• o co tu chodzi Autor: ~guma [91.216.99.*]
    ja nie widzę w dniu dzisiejszym na arkuszu jakiejkolwiek transakcji po cenie 2,00zł czy niższej, to jak niby średnia dzisiejsza to 2,00zł ?

"Zarząd NTT System S.A. (dalej „Spółka”, „Emitent”) niniejszym informuje, iż w dniu 18 grudnia 2019 r., w wyniku transakcji zwykłych na rynku podstawowym Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie, Spółka nabyła na rachunek NTT System S.A. akcje własne, oznaczone kodem ISIN: PLNTSYS00013.
    Szczegółowe informacje na temat transakcji nabycia akcji:
    Liczba nabytych akcji: 17 500 szt.
    Średnia jednostkowa cena nabycia akcji: 2,00 PLN..."
  • Re: o co tu chodzi Autor: ~Haharahah [85.221.128.*]
    Chodzi o to że tyle tych inf produkują iz mogło im sie popierd...ć
    Info wyniki finansowe też puścili szybciej. Dzisiejsze info też jest przedwczesne. Dzięki niemu, temu przedwczesnemu infofi dowiedzieliśmy sie po ile będą akcje za jakiś czas.
    Po prostu dzisiaj nie to info wkleili i tyle :)))
  • Re: o co tu chodzi Autor: ~boczniak33291 [89.64.29.*]
    Nie bądźcie okrutni. Choć ta średnia cena nijak się ma do tego, co widzę w danych z tego portalu.
    Rodzinnie się ktoś wymienia, przy okazji zbierając ulicę. Jak mam kasę to kupuję i te 3-4% wychodzi w dywidendzie.

• Re: o co tu chodzi Autor: ~Wirek [78.8.51.*]
    Hehe, nie od dziś wiadomo, że zarząd NTT zwyczajnie nie radzi sobie z cyferkami. Sam też wielokrotnie już o tym pisałem, więc nie będę się tu dalej rozwodził nad tym problemem:
    "2019-12-19 Korekta raportu bieżącego nr 31/2019 - Nabycie akcji własnych" (https://www.bankier.pl/wiadomosc/NTT-SYSTEM-S-A-Korekta-raportu-biezacego-nr-31-2019-Nabycie-akcji-wlasnych-7792699.html).
    "...wystąpił błąd pisarski..."
    No sam przyszedł z lasu i wystąpił ten błąd. Powinni więc zmienić pisarza na jakiegoś Fredro, albo innego Mickiewicza. ;-))))
[x]
NTTSYSTEM 2,20% 11,60 2026-05-14 15:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.