• Działka na Echa Leśne sprzedana dla Lidla_Info link Autor: ~paweł [185.204.193.*]
  • Re: Działka na Echa Leśne sprzedana dla Lidla_Info link Autor: ~Długi [31.0.41.*]
    https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjy67Ddmo3mAhVHqBgKHXiHBnkYABAAGgJsZQ&ae=1&ohost=www.google.com&cid=CAASE-Rogo2G8_fqef8HE2cVjJhIL5g&sig=AOD64_0nb2FTiwZKeGBtQ1bGlM4uYR6XAg&q&adurl=https://kaczmarski.pl/Gielda-wierzytelnosci?search%3D5241840738%26gclid%3DEAIaIQobChMI8uuw3ZqN5gIVR6gYCh14hwZ5EAAYASAAEgIq7_D_BwE&ved=2ahUKEwiQ1Kndmo3mAhVyxMQBHbdcCygQ0Qx6BAgQEAE
  • Re: Działka na Echa Leśne sprzedana dla Lidla_Info link Autor: ~Hillela [31.0.41.*]
    Transakcje można zobaczyć na jednym z portali cenowych....ale nie mogę napisać bo mam z nimi umowę. Słabo to wygląda. Sam niestety trochę tu utopiłem
  • Re: Działka na Echa Leśne sprzedana dla Lidla_Info link Autor: ~Mnx [31.0.127.*]
    Grunty nigdy nie były własnością MINOX SA tak jak i znak towarowy za ktory M8NOXSA wyprowadzal tu UPS płacił co miesiąc jakiejś spolce z raju haha
  • Re: Działka na Echa Leśne sprzedana dla Lidla_Info link Autor: ~Smutny [5.173.32.*]
    Nie ma co tutaj się rozpisywać na forum. Kto się nie zgłosił to niech skontaktuje się z SII. Mam nadzieję że wspólnymi siłami coś osiągniemy. Spółka akcjonariuszy okradła bo inaczej tego nazwać nie można. Mam nadzieję że wina zostanie udowodniona. I akcjonariusze odzyskają swoje pieniądze. Trzeba działać. Skoro tak pisali pięknie e raportach to niech rozliczają się. Przypomnę Ile wg dokumentów wartość księgowa wynosiła -ponad 2zł a wartość nominalna 1.20. Umowy i listy intencyjne to jedna lipa. Obligacje pewnie też. Podejrzewam że nie jeden akcjonariusz który został oszukany podupadł na zdrowiu przez bandę cwaniaków. Widać z góry zaplanowane oszustwo.
  • Re: Działka na Echa Leśne sprzedana dla Lidla_Info link Autor: ~rapa [185.146.53.*]
    pan O i M klepia sie z SII po ramieniu i pekaja ze smiechu jak wychu....li akcjonariuszy
    a moze wjechac na ambicje dla Pana Ziobry to ten smiech zamieni sie w placz
    informowany KNF niczego zlego nie widzial a jednak ludzie jak i ja stracili mnostwo pieniedzy
    ..... jak dojsc sprawiedliwosci ... czy to wogole jest mozliwe w tym kraju

• Re: Działka na Echa Leśne sprzedana dla Lidla_Info link Autor: ~Ajt [87.207.136.*]
    Brejwik mowi to cos komu ?
  • Re: Działka na Echa Leśne sprzedana dla Lidla_Info link Autor: ~rapa [185.146.53.*]
    mowi ale chlopak mial inne poglady ... jak sie zgodzi jestem za
  • Re: Działka na Echa Leśne sprzedana dla Lidla_Info link Autor: ~veloptymista [46.215.127.*]
    Pan Ziobro zajalby sie ta sprawy gdyby mial z tego jakias korzysc( chociazby polityczna). Na to nie liczcie ,bo zostala nas garstka. Natomiast ktos tu od wybicia na 1.80(po scaleniu) wiedzial co chce zrobic , Zeby, wedlug statutu nie zwolano wiecej WZ,ktore mogloby skutecznie podejmowac uchwaly na zgromadzeniach akcjonariuszy. Jesli dojdzie do spraw sadowych, nalezaloby wskazac na walne zgromadzenia w roku 2018, ktore dotyczyly .:pierwsze : obnizenia ceny nominalnej z 1 20 na 20gr. Drugie: emisji akcji na okolo miliona Pln, co pozwoliloby zlodziejom na sprzedaz akcji na kwote okolo 250 tys.Pln , Cudownym trafem w obu przypadkach znaleziono kworum do glosowania.Wedlug moich szacunkow na zawieszonej spolce pozostalo okolo 4 milionow akcji w rekach akcjonariuszy mniejszosciowych ,ktorych zarzad postanowil "olac cieklym moczem". SII napisalo wzorowo zawiadomienie do KNF i prokuratury , natomiast Panow ktorzy chcieli uczestniczyc w ostatnim walnym zgromadzeniu z iloscia akcji ponad 200k,zachecam do wspolpracy. Sam posiadam tego g..... prawie 270k. Bog 130@wp.pl
  • Re: Działka na Echa Leśne sprzedana dla Lidla_Info link Autor: ~veloptymista [46.215.127.*]
    jeszcze raz podaje mail: bog 130@wp.pl
  • Re: Działka na Echa Leśne sprzedana dla Lidla_Info link Autor: ~Kazek [5.173.26.*]
    Walor wróci do notowań giełdowych ?
  • do veloptymista Autor: ~obserwator [5.173.104.*]
    Dnia 2019-11-29 o godz. 17:40 ~veloptymista napisał(a):
    > jeszcze raz podaje mail: bog 130@wp.pl

Do kogo ten mail?

