• Deatliest Catch sprzedaje się dobrze Autor: ~mokras [37.47.155.*]
    ale to gra do, której prawa ma ULG a nie Moonlit. Połowa 1str premiera, Teraz 6-7 str, koszt gry niski bo tylko 500 tys zł. Do tego gra nie ma jeszcze trybu załogi co dla mnie jako gracza jest najważniejsze. Kupię gierkę ale z załoga, bo największą frajda tej gierki to zmaganie się załogi z problemami. A właściwa premiera to będzie dopiero w nast roku.
  • Re: Deatliest Catch sprzedaje się dobrze Autor: ~Piotr [77.252.47.*]
    Najwyraźniej intensywnie poprawiają niedociągnięcia, bo poziom zadowolenia rośnie. Promocja cenowa dobiegła końca. Na obecne 155 opinii, 69 % ocen jest pozytywnych:
    link
    link
    Nawiążę tylko do ostatniego panelu dyskusyjnego, minionej konferencji "Gaming na giełdzie", podczas którego specjaliści/dyskutanci wypowiadali się m. in. na podstawie opiniotwórczych badań, ponoć na Steam, że poziom zadowolenia 70 % świadczy o już bardzo dobrym odbiorze. Padło jeszcze jedno bardzo frapujące stwierdzenie: w ocenie użytkowników gier, nad jakością dominuje czasowe zaangażowanie w rozgrywkę. Innymi słowy, gracze, im gra bardziej ich angażuje, tym bardziej sobie ją cenią.
    Miejmy na uwadze, że przedmiotowa gra od zaledwie 14.11 jest w tzw. wczesnym dostępie. Dlatego irytują mnie przypadki, z którymi tu na forum spotkałem się, wdeptywania jej i Moonlit wręcz w ziemię, ewidentnie w nadziei przestraszenia posiadaczy