nie wiem czy zauważyliście pewną istotną kwestię - w regulaminie sklepu alejasamochodowa.pl jako podmiot prowadzący sklep pojawiła się spółka karoseria24net sp. z o.o., w której jedynym udziałowcem i Prezesem Zarządu jest Szanowny Pan Wiktor. Pora chyba na zebranie się w grupę i podjęcie kroków celem zaprowadzenia porządku w tym burdelu ponieważ wszystko wskazuje na to, że padliśmy ofiarą pospolitego oszusta. Jak domniemywam aktualnie nasza spółka nie prowadzi jakiejkolwiek działalności operacyjnej i wszelkie środki zostały wyprowadzone do innych podmiotów.
Czyli co działa na swoją korzyść korzyścią aleji? Bo nie rozumie co on odwala. Jeśli tak to jest to kryminał! Raporty finansowe olane, akcjonariusze olani. O co chodzi panowie z ta nowa spółka kontrolowana w 100% przez tego Pana?
Ja cie kręcę, naprawdę czy ten gość jest poważny. Czyli wychodzi ze aleja już nie istnieje. Po cichu zamknęli zgasili światło. Kasę oproznili. Masakra jakaś. Fakt sammialem się zająć zgłoszeniem do prokuratury, jednak za wszelką cenę chciałem uniknąć sytuacji gdzie spółka zostałaby postawiona w stan likwidacji z tego powodu. Teraz widzę że ona już praktycznie nie istnieje a intencje Wiktora są przejrzyste i jasne. Czy ktoś może organizuje spotkanie w tej sprawie? Chętnie dołączę.
Oni myślą że są bezkarni? Ciekawe czy jego mamusia wie co synek robi. Nieźle wpakował sowją matkę. Prezes odpowiada za wszytko! będziemy Was ciągnąć po sądach ile się da!
Nikuś ostrzegał a wy pluliśta i gordona wychwalaliśta. Oni was oszukali i w nic nie warte akcje ubrali.. teraz zainteresujcie się tymi nagonami bo się im kara odwlecze ze gordon i dani tymi nagonami to dobrze wiecie..
Przecież on jest ruską "przykrywką", która miała robić tylko historię poprzez pseudo-sklep i ruch. Tam pojawiają się ruscy i biłoruscy agenci wywiadu wojskowego. Uwaga na te...
To trzeba zgłosić , i tyle w tej sprawie !!! niech zajmą się gościem. wszystko do udowodnienia działał na szkodę spółki i akcjonariuszy a to jest karalne.
Zamówiłam błotnik na początku stycznia , wysłali inny, nie zgodny z opisem i niestety za zwrotu do chwili obecnej nie mamy, zbywają telefonicznie oraz drogą e-mail. Banda oszustów i złodziei. Pytanie tylko- jak teraz odzyskać pieniądze.
To ich stary numer na który nabrali dziesiątki jak nie setki klientów.
Ja miałem podobny numer z lampami.
Złożyłem sprawę do sądu.Wygrałem.Ale komornik nie może wyciągnąć kasy bo na ich 2 oficjalnych kontach pustki i czeka kolejka po 20 osób z wyrokami tak jak
moim.
Niestety pieniądze stracone.
Dziwne że oni po tylu kradziezach mogą dalej robić te same numery.
Gdzie są służby ? Podobno żyjemy w państwie prawa.
potwierdzam Firma KRZAK wysyła nie działające części do samochodów i oddać pieniedzy nie maja zamairu ciagle zbywaja ze przekazuja sprawe kierownikowi ale pewnie nawet nikogo takiego nie maja. Oszuści i tyle
Ktoś wykupił spółkę która jest na giełdzie i będzie robił nowy biznes ale jeszcze nie wiadomo jaka branża. Wiktor sprzedał spółkę ale swój biznes zachował. Mało kto wie co się tu odwaliło i raczej o tym w takich ściekach jak puls biznesu nie przeczytacie, można powiedzieć że takie spółki to coś w rodzaju surogatki. Jak to odwieszą to będę tankował pod korek, tyle w temacie.