• Re: do veloptymista Autor: ~veloptymista [46.215.127.*]
    Do ludzi pokrzywdzonych przez zarzad . Przeciez p maliszewski., powinien odpowiadac za wyniki spolki.Trudno dogadac sie z ludzmi ktorzy spolke maja za nic, a tylko patrza na wlasny interes. Na miejscu pani komisarz , sprawdzilbym iltu czlonkow stoipodprogowoi
  • Re: do veloptymista Autor: ~obserwator [5.173.104.*]
    Dnia 2019-11-29 o godz. 18:47 ~veloptymista napisał(a):
    > Do ludzi pokrzywdzonych przez zarzad . Przeciez p maliszewski., powinien odpowiadac za wyniki spolki.Trudno dogadac sie z ludzmi ktorzy spolke maja za nic, a tylko patrza na wlasny interes. Na miejscu pani komisarz , sprawdzilbym iltu czlonkow stoipodprogowoi

na miejscu pani komisarz to zabezpieczyłbym księgi handlowe z 2013 roku w kilkunastu, kilkudziesięciu spółkach, jeśli jeszcze są.
    Większość dokumentów zgodnie z prawem podatkowym bezpowrotnie wyparuje z końcem 2019r. A częć z tych spółek, nie prowadząc działalności lub ją pozorując, była wykorzystana tylko na potrzeby pompowania aktywów i wyciągania gotówki ze spółek giełdowych, obchodzenia prawa podatkowego.

np.
     to z forum PRESTO
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-raport-jest,20494045.html

"...Gdzie jest różnica w kwocie 7497000,00? Podali informacje, że przestali konsolidować spółkę Green Point Team PLTD Spzoo SKA. W KRS znalazłem ją pod numerem 0000467353 - kapitały własne ma właśnie w wysokości brakującej kwoty.

A CO JEST NAJLEPSZE? TA SPÓŁKA ZAWIESIŁA DZIAŁALNOŚĆ OD 2014-11-01 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

Znasz tę spółkę? była w grupie MINOXA
    - działalność nadal zawieszona, jeszcze nie zlikwidowana
    - komplementariusz przerejestrowany przez Maliszewską na słupa z wirtualną siedzibą
    - gdzie się podziało 7,5 mln? bez podatku
  • Re: do veloptymista Autor: ~fanelus [31.182.251.*]
    A czy ten mail działa??
  • Re: do veloptymista Autor: ~rapa [31.179.196.*]
    Tu juz nic nie pomoze .... oszustwo jakich wiele
    o ile pamietam kurs akcji przed zawieszeniem wychodzi teraz na minusie jak po scaleniu
    .... i nikomu łeb nie poleci ... masakra

• Re: do veloptymista Autor: ~Smutny [5.173.64.*]
    Chłopie. Nie pisz już takich głupot, Jeżeli będziesz biadolił a nie działał to nic nie uzyskasz. Zgłoś się do SII lub zgłoś się do prokuratury i tyle. Uwierz poszkodowani działają i czas pokaże efekt. Pamiętaj od samego gadania nic nie osiągniesz.
  • Re: do veloptymista Autor: ~Aero [212.180.231.*]
    Dnia 2019-12-04 o godz. 17:45 ~Smutny napisał(a):
    > Chłopie. Nie pisz już takich głupot, Jeżeli będziesz biadolił a nie działał to nic nie uzyskasz. Zgłoś się do SII lub zgłoś się do prokuratury i tyle. Uwierz poszkodowani działają i czas pokaże efekt. Pamiętaj od samego gadania nic nie osiągniesz.

Trzymam kciuki, głowy do góry!

• Re: do veloptymista Autor: ~rapa [31.179.196.*]
    ano flustracja mnie dopadla ...wtopilem tu sporo kasy i jakos nie czuje
    pozytywow.... do SII zglosilem sie jak tylko zaczeli dzialac w tym kierunku i juz dawno na policji spisywali moje zeznania

• Re: do veloptymista Autor: ~Smutny [5.173.138.*]
    Więc pozwólmy działać służbom. Też wtopiłem ale nie zamierzam odpuszczać.
  • Proszę się nie mazać :) Autor: ~Akcjonariusz [37.47.30.*]
    Głowy do góry ! Działamy Panie i Panowie :)
  • Re: Proszę się nie mazać :) Autor: ~fanelus [37.248.163.*]
    Na Mtransie jest porozumienie ponad 10 %
    Walczymy panowie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.46.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Proszę się nie mazać :) Autor: ~cuchnące_syry [108.171.129.*]
    nie powiesil sie, natomiast wypływają jego dane adresowe, chetnych zapraszam na priv
  • Re: Proszę się nie mazać :) Autor: ~Krzyś [37.30.49.*]
    http://biznes.pap.pl/pl/news/simple/info/34847709
  • Re: Proszę się nie mazać :) Autor: ~Akcjonariusz [37.47.23.*]
    Co to za informacja?
[x]
MINOX 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.