• UWAGA ! ZADŁUŻENIE 78 %. Autor: ~fin [89.64.19.*]
    Będzie przejęcie za długi przez głównego udziałowca ?
  • Re: UWAGA ! ZADŁUŻENIE 78 %. Autor: ~Akcjonariusz [83.24.225.*]
    Co ty gadasz zadłużenie jest na bezpiecznym poziomie zobacz sobie na tle rynku jak działają firmy budowlane. Jakie przejęcie? Naucz się robić analizę fundamentalna to zobaczysz ze na tle rynku to perełka
  • Re: UWAGA ! ZADŁUŻENIE 78 %. Autor: ~rrr800 [212.244.241.*]
    Ja bym z tą perełką nie przesadzał, bo erbudowcy są mistrzami kreatywnej księgowości i realne zadłużenie pewnie sprytnie ukrywają. Poczytaj sobie jak przenoszą i ukrywają koszty startując w przetargach: link
    kio/2018/orzeczenie,2673.html?fbclid=IwAR2Lgwd9WjxlCFQLatW2f537lodFRmTuwWFuWpiB4Eu12weeajYNA5j865Q
  • Re: UWAGA ! ZADŁUŻENIE 78 %. Autor: ~Lukasz [5.173.17.*]
    Robert (rrr800), ty nawet nie rozróżniasz kredytu od gwarancji bankowej. Jak Erbud podpisuje aneks z bankiem dotyczący limitu gwarancji bankowej to piszesz że biorą kredyt. No Janusz biznesu to zbyt wyniosłe określenie na ciebie. O czym ty chcesz rozmawiać? :)
  • Re: UWAGA ! ZADŁUŻENIE 78 %. Autor: ~rrr800 [185.93.94.*]
    Łukaszu, wiesz czym się charakteryzują mądrzy ludzie? Umiejętnością czytania ze zrozumieniem...
    Skoro nie rozumiesz mojego komentarza dot. kreatywnej księgowości, to idź spać.
    Jesteś albo trollem, albo pracownikiem ERBUDu, więc sobie daruj, bo jutro trzeba jechać na Klimczaka ;)
    Nie zauważyłeś, że brak rrr800 w dyskusjach i nie tylko skutkuje wzrostem cen akcji ;)
    Więc zaczynamy :P
  • Re: UWAGA ! ZADŁUŻENIE 78 %. Autor: ~Lukasz [5.173.9.*]
    Zrozum, że tu nikt nie łyka tych twoich farmazonów. To że masz fobie związaną z Erbudem bo gdzieś tam nie wyszło wam na budowie to wasza sprawa. Już kiedyś mnie pytałeś, nie pracuje w Erbudzie i nie mam zamiaru ich bronić, nie mam takiej potrzeby. Ty atakując Erbud masz swój interes spowodowany zawiścią i chęcią zemsty. Jesteś tu tylko po to żeby mącić wodę, bo o giełdzie i biznesie nie masz pojęcia. No i to żenujące lajkowanie swoich postów i minusowanie innych, nieprzychylnych tobie. Idealnie wpisujesz się w definicję trolla, lamera.

Patrz to :)
    link 

Dla nie będących w temacie, rrr800 to Pan Robert, który jest w sporze sądowym z Erbudem. Stąd tyle pomyj wylewa się z jego wpisów.

• Re: UWAGA ! ZADŁUŻENIE 78 %. Autor: ~rrr800 [93.174.24.*]
    Serio?
    Poczytaj sobie Łukaszu, czy jak ci tam na imię, co piszą o Tobie na Bankierze pod innymi wątkami ;) Piszesz z pierdyliona różnych nicków teksty nie świadczące dobrze o twojej psychice. Włączasz się do wątku ERBUDu, żeby sobie potrolować. Co? Święta się zbierają i liczysz, że Zubelewicz premią sypnie ;)

• Re: UWAGA ! ZADŁUŻENIE 78 %. Autor: ~Lukasz [5.173.49.*]
    Robert przypadkowo potwierdziłeś, że nie masz pojęcia o świecie. Może nie tak przypadkowo, bo czynisz to z taką konsekwencją, że już dawno rozwiałeś wszelkie wątpliwości. Śledczy Robert pominął kilka kwestii w swoim dochodzeniu a postawił zarzuty. Jak tak można Robert? Chciałbyś, żeby ciebie tak sąd potraktował? :)
    O zmiennym adresie IP Robert kiedyś słyszał? Robert Wie że numer IP ma 4 liczby? Pamiętaj Robert, że gwiazdka to nie liczba.

Jak napiszesz kiedyś coś sensownego to może jeszcze pogadamy. Póki co nie widzę na to szans, więc żegnam.
[x]
ERBUD 1,66% 27,50 2026-04-02 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.