• 'interwał tygodniowy' - gm od początku tych twoich wypocin mamy -62,58% Autor: ~tłumik [188.146.224.*]
    Pracuj dalej.
  • interwał tygodniowy' Autor: inwestujemypl [37.47.72.*]
    Tłumik szykuj kasę myslę że zdążę wyjść z Marvipolu i w lutym zakupic Tbulla
    System widzi to tak .link
  • Re: interwał tygodniowy' Autor: ~tłumik [188.146.228.*]
    Słabo - liczyłem na 3 cyfry, tymczasem widzę 2, a będzie 1.
  • Re: interwał tygodniowy' Autor: vacarius [77.252.62.*]
    Dla mnie te wszystkie linie na wykresie to jak wróżenie z fusów. Niech tu lepiej dadzą gamepley z tej gry na PC to może coś urośnie jak na jujubee.
  • Re: interwał tygodniowy' Autor: ~rambo [5.173.41.*]
    Ze wzrostami nie przesadzajcie bo chce to miec w portfelu.
  • Re: interwał tygodniowy' Autor: ~tłumik [188.146.234.*]
    Dnia 2019-12-29 o godz. 23:54 ~rambo napisał(a):
    > Ze wzrostami nie przesadzajcie bo chce to miec w portfelu.

Tak, T-BULL to AmberGold polskiego game'ingu!
    - wszyscy powinni go mieć ;)

• Re: interwał tygodniowy' Autor: inwestujemypl [37.47.68.*]
    No cóz 4 fala korekcyjna wykończona pora na ostatnia 5 spadową . Tłumik udało Ci sie coś uskubać na tej podbitce .
  • Re: interwał tygodniowy' Autor: inwestujemypl [37.47.68.*]
    Po 5 fali oscylatr na dole dopiero zmieni kolor na niebieski link
  • Re: interwał tygodniowy' Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    widzę że kolega zakłada nowe minima .. :) :) no zobaczymy zobaczymy :) :)
  • Re: interwał tygodniowy' Autor: inwestujemypl [94.254.177.*]
    Dnia 2019-12-22 o godz. 14:20 vacarius napisał(a):
    > Dla mnie te wszystkie linie na wykresie to jak wróżenie z fusów. Niech tu lepiej dadzą gamepley z tej gry na PC to może coś urośnie jak na jujubee.

ubierzmy trochę te fusy w pierwsze kreski wciąż brakje 5 fali a 4 robi charakterystyczne odwrócone W link
  • Re: interwał tygodniowy' Autor: ~Filip [91.224.147.*]
    Kupić, sprzedać, kupić i teraz znów sprzedać .Czekam na 16 zł Wydaje się że dobrze można tu jednak zarobić .
  • Re: interwał tygodniowy' Autor: ~Vac-man [89.161.51.*]
    Twoje niedoczekanie
  • Re: 'interwał tygodniowy' Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    ostatnio bodajże przy 36 zł Ty zakładałeś wzrosty ja zakładałem spadki - jeden zero dla mnie :) :)
    teraz Ty zakładasz spadki ja zakładam wzrosty .. zobaczymy jaki wynik będzie czy tym razem Pan Eliot ponownie cie zawiedzie czy nie :) :)
  • Re: 'interwał tygodniowy' Autor: ~Inwestujemypl [37.47.68.*]
    Oczywiście masz całkowitą rację .Jesteś lepszy .Oczywiście pisałem przy 33 zł o wzrostach bo była taka możliwość .Przyznałem się już sam do porażki przy 31 zł ale żeby było OK jeszcze raz powtórzę co napisałem o przyczynach porażki
    inwestujemypl odpowiada ghost-man2019-05-05 10:11IP 37.47.66.*
    Porażka bo pisałem że będą wzrosty a dzęki tak chamskiemu zachowaniu zarządu że zamiast raportu podali o północy odpis 2 mln tego ja dałem rady przewidzieć . Ty twierdzisz że tak po volumenie można się było tego spodziewać nie będę się spierał wspomnę tylko że luka dalej nie jest zamknięta i obawiam się że się tej luki łatwo się nie zamknie Oczywistym jest że się fal nie da inaczej już oznaczyć bo zamknięcie zeszło poniżej 1 fali wiec można spokojnie wysiąść i przestać je oznaczać w górę bo się nie da . Inwestorzy kupili by czarnego kota bo kot miał mieć trzy nogi ( 3 mln rocznego zysku ), ale przed samym wypuszczeniem z worka obcieli mu wszystkie nogi co to za kot bez nóg co on jest wart jak on będzie się teraz poruszał czy da radę wyjść w ogóle z worka a nawet jak wyjdzie to takiemu kotowi zopstała tylko grał w TS 2 jak ja szybko wypuszczą bo patrząc na przepływy pienieżne inwestycyjne to mamy w 4q tylko 5 tys gdy poprzednio na inwestycje szło 2 mln , Nie wiem jak się zachowa kurs może będzie gra pod 1q i inwestorzy wyjdą z zyskiem tego bym im życzył.
    wiem ..wiem .. pamiętam .. droczę sie :) :) ..i nie uważam się za lepszego

