• Sprawiedliwość nadchodzi Autor: markos28mr [176.112.72.*]
    Nie wiem ile zaproponujesz panie Mirgos w wezwaniu, ale wiedz ,że sprawiedliwość nadchodzi. Mamy cię w garści , jeżeli zrobisz przymusowy wykup po 1,60 to czeka ciebie i twoją firmę niemiła niespodzianka. Zapłacisz wartość księgową, albo cenę z pierwszej emisji. Zależnie jak zdecyduje sąd, a do tego kara, a za co to sam wiesz, a pozostali dowiedzą się po wyroku. Mam jeszcze nadzieję ,że zmądrzejesz póki jest jeszcze nie za późno.
  • Re: Sprawiedliwość nadchodzi Autor: markos28mr [176.112.72.*]
    Ten wpis jest do Mirgosa Jerzego , nie do akcjonariuszy.
  • Re: Sprawiedliwość nadchodzi Autor: ~wujoT [78.11.79.*]
    Dnia 2019-11-30 o godz. 09:39 markos28mr napisał(a):
    > Nie wiem ile zaproponujesz panie Mirgos w wezwaniu, ale wiedz ,że sprawiedliwość nadchodzi. Mamy cię w garści , jeżeli zrobisz przymusowy wykup po 1,60 to czeka ciebie i twoją firmę niemiła niespodzianka. Zapłacisz wartość księgową, albo cenę z pierwszej emisji. Zależnie jak zdecyduje sąd, a do tego kara, a za co to sam wiesz, a pozostali dowiedzą się po wyroku. Mam jeszcze nadzieję ,że zmądrzejesz póki jest jeszcze nie za późno.

No się sobie przysłużyłeś. Widać z Twojego wpisu, że wiesz o Mirgosie coś co jest karalne i może być dla MRB szkodliwe. Według przepisów kodeksu karnego masz obowiązek o tym powiadomić organy ścigania i zrób to dla dobra swojego i naszego, bo jak to będzie miało wpływ na kurs to będziesz dodatkowo ścigany za zatajenie wiedzy a może nawet za współudział. Już rozmawiałem z Komisariatem I Policji w Katowicach przy ul. Żwirki i Wigury, który obejmuje swym zasięgiem także ul. Warszawską (właściwy dla Twojego adresu zamieszkania), co do dalszych kroków. Więc daję Ci możliwość dobrowolnego zgłoszenia się do Mł aspiranta Adama Nolda (tel. 32 200 35 00) do czwartku włącznie i podania tego co wiesz. Ja w piątek zadzwonię do Komisariatu i jeśli się okaże, że nie zgłosiłeś zawiadomienia to uznam że skoro wiesz coś a nie chcesz zgłosić to znaczy że jesteś współsprawcą czegoś o czym wiesz.
    A poza tym zwracam się do ludzi Mirgosa aby, jeśli ten wpis to tylko szantaż i wymuszenie, to swoją drogą powinni złożyć zawiadomienie o tym do Prokuratury, jako groźbę bezprawnej w celu zmuszenia innej osoby do określonego działania. A za coś takiego grozi karze pozbawienia wolności do lat 3.
  • Re: Sprawiedliwość nadchodzi Autor: ~aaa [194.15.121.*]
    kmioty stracą akcje po 1,6 aż miło
    mieli dosc czasu na wymiane na mrb
  • Re: Sprawiedliwość nadchodzi Autor: ~Tomik [83.26.241.*]
    Wujo, sam jesteś człowiekiem Mirgosa, więc o co ci chodzi ? Będziesz coś zgłaszał sam do siebie?
    albo próbujesz zastraszać drobnych akcjonariuszy, a to ci się nie uda.
    Już ci odpowiadam. Nic nie wiem i nic nie planuję. Żartowałem . Jeżeli kogoś uraziłem moim żartem to przepraszam. Jak nie macie nic na sumieniu to powinniście wyłapać ,że to żart.
    A swoją drogą podawanie publiczne mojego miejsca zamieszkania jest karalne, nie to co mój żart , w którym nie ma żadnych konkretów.
    no właśnie. Zastraszanie ludzi jest nielegalne i podawanie czyjegoś adresu jest nielegalne.
    Wujo, słyszałeś o ustawie o ochronie danych osobowych i rozporządzeniu RODO ? więc może się skończyć na tym że sam wylądujesz na tym komisariacie w Katowicach.
    Dnia 2019-12-02 o godz. 09:55 ~Tomik napisał(a):
    > no właśnie. Zastraszanie ludzi jest nielegalne i podawanie czyjegoś adresu jest nielegalne.
    > Wujo, słyszałeś o ustawie o ochronie danych osobowych i rozporządzeniu RODO ? więc może się skończyć na tym że sam wylądujesz na tym komisariacie w Katowicach.

Ludzie co wy bredzicie. Właśnie ze względu na RODO nie podałem ani Nazwiska ani Imienia ani numeru domu. I gdzie tu widzicie naruszenie danych osobowych. Ponadto mój wpis nie był zastraszający lecz informujący, za to wpis markos28mr ma znamiona szantażu.
    Cieszę się Tomik, że dziś dobrze napisałeś na Mirbudzie.
    nie wiem o czym piszesz i w sumie to słabym jesteś detektywem bo ja nic nie pisałem na Mirbudzie. I nie zamierzam sie nim zajmować, a jeśli tu będzie przymusowy wykup to wogóle nie chce mieć z Mirgosem nic do czynienia w przyszłości.
  • Re: Sprawiedliwość nadchodzi Autor: ~Janusz [149.156.209.*]
    Ja sobie nawet nie wyobrażam, żeby Mirgos mógł zabrać nasze akcje po 1,6 zł kiedy wartość ksiegowa jest ponad 5. To niewyobrażalne. Ten człowiek byłby skończony. Ja tego bym nie odpuścił.
    Dnia 2019-12-04 o godz. 11:46 ~Janusz napisał(a):
    > Ja sobie nawet nie wyobrażam, żeby Mirgos mógł zabrać nasze akcje po 1,6 zł kiedy wartość ksiegowa jest ponad 5. To niewyobrażalne. Ten człowiek byłby skończony. Ja tego bym nie odpuścił.

A co księdzem jesteś, że odpuszczasz ? Jak jesteś taki cwany to sprzedaj po 5 zł. Skoro ja sprzedałem po 1,60 i inni aż w ilości ponad 6 mln akcji, to czemu reszta miała by dostać więcej.
  • Re: Sprawiedliwość nadchodzi Autor: ~Wirek [78.8.73.*]
    Bo Wy to zrobiliście dobrowolnie (najwyraźniej uznaliście, że "zaproszenie" jest OK), a pozostali będą zmuszeni do oddania swojej własności - wbrew woli i bez zgody (najwyraźniej uważali, że tamto "zaproszenie" wcale nie było OK). Ty sam oddałeś, a mi zabiorą (za godziwym wynagrodzeniem), albo wręcz ukradną (z niegodziwym "wynagrodzeniem"). Po tym można poznać charakter człowieka, który tak wykorzystuje ewidentnie wadliwe prawo dla własnego zysku kosztem krzywdy innych ludzi.
  • Re: Sprawiedliwość nadchodzi Autor: ~Ta [185.93.94.*]
    Kmiot skoro nie znasz reguł nie wchodź na rynek. Akcje ci zabiorą
[x]
JHMDEV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.