• wodospad Autor: ~Mirek [31.60.55.*]
    Ładnie Kierule oskubali akcjonariuszy wciskając bezwartościowy chłam na giełdę teraz tego g....a nikt o zdrowych zmysłach nie tknie. To padnie na pysk lada moment obstawiam 5-8gr chyba, że jak dobrze pójdzie to 2gr.
  • Re: wodospad Autor: ~Olender [89.71.131.*]
    Dnia 2019-11-26 o godz. 12:46 ~Mirek napisał(a):
    > Ładnie Kierule oskubali akcjonariuszy wciskając bezwartościowy chłam na giełdę teraz tego g....a nikt o zdrowych zmysłach nie tknie. To padnie na pysk lada moment obstawiam 5-8gr chyba, że jak dobrze pójdzie to 2gr.

Oczywiście, że ludzie będą podchodzili do tej firmy z dużą nieufnością. Brak szacunku do pieniędzy akcjonariuszy i kierowanie się tylko własnym interesem doprowadziło jedynie do tego, że na dzień dzisiejszy w tą firmę inwestują jedynie spekulanci na jeden dzień a nie ludzie którzy chcą zainwestować kasę na dłuższy okres. Firma nie padnie szybko ale też nisko obstawiam jej kurs. Tutaj wycena firmy niema żadnego znaczenia skoro pieniądze są z niej wyciągane poprzez projekty o bardzo małym zwrocie lub poprzez warranty i inne sztuczki księgowe...
  • Re: wodospad Autor: ~macgregor [5.184.34.*]
    Ta dzisiejsza transakcja sprzedaży 23001 akcji to to chyba miała zbić kurs a sprzedający zamierza odkupić w niedalekiej przyszłości.
    23000 to wyjście z akcji a 1 to już klasyczne zaniżenie kursu.

Drugie większe zlecenie na ponad 50k akcji to chyba kogoś mocno przycisnęło i potrzebuje kasy do końca listopada.

Podsumowując. Jestem optymistą co do kursu jaki będzie za 3 miesiące.
[x]
SOFTBLUE -0,77% 0,26 2026-04-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.