• Jakie to uczucie? Autor: ~Onicofan [77.254.182.*]
    Jakie to uczucie posiadać spółkę na której cały popyt to 2200 zł a najbliższa możliwość sprzedaży choćby 1 akcji  za tydzień? I jeszcze spółkę, która ma 80 mln ujemnego kapitału a zarząd dalej podkrada kasę. Dalej uważacie że grubasy zaniżają przed odpałem? Dalej uważacie że chcę od Was tanio wyjąć akcje?
  • Re: Jakie to uczucie? Autor: ~MS [83.238.85.*]
    Ryzyko wzrosło, to teraz może nie jesteś zainteresowany. I też wszyscy naganiacze spadkowi zamilkli. Teraz kluczowe jest, czy jest szansa na sanację czy nie.
  • Re: Jakie to uczucie? Autor: ~Marek [79.163.246.*]
    Chciałeś napisać , wszyscy naganiacze na wzrosty zamilkli
  • Re: Jakie to uczucie? Autor: ~antek [5.60.34.*]
    siedzą bo kazdy zapakowany a mało kto to bierze jak decyzji nie bedzie to nawet 1 zł
  • Re: Jakie to uczucie? Autor: ~dony9 [5.173.235.*]
    Ty, Cwelofan, jakie to uczucie robić za akumulator na balu Gejów?
    Ile prostowników ładowało Cię tam w kącie?
    Dalej cienki głos tłumaczysz mutacja?
    Ciągle uraz do mydła po wspólnej łażni?
    Opowiedz coś o sobie, poznajmy się bliżej.
  • Re: Jakie to uczucie? Autor: ~Koenigsegg [31.2.19.*]
    Nie mów, że Zarząd podkrada kasę bo jesteś w głębokim błędzie. Nowy Zarząd robi wszystko co może aby naprostować sytuację i przywrócić rentowność całej Grupy. Pamiętaj, że nowy Zarząd jest dopiero kilka dni.
  • Re: Jakie to uczucie? Autor: ~Void [89.74.88.*]
    Jakie kilka dni. Kociubinski już że dwa miesiące jest prezesem
    Jakie kilka dni. Kociubinski jest że dwa miesiące prezesem
  • Re: Jakie to uczucie? Autor: ~toktok [83.2.50.*]
    Postaraj się bardziej Void, obiecałeś.
    Jakie kilka dni. Kociubinski jest prezesem ze dwa miesiące
  • Re: Jakie to uczucie? Autor: ~skowyrny [185.165.151.*]
    zaciołeś się czy co ?
  • Re: Jakie to uczucie? Autor: ~Dawid [188.146.48.*]
    Jest jedno niecenzuralne słowo która określa moje uczucie względem tej spółki :)
    Ja tylko czekam na wzrost minimalny i sprzedaje. Niech inni czekają 2 lata na swoją kasę.
    Na szczęście zarabiam na innych sektorach a tutaj mało kupiłem.

To jest tak jak się czyta forum a potem kupuję spółkę. Jak to mówią człowiek się uczy na błędach. Jest jednak opcja że sprzedam bez straty. W kani też umoczyłem ale tam to śmieszne pieniądze.
  • Re: Jakie to uczucie? Autor: ~Onicofan [77.254.182.*]
    Teraz tylko czekam na info jak tanio nowy Zarząd (słupy) sprzeda port w Gdyni. Naprawdę uważacie że nawet jak otworzą układ to banki zgodzą się umorzyć 80 mln? I dopiero wtedy kapitał będzie wynosił 0 :-) A banki widzą że marionetki Turczyna spłacają niektórych wierzycieli  (obligatariuszy) z pokrzywdzeniem pozostałych. Na to jest paragraf. Mam tylko nadzieję że Kołkowski, KNF i prokuratura dobiorą im się do ...…
  • Re: Jakie to uczucie? Autor: ~Wp [109.196.124.*]
    Robią co im się podoba pracowałem w takiej firmie umowie to już jest koniec
  • Re: Jakie to uczucie? Autor: ~Baca [83.26.187.*]
    Skoro to już jest koniec , to po co siedzicie tutaj golasy , beczycie i smrodzicie ????? po co ? poszlibyście na inne fora pisać głupoty !!!!!!!!!!!
    Jak po co siedzą ludzie. Bo każdy ma jakąś nadzieję że kasę odzyska. Co mamy pisać w jaką wspaniałą spółkę zainwestowaliśmy? W którą wierzymy bezgranicznie? W którą zainwestujemy wszystkie wolne środki?
    Przecież nikt tego kupować już nie chce. Sprzedać też nie mamy jak.
    Dlatego ludzie są sfrustrowani i piszą coś raz na jakiś czas.

• Re: Jakie to uczucie? Autor: ~Baca [93.159.186.*]
    O czym TY kolego piszesz , raptem 6 tyś sztuk wystawione po 5 zeta , fundy śpią a brały papierki po 50 zeta , i nie płaczą jak leszcze co mają po 100 sztuk !!!!!!!!!!!!!
    No właśnie o tym. Skoro to taka super hiper spółka. To takie 5 tys byłyby łyknięte w 1 minutę.
    5 zeta za spółkę która wg niektórych będzie warta 100zł za akcję, to przecież taniej niż za darmo.
    O tym właśnie mówię.
  • Re: Jakie to uczucie? Autor: ~Znudzony [37.30.29.*]
    Cierpliwości. Nie dziś i nie za tydzien. I te 100 zł to trochę za dużo. Ale z 5 zł na to co będzie to i tak cierpliwi sporo zarobia.
  • Re: Jakie to uczucie? Autor: ~Marek [83.20.42.*]
    Zapomni , nic tu nie będzie
  • Re: Jakie to uczucie? Autor: ~un [188.121.0.*]
    Po kiego tu siedzisz Mareczku, tu na spółce z której nic nie będzie. Ku... jakie wy macie szajby śmieszne.
    W górę nie idzie więc nic innego nie pozostaje jak czekać.
    Dla mnie wystarczy że wskoczy na 10 i jestem zarobiony :)
    Byle tylko wskoczyło kiedyś.
  • Re: Jakie to uczucie? Autor: ~mati137 [94.254.176.*]
    Myślę mimo wszystko że Turczyn tak tanio się nie sprzeda, a akcje będą chodzić min. tyle za ile będzie przejęcie
    Byleby nie było to samo co na Kani.
  • Re: Jakie to uczucie? Autor: ~Onicofan [77.254.182.*]
    Tu jest sytuacja gorsza niż na Kani. Jedynie co macie to list intencyjny sprzed kilku miesięcy z którego nic nie wynika. niby po co Eneris miałby kupować spółkę ze stratą 100 mln zł i za ile ? zastanówcie się
  • Re: Jakie to uczucie? Autor: ~un [5.173.225.*]
    Aha no to wiemy, a ty ile masz akcji "graczu"
[x]
ONICO -11,67% 10,60 2025-10-24 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.