wszystko to sa jakieś przewidywania i założenia oparte na własnych strategiach i doświadczeniach, czasami sie sprawdzają czasami nie, ważne aby częściej sie sprawdzały bo tylko wtedy mamy szanse na zyski :) :)
    na pewno ja Panu Eliotowi nie zaufam już nigdy bo to dla mnie strata czasu zawsze da sie pięknie rozrysować falami wykres na każdym interwale tylko niestety juz po fakcie a mnie interesuje przyszłość a nie przeszłość
  • Re: 'interwał tygodniowy' Autor: inwestujemypl [37.47.68.*]
    Sorry Ghost że sie wtraciłem do forum ale potrzebowałem twojej opini na innym watku a przy okazji w ramach wdzięczności za odpowiedz chciałem Cie troche obronić przed Tłumikiem i odpowiedzeniem mu że jednak TY masz racje i beda wzrosty i wzrosty były
    Mam w zwyczaju ze jesli pisze o wzrostach to musiałem napisac o spadkach , zreszta wszystko jest juz napisane lub narysowane Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i zycze sukcesów w inwestyciach w Nowym Roku Oczywiście Tłumikowi również zycze sukcesów . Napewno w Jego wpisach dotyczacych prezesów ma racje bo mam podobne zdanie .
    konstruktywne wtrącanie sie jest jak najbardziej pożądane .. :) :) po to służy chyba forum - przynajmniej moim zdaniem chyba że tez jestem już nie z tych czasów ..:) :)
  • Re: 'interwał tygodniowy' Autor: inwestujemypl [37.47.68.*]
    Róznica jest taka miedzy nami że ja nie gram tylko inwestuję w spółki zarabiające w momencie wejścia w Tbul C/Z była 5 . Korzystam z całego systemu tak wyglada to przy obecnej inwestycji o ktora Cie pytałem linkh
    A tak poprzednia inwestycja o ktora pytałem w maju jak widzimy mamy niebieski kolor trend wzrostowy przerywnik innego koloru sygnalizuje zmianę trendu ktora ja oznaczam pierwsza falą wzrostową wiec nie jest to wrózenie z fusów jak niektorzy sądza link c
  • Re: 'interwał tygodniowy' Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    Chakin :) :) dobry wskaźnik zerkam czasem na niego ..
    Fisher nie znam, nie wiem też co to AO ,,:) :)
    generalnie z tego co widzę to układ pójdzie Ci do kosza jeśli przebiją 1 ..czyli 21,60 (fale nie mogą się zderzać) ,,pożyjemy zobaczymy jak to się poukłada :) :)

• odgrzewany kotlet Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    odgrzewany kotlet z przed 6 miesięcy ..
  • Re: odgrzewany kotlet Autor: inwestujemypl [37.47.110.*]
    linkW Jak widzimy poprzedni zsieg kursu z grudnia 2019 roku był tylko do sierpnia 2020 roku (daty na dole )
    w systemie pojawil sie dalszy ciąg wykresu tym razem do pazdziernika 2021 roku
    link

• Re: odgrzewany kotlet Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    uuuu.. jakie stare dzieje ...:) :)
    obecnie nie pokuszę się o przewidywanie jakiegokolwiek ruchu w przedziale czasowym większym niz jeden dzień ..
    gruba dynia robi co chce sztucznymi ruchami potrafi zrobić + 18 % i na kolejnej sesji - 18 % (przewala pomiędzy swoimi łapkami ilości akcji które stanowią czasami ponad 5%) na tak zachowujących się spółkach gra pod analizę na interwale tygodniowym mija się z sensem ..spółka stała się w 100% spekulacyjna i nadaje się idealnie do gry ale DT :) :) :)
  • Re: odgrzewany kotlet Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Z wchodzeniem tutaj trzeba poczekać do walnego bo mogą zrobić jeszcze emisje po 15 zł np. zamist po 19 i będzie zonk :)
  • Re: odgrzewany kotlet Autor: ~Inwestujemypl [37.47.110.*]
    To tylko wyliczenia programu, rzeczywiście prognoza rok do przodu jest bardzo trudna bo ciężko przewidzieć wyniki i czy za rok firma będzie istnieć nie jest dokładna do złotówki ale pozwala wyłapać punkty zwrotne i zarobić trochę gotówki jest możliwa tylko w interwale tygodniowym bo pomija daytraderów którzy na dziennych mogą sterować dowolnie kursem .
  • Re: odgrzewany kotlet Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-10-26 o godz. 10:28 ~Inwestujemypl napisał(a):
    > To tylko wyliczenia programu, rzeczywiście prognoza rok do przodu jest bardzo trudna bo ciężko przewidzieć wyniki i czy za rok firma będzie istnieć nie jest dokładna do złotówki ale pozwala wyłapać punkty zwrotne i zarobić trochę gotówki jest możliwa tylko w interwale tygodniowym bo pomija daytraderów którzy na dziennych mogą sterować dowolnie kursem .

spółka jest na tę chwile jak to sie szumnie kiedyś nazywało "mało harmoniczna" :) :) ..mówiąc proście i dosadniej nieprzewidywalna dlatego zbyt trudna do gry w przedziale dłuższym niz DT ..dlatego trzeba czekać albo jeśli ktoś lubi takie cos - bawić sie w DT
    zabawa w kotka i myszkę położy 3 tys na kupno czy na sprzedaż ..:) :)
  • Re: odgrzewany kotlet Autor: inwestujemypl [37.47.67.*]
    Narazie kurs dochodzi do C https://invst.ly/uctk8
  • Re: odgrzewany kotlet Autor: inwestujemypl [37.47.67.*]
     Oczywiście ostatni wykres odnosi sie do tego posta
    Autor: inwestujemypl [37.47.110.*] 2020-10-23 19:43
    link
    Jak widzimy poprzedni zsieg kursu z grudnia 2019 roku był tylko do sierpnia 2020 roku (daty na dole )
    w systemie pojawil sie dalszy ciąg wykresu tym razem do pazdziernika 2021 roku
    link
[x]
TBULL 9,63% 4,10 2025-11-05 11:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.