Nie mam akcji...nie zależy mi żeby kupić...napisze tylko o czym myślałem kilka tygodni temu...ta spółka zejdzie z giełdy...nie powiem po jakim kursie ...ale takie.mam dziwne przeczucie....że będzie to dużo mniej niż 6 zł...
nadszarpnieta reputacja zawsze jest kotwica która ciagnie kurs akcji w dól.Jakis czas temu postawilem teze ze akcje w ciagu 3 lat spadna z poziomu 10 zl do 5 zl.Ktos inny z tego forum stwierdzil ze stanie sie to w ciagu 3 miesiecy i tak wlasciwie sie stalo.Dzis nie odwaze sie do postawienia jakiejkolwiek prognozy dotyczacej przyszlosci bo przyszlosci nie znam.
tia perpetum mobile do tracenia kasy.nagroda nobla.Rynek nie zaakceptowal tej ceny,nie zaakceptowal pomimimo faktu ze wartosc akcji w stosunku do poprawiajacych sie wynikow jest niska.Ciekawa lekcja .Ale to daje szanse tym ktorzy moga kupic te akcje ponizej wartosci nominalnej jesli chca zaryzykowac.
przeglądając notowania tej spółki to grudzień zawsze cena leci w dół a w styczniu podbitka. Ciekawe do ilu teraz zleci i na ile odbije, choć kurs z 5,.. z przodu wydaje się już atrakcyjny do zakupu.
4,5 jest atrakcyjne dla zakupu i z relatywnie niskim ryzykiem. 5,x nadal mocno ryzykowne. „Relatywnie”, bo już wszystko widziałem i może się kiedyś okazać, że po resplicie ta spółka przez błędne zarządzanie i słabe wyniki znowu będzie groszowa. Byłby to rekord świata.
Bez przesady- przy obecnym kursie kapitalizacja wynosi niecale 60 mln, a to jest troche malo jak na taka spke. Nie mowie, ze nie spadnie ponizej 5zl ale wg mnie to jest wycena mocno ponizej realnej wartosci. Patrzac na wyniki kurs w tej chwili powinien byc mocno powyzej 10zl - no wlasnie - powinien...
Sorry czeski blad- oczywiscie 17,5 mio , a nawet juz mniej. 60 to bedzie docelowa wartosc- kto wie moze wkroce... to jest wersja optymistyczna oczywiscie, przy zalozeniu ze wyniki za Q4 beda naprawde ok
A tu dalej obroty niczym cisza. Po splicie kurs sukcesywnie zbijany, chyba czas na wystrzał?! CDR to nie jest ale akcje poniżej 6 zł to lekkie przegięcie
Gdyby to miało taki potencjał wzrostu to byłby ruch ze strony osób mających dostęp do poufnych informacji. Jednak od 1 pażdziernika nic się nie dzieje poza powrotem do bazy 50 gr
jo jo scalenie było po to aby dalej miało z czego dalej spadac to drugi kania jest dobrze a leszczom paruje kasiora co tydzien nizej. na uprawie hoinek swiatecznych zrobicie kasiore;