Chyba już dość tego czekania,3 lata cierpliwości to i tak długo,myślę że powolutku będziemy zmierzać już tylko do góry, więc czas żeby skubnąć jeszcze parę akcyjnej.
Dnia 2019-11-22 o godz. 21:55 ~pagid napisał(a): > Chyba już dość tego czekania,3 lata cierpliwości to i tak długo,myślę że powolutku będziemy zmierzać już tylko do góry, więc czas żeby skubnąć jeszcze parę akcyjnej.
Każdy jest zniecierpliwiony ale jeszcze za wcześnie aby coś powiedzieć. Mimo wszystko po 3 latach nadal są pod kreską a parę dronów sytuacji nie zmieni...
Zapowiada się świetlana przyszłość dla Spółki , ale oczywiście jest tutaj 'dwóch takich co próbuje ukraść księżyc .... tzn. akcje i psioczą na Spółkę a jednocześnie pchają do worka akcyjki ile wlezie . W IV kwartale przychody obstawiam około 3 mln , muszą takie być , bo ... , kto jest tutaj dłużej , wie dlaczego . Pozdrawiam akcjonariuszy !!!
Dnia 2019-11-24 o godz. 13:01 ~src napisał(a): > Echo to masz między uszami. Na początek 3kw było 6.166k a na koniec 6.623k. > > A w 4kw dwa drony trzeba uwzględnic więc pewnie będzie jeszcze wiecej
Masz rację ale trzeba też uwzględnić te warranty które sobie zostawili a widząc co robią bracia K. to na bank je puszczą w obieg
Dnia 2019-11-24 o godz. 20:26 ~src napisał(a): > Ale to wynika z podejścia Kieruli a nie stanu gotówki.
Masz rację dlatego też niski kurs jest odzwierciedleniem braku aprobaty do tego podejścia. Dlatego też nawet jeśli firma miała by wykazać i 10 mln w IV semestrze na "+" to mało kto będzie brał ich akcje ponieważ wie, że kupuje tylko papier a nie wartość firmy. W każdej chwili mogą rozdać te 8 mln warrantów za darmo i wszyscy akcjonariusz tracą. Niestety oni nie szanują pieniędzy akcjonariuszy wobec czego kurs akcji będzie na takim poziomie jakim jest. Oczywiście sami też na tym tracą ale widocznie doszli do wniosku że bardziej im się aktualnie opłaca wyciągać kasę z firmy niż ją rozwijać. Mam nadzieje, że się mylę... ale obserwując ich poczynania takie odnoszę wrażenie.