• Taka sprawa Autor: ~Lucyfer [37.248.213.*]
    Zdrowych, Wesołych Świąt Bożego Narodzenia dla Wszystkich. Dla Ciebie Kaktus także. I oby Mikołaj przyniósł Ci jakąś błyskotke z briju a nie tylko rózgę.
  • Re: Taka sprawa Autor: ~Kaktus [5.173.89.*]
    Dziękuję bardzo. Oby tylko z tą błyskotką z Briju nie wypaliło. Bo raz już kupiłem od Briju i było drożej o 200 zł niż na ich stronie sklepu internetowego. Tuż przed wigilią i nie miałem już wyboru.
    Mam też przesłanie Noworoczne do Sułtanow z Gniezna : ,,PRAWDA WAS WYZWOLI" . Zobaczycie
  • Re: Taka sprawa Autor: ~PKO_TFI [5.173.1.*]
    Buahaha i wszystko jasne - Kaktus szczur korporacyjny odpisał dopiero jak wrócił do roboty po świętach. Oznacza to jedno - któryś fundusz ładuje do wora.
  • Re: Taka sprawa Autor: ~Kaktus [5.173.89.*]
    Widać jak na dłoni, że Briju kombinuje niczym koń pod górkę. Daltony pojąć nie mogą, że mleko się już rozlało. Po prostu można cofnąć się i poczytać wszystkie komunikaty Briju od jakiegoś roku. To wszystko były kłamstwa i NIC się nie sprawdziło. A epitety ze strony Briju tylko to potwierdzają. NIKT JUŻ BRIJU NIE WIERZY. Jak widać po kursie akcji. A tu trzeba dorzucić jeszcze 6 mln nowych akcji Briju, choć starych nic nie wartych nikt nie chce kupić. Po ile już są? Po złotówce z haczykiem? Już niedługo będą za GROSZE.
    A teraz poprosimy o noworoczny komunikat o zaciągnięciu kolejnej pożyczki przez Briju.
  • No to Briju pierda...lło Świątecznie Autor: ~Kaktus [5.173.89.*]
    Kaktus prawdę wam powie bo ich zna i siedzi w ich głowie. Za chwilę wybuchnie afera z reprywatyzacją kamienic i już się nie podniesie BRIJU. I o tych Żydach z Gniezna , których mordowali a którzy uciekli do Szwecji i potem do USA. Prezes mi opowiadał. A Przemek chyba dylał do USA.

Widać jak na dłoni, że Briju kombinuje niczym koń pod górkę. Daltony pojąć nie mogą, że mleko się już rozlało. Po prostu można cofnąć się i poczytać wszystkie komunikaty Briju od jakiegoś roku. To wszystko były kłamstwa i NIC się nie sprawdziło. A epitety ze strony Briju tylko to potwierdzają. NIKT JUŻ BRIJU NIE WIERZY. Jak widać po kursie akcji. A tu trzeba dorzucić jeszcze 6 mln nowych akcji Briju, choć starych nic nie wartych nikt nie chce kupić. Po ile już są? Po złotówce z haczykiem? Już niedługo będą za GROSZE.
    A teraz poprosimy o noworoczny komunikat o zaciągnięciu kolejnej pożyczki przez Briju.
[x]
ITMTRADE 0,00% 0,15 2022-10-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.