• Buyback Autor: ~robertot [31.182.128.*]
    Cóż, chyba z decyzją o kolejnej edycji skupu przyjdzie nam poczekać do przyszłego roku. Pewnie się trochę B. koncepcja popsuła jak się dowiedział, że na tej spółce może sobie co najwyżej wycisnąć cytrynę do zimowej herbatki. Musi się chłopina dłużej zastanowić co począć. A wartość księgowa w 2020 będzie się tylko zwiększała z kwartału na kwartał.
  • Re: Buyback Autor: ~Galileo [83.6.217.*]
    Czasami warto zapłacić więcej i mieć problem z głowy, a jak się kombinuje i chce się przyoszczedzic (zwłaszcza kosztem innych) to trzeba zapłacić więcej. Jak to się mówi "chytry dwa razy traci".
  • Re: Buyback Autor: ~Gallileo [83.6.217.*]
    Choć w tym wypadku stwierdzenie że na tej spółce stracil jest sporym naduzyciem. Warto jednak czasem znać umiar
  • Re: Buyback Autor: ~nowynamastersie [46.174.208.*]
    więcej czyli 26 zł za akcję po tylu matactwach od czasu powstania Mastersa 13,01,1994r
  • Re: Buyback Autor: ~Adam [77.65.78.*]
    Panowie to co będzie to czas zweryfikuje wszystko może się wydarzyć jak i 2 zł jak i wezwanie po ileś tam zł stąd i dołowanie ! Zobaczymy co się wydarzy i wtedy podyskutujemy bo to że cos się wydarzy wcześniej czy później się to stanie a jak na to rynek zareaguje wtedy to również zobaczymy !
    Dnia 2019-12-16 o godz. 12:00 ~Adam napisał(a):
    > Panowie to co będzie to czas zweryfikuje wszystko może się wydarzyć jak i 2 zł jak i wezwanie po ileś tam zł stąd i dołowanie ! Zobaczymy co się wydarzy i wtedy podyskutujemy bo to że cos się wydarzy wcześniej czy później się to stanie a jak na to rynek zareaguje wtedy to również zobaczymy !

jeżeli;
    czas zweryfikuje
    i wszystko może się wydarzyć
    i zobaczymy co się wydarzy
    i wtedy podyskutujemy
    bo to że coś się wydarzy wcześniej czy później się to stanie
    a jak na to rynek zareaguje wtedy to również zobaczymy !

to o czym wtedy podyskutujemy ?
    i na jaki/e tematy

np. czy oddać po ok 2zł, czy po 1zł lecz masz rację to czekanie to raczej wróżenie z fusów lepiej pszyłączyć się do porozumienia bo 10 procent akcjonariatu to już jest siła potężna
  • Re: Buyback Autor: ~Gallileo [193.118.225.*]
    Ooo matko, Zaxy przejął nick nowegonamastersie i sie podszywa;)
    Dnia 2019-12-16 o godz. 12:50 ~Gallileo napisał(a):
    > Ooo matko, Zaxy przejął nick nowegonamastersie i sie podszywa;)

nie przejął
    nie zhańbiłby się
    to ja we własnej skromnej osobie
    nowynamastersie
    spokojnie… tylko taki zarcik, bo sporo filozofii w tym co napisałes i tak mi sie skojarzylo
    Dnia 2019-12-16 o godz. 12:50 ~Gallileo napisał(a):
    > Ooo matko, Zaxy przejął nick nowegonamastersie i sie podszywa;)

Autor: ~Galileo [83.6.217.*] 2019-12-15 23:18

Forum Giełda Dodaj wątek
    Zobacz wątki dotyczące WIKANA Zobacz profil WIKANA    
    Autor: ~Gallileo [193.118.225.*] 2019-12-16 12:50
    Opublikowano przy kursie:  1,15 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
    Re: Buyback
    Ooo matko, Zaxy przejął nick nowegonamastersie i sie podszywa;)

Autor: ~Gallileo [83.6.217.*] 2019-12-15 23:32
    Opublikowano przy kursie:  1,15 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
    Choć w tym wypadku stwierdzenie że na tej spółce stracil jest sporym naduzyciem. Warto jednak czasem znać umiar

Autor: ~Gallileo [193.118.225.*] 2019-12-16 13:22
    Ostatni dostępny kurs:  1,15 zł
    spokojnie… tylko taki zarcik, bo sporo filozofii w tym co napisałes i tak mi sie skojarzylo

????????????????????????????????????

No I co w tym dziwnego? Wczoraj wieczorem pisałem z telefonu leżąc juz w łóżku, dzisiaj piszę z laptopa (służbowego), Jak poszukasz znajdziesz jeszcze pewnie trzecie IP z laptopa prywatnego I czwarte z prywatnego stacjonarnego
    ja nadaję teraz tylko z jednego laptopa na którym gram na GPW to uwiarygadnia to że się nikt nie podszywa ale tu to i tak nikt się pod nikogo nie podszywa się
    rozumiem, ja nie mam takiej mozliwosci
    kilka lat tu jestem zamoczony średnia nie taka zła ok 1'50 ilość ok 15 kilo więc dla porozumienia to niewiele ,wiem każda akcja w tym przypadku ma cenę wielokrotności jeszcze poczekam
    Dnia 2019-12-16 o godz. 12:51 ~Adam napisał(a):
    > kilka lat tu jestem zamoczony średnia nie taka zła ok 1'50 ilość ok 15 kilo więc dla porozumienia to niewiele ,wiem każda akcja w tym przypadku ma cenę wielokrotności jeszcze poczekam

tu się nie pierze bez zamoczenia - umoczenia

tu się wyżyma po uprzednim dokładnym wypraniu również mózgu
    zgadzam się
  • jhm development - tak to sie robi wykkup Autor: ~kawo [2.102.40.*]
    przymusowy
  • Re: jhm development - tak to sie robi wykkup Autor: ~Gallileo [193.118.225.*]
    Wpadasz na to forum niewiadomo skad i robisz tylko zamet straszac ludzi. Przpadek JHM jest mi znany i wielokrotnie tu przywoływany. Jest jednak zasadnicza róznica. Mamy tu porozumienie akcjonariuszy ktorzy mają 5%, dodatkowo sa inni drobni. B. nie ma wiec szans na przekroczenie 95%, a co za tym idzie na przymusowy wykup po skandalicznej cenie.
  • Re: jhm development - tak to sie robi wykkup Autor: ~nowynamastersie [46.174.208.*]
    Dnia 2019-12-17 o godz. 08:25 ~kawo napisał(a):
    > przymusowy

ktoś ty zacz dobry człowieku
[x]
WIKANA 0,00% 8,05 2025-10-17 16:38:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.