z zysków.
  • Re: Finansowanie Autor: ~Olender [89.71.131.*]
    Dnia 2019-12-26 o godz. 23:44 ~macgregor napisał(a):
    > Akurat brakujące niecałe 7 baniek mają leżące odłogiem w kasie.
    > Sęk w tym, że na kolejne takie inwestycje to pieniądze będą musieli pożyczyć lub wyemitować kolejną emisję akcji (i to bez PP).
    > Ale myślę z drugiej strony, że na mniejsze projekty, to kasę będą mieli z zysków.

Do tej pory nie osiągnąli żadnych zysków więc o zyskach nie ma co mówić... poprzez koszty zarządu wybierają kasę ze spółki
  • Re: Finansowanie Autor: ~macgregor [91.172.117.*]

> > Ale myślę z drugiej strony, że na mniejsze projekty, to kasę będą mieli z zysków.
    >
    > Do tej pory nie osiągnąli żadnych zysków więc o zyskach nie ma co mówić...

dopiero co skończyły się święta
    nie bądź człowiekiem małej wiary

• Re: Finansowanie Autor: ~leszcz [31.11.129.*]
    Jeśli wyprowadzają kasę ze spółki trzeba zgłosić . Pozdro nominał 20gr
  • Re: Finansowanie Autor: ~PP [94.254.184.*]
    Jeszcze są kredyty inwestycyjny, a poza tym dostaną duże pieniądze niedługo z projektu z WZL.
[x]
SOFTBLUE -1,13% 0,26 2026-04-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.