Jakie to uczucie posiadać spółkę na której cały popyt to 2200 zł a najbliższa możliwość sprzedaży choćby 1 akcji za tydzień? I jeszcze spółkę, która ma 80 mln ujemnego kapitału a zarząd dalej podkrada kasę. Dalej uważacie że grubasy zaniżają przed odpałem? Dalej uważacie że chcę od Was tanio wyjąć akcje?
Ryzyko wzrosło, to teraz może nie jesteś zainteresowany. I też wszyscy naganiacze spadkowi zamilkli. Teraz kluczowe jest, czy jest szansa na sanację czy nie.
Ty, Cwelofan, jakie to uczucie robić za akumulator na balu Gejów? Ile prostowników ładowało Cię tam w kącie? Dalej cienki głos tłumaczysz mutacja? Ciągle uraz do mydła po wspólnej łażni? Opowiedz coś o sobie, poznajmy się bliżej.
Nie mów, że Zarząd podkrada kasę bo jesteś w głębokim błędzie. Nowy Zarząd robi wszystko co może aby naprostować sytuację i przywrócić rentowność całej Grupy. Pamiętaj, że nowy Zarząd jest dopiero kilka dni.
Jest jedno niecenzuralne słowo która określa moje uczucie względem tej spółki :) Ja tylko czekam na wzrost minimalny i sprzedaje. Niech inni czekają 2 lata na swoją kasę. Na szczęście zarabiam na innych sektorach a tutaj mało kupiłem.
To jest tak jak się czyta forum a potem kupuję spółkę. Jak to mówią człowiek się uczy na błędach. Jest jednak opcja że sprzedam bez straty. W kani też umoczyłem ale tam to śmieszne pieniądze.
Teraz tylko czekam na info jak tanio nowy Zarząd (słupy) sprzeda port w Gdyni. Naprawdę uważacie że nawet jak otworzą układ to banki zgodzą się umorzyć 80 mln? I dopiero wtedy kapitał będzie wynosił 0 :-) A banki widzą że marionetki Turczyna spłacają niektórych wierzycieli (obligatariuszy) z pokrzywdzeniem pozostałych. Na to jest paragraf. Mam tylko nadzieję że Kołkowski, KNF i prokuratura dobiorą im się do ...…
Jak po co siedzą ludzie. Bo każdy ma jakąś nadzieję że kasę odzyska. Co mamy pisać w jaką wspaniałą spółkę zainwestowaliśmy? W którą wierzymy bezgranicznie? W którą zainwestujemy wszystkie wolne środki? Przecież nikt tego kupować już nie chce. Sprzedać też nie mamy jak. Dlatego ludzie są sfrustrowani i piszą coś raz na jakiś czas.
O czym TY kolego piszesz , raptem 6 tyś sztuk wystawione po 5 zeta , fundy śpią a brały papierki po 50 zeta , i nie płaczą jak leszcze co mają po 100 sztuk !!!!!!!!!!!!!
No właśnie o tym. Skoro to taka super hiper spółka. To takie 5 tys byłyby łyknięte w 1 minutę. 5 zeta za spółkę która wg niektórych będzie warta 100zł za akcję, to przecież taniej niż za darmo. O tym właśnie mówię.
Tu jest sytuacja gorsza niż na Kani. Jedynie co macie to list intencyjny sprzed kilku miesięcy z którego nic nie wynika. niby po co Eneris miałby kupować spółkę ze stratą 100 mln zł i za ile ? zastanówcie się