• Jest dobrze Autor: ~Maj [2.51.119.*]
    Będzie ok , tylko nie panikowac. To że są z nami ludziska co nas wypuszczają to już wiemy. Narazie wyniki dobre, spokojnie będzie dobrze..
  • Re: Jest dobrze Autor: ~bolo [83.31.77.*]
    to że wyniki są coraz lepsze to widać ,ale że brak zainteresowania spółką to także a przy okazji,bogacki zaniża kurs,
  • Re: Jest dobrze Autor: ~bolo [83.31.77.*]
    a scalenie było po to by nie ograniczać obrotu akcjami,
  • Re: Jest dobrze Autor: ~Hans [194.181.144.*]
    Kiedy 50 milionów odpisane na Grutex wroci do Solara w sprawozdaniu? Czy do pierdla za zaniedbanie windykacji należnosci chcą iśc?
  • Re: Jest dobrze Autor: ~Manolo [85.221.156.*]
    Nie mam akcji...nie zależy mi żeby kupić...napisze tylko o czym myślałem kilka tygodni temu...ta spółka zejdzie z giełdy...nie powiem po jakim kursie ...ale takie.mam dziwne przeczucie....że będzie to dużo mniej niż 6 zł...
  • Re: Jest dobrze Autor: ~Sterw [195.47.201.*]
    nadszarpnieta reputacja zawsze jest kotwica która ciagnie kurs akcji w dól.Jakis czas temu postawilem teze ze akcje w ciagu 3 lat spadna z poziomu 10 zl do 5 zl.Ktos inny z tego forum stwierdzil ze stanie sie to w ciagu 3 miesiecy i tak wlasciwie sie stalo.Dzis nie odwaze sie do postawienia jakiejkolwiek prognozy dotyczacej przyszlosci bo przyszlosci nie znam.
  • Re: Jest dobrze Autor: ~kl [178.203.49.*]
    Już zaraz mamy poniżej 6zł. Następny przystanek 5zł
  • Re: Jest dobrze Autor: ~ada [77.65.78.*]
    powinni zrobić kolejny resplit. to może pomóc wzrostom kursu
  • Re: Jest dobrze Autor: ~Sterw [195.47.201.*]
    tia perpetum mobile do tracenia kasy.nagroda nobla.Rynek nie zaakceptowal tej ceny,nie zaakceptowal pomimimo faktu ze wartosc akcji w stosunku do poprawiajacych sie wynikow jest niska.Ciekawa lekcja .Ale to daje szanse tym ktorzy moga kupic te akcje ponizej wartosci nominalnej jesli chca zaryzykowac.
  • Re: Jest dobrze Autor: ~ja [89.64.39.*]
    przeglądając notowania tej spółki to grudzień zawsze cena leci w dół a w styczniu podbitka. Ciekawe do ilu teraz zleci i na ile odbije, choć kurs z 5,.. z przodu wydaje się już atrakcyjny do zakupu.
  • Re: Jest dobrze Autor: ~Hmmm [31.0.32.*]
    4,5 jest atrakcyjne dla zakupu i z relatywnie niskim ryzykiem. 5,x nadal mocno ryzykowne. „Relatywnie”, bo już wszystko widziałem i może się kiedyś okazać, że po resplicie ta spółka przez błędne zarządzanie i słabe wyniki znowu będzie groszowa. Byłby to rekord świata.
  • Re: Jest dobrze Autor: ~Ko [31.0.36.*]
    Bez przesady- przy obecnym kursie kapitalizacja wynosi niecale 60 mln, a to jest troche malo jak na taka spke. Nie mowie, ze nie spadnie ponizej 5zl ale wg mnie to jest wycena mocno ponizej realnej wartosci. Patrzac na wyniki kurs w tej chwili powinien byc mocno powyzej 10zl - no wlasnie - powinien...
  • Re: Jest dobrze Autor: ~mort [37.247.208.*]
    Obecna kapitalizacja to 17 550 000 zł
  • Re: Jest dobrze Autor: ~Ko [31.0.36.*]
    Sorry czeski blad- oczywiscie 17,5 mio , a nawet juz mniej. 60 to bedzie docelowa wartosc- kto wie moze wkroce... to jest wersja optymistyczna oczywiscie, przy zalozeniu ze wyniki za Q4 beda naprawde ok
  • Re: Jest dobrze Autor: ~AB [89.64.39.*]
    A tu dalej obroty niczym cisza. Po splicie kurs sukcesywnie zbijany, chyba czas na wystrzał?! CDR to nie jest ale akcje poniżej 6 zł to lekkie przegięcie
  • Re: Jest dobrze Autor: bankier55 [85.221.138.*]
    Gdyby to miało taki potencjał wzrostu to byłby ruch ze strony osób mających dostęp do poufnych informacji. Jednak od 1 pażdziernika nic się nie dzieje poza powrotem do bazy 50 gr
  • Re: Jest dobrze Autor: ~kaziuOdHoinek [89.229.209.*]
    jo jo scalenie było po to aby dalej miało z czego dalej spadac to drugi kania jest dobrze a leszczom paruje kasiora co tydzien nizej. na uprawie hoinek swiatecznych zrobicie kasiore;
  • Re: Jest dobrze Autor: ~Manolo [5.173.32.*]
    A tymczasem kurs dołuje powolutku przy obrotach mniejszych niz w upadajacym kiosku ruchu...
[x]
SOLAR -15,15% 2,80 2024-02-08 17:01:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.