• Wszystko OK Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Dla wątpiących mam dobrą wiadomość, można potwierdzić że oni tam jeszcze żyją, aktualizacja moto rider go z wczoraj:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tbegames.and.best_moto_race&hl=pl
  • Re: Wszystko OK Autor: ~Japan [37.47.50.*]
    Super
  • Re: Wszystko OK Autor: ~Gospodarz [31.0.36.*]
    Jest nadzieja
  • Re: Wszystko OK Autor: ~Zbik [46.171.51.*]
    Nie ma dopóki nie wysypią się do cna czyli pewnie zawitamy w okoicach 8 z kolejnymi wiszącymi na hakach
  • Re: Wszystko OK Autor: ~bart [91.206.96.*]
    No pewnie przecież TIG ma nieskończoność akcji :)
  • Re: Wszystko OK Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2019-12-11 o godz. 11:43 ~bart napisał(a):
    > No pewnie przecież TIG ma nieskończoność akcji :)

dodrukowują sobie :) :)
    robią swoje .. to duszenie kursu to nie jest ich dzieło ..:) :) ktoś realizuje swój plan na akcjach kosztem ulicy niestety ....zjazd z 200 na 100 im sie należał za bajkopisarstwo ale 200 na 12 to nieco przegięcie ..spółka funkcjonuje zatrudnia pracowników w dodatku dostaje dotacje czyli przechodzi system weryfikacji i spełnia warunki finansowe aby je otrzymać
    Wcześniej nawet miałem ochotę oddać im w okolicach 20 ze stratą, ale po tym co tutaj odstawiają, oddam dopiero po co najmniej 40 zł z ładnym zyskiem. Niech zbijają i niżej będe co miesiąc troche dobierał ( oczywiście nie tyle ile bym chciał no ale cóż zrobić że wisze wyżej i kapitału brak :)
  • Re: Wszystko OK Autor: ~Abhorsen666 [88.156.130.*]
    Ja i tak mam już 60% więcej niż planowałem kupić ale cóż zrobić. Jak spadnie dalej to pewnie zaś się skuszę chodź to będzie już ryzykowne bo nie lubię tyle kapitału w jedną spółkę pakować.
    Pozdrawiam cierpliwych
    Perspektywy są dobre przy tej cenie, TS2 dobrze zaskoczył i cały czas sie ładnie pobiera, jeśli MMO na początku roku też zaskoczy a TS2 podtrzyma zainteresowanie no to bedziemy już w bardzo dobrym położeniu.
    ja odkupowałem część w okolicy 12 bo to jest zgodne z moim planem w analizach .. co z tego wyjdzie zobaczymy na dzień dzisiejszy nie zamierzam zwiększać zaangażowania niech sie wytłuką ..wedle analizy poniżej 12 nie powinno juz zejść ale AUTOR może mieć inne zdanie :) :)
  • Re: Wszystko OK Autor: ~MIS [37.47.35.*]
    Witam
    No poki co widac zmierza zdecydowanie ponizej 12zl, poki co podaz i zasypywanie dziala
  • Re: Wszystko OK Autor: ~Hihihi [5.173.184.*]
    Ten autor to cię już dymdyrymdym od 30zeta haha
    Dnia 2019-12-11 o godz. 14:44 ~Hihihi napisał(a):
    > Ten autor to cię już dymdyrymdym od 30zeta haha

zgodnie ze scenariuszem :) :)
    naprawdę trudno mi uwierzyć w to, ze TIG wychodzi całkowicie ze spółki ....
    nie wierze że ktoś kto ma do czynienia z grą na giełdzie robi to w tak beznadziejny i amatorski sposób - poziom gimnazjalisty wręcz
    dlatego nadal upieram się przy zdaniu że oni to mielą miedzy "słupkami"
    każdy większy gracz chcąc wyjść z akcji danej spółki robi sztuczne podbicia i utrzymuje kurs na poziomie który mu odpowiada do wyjścia pozbywając sie akcji przy jak najwyższym kursie ..
    tu kompletnie tego niema jakby grał ślepiec z palcem na guziku sprzedaj i wciskał go co określony czas ..kompletny bezsens ..
    albo ktoś gruuubo w balona robi akcjonariat albo jest kompletnym nieudacznikiem ..
  • Re: Wszystko OK Autor: ~Tomasz [37.109.33.*]
    Albo inaczej nie gra w interesie firmy tylko swoim prywatnym. Nigdy nie wiadomo. Albo tak potrzebna kasa że na nic się nie oglądają. Ryzyko duże a przez to brak chętnych na papiery więc kierunek do przewidzenia.
[x]
TBULL 0,67% 3,02 2026-03-09 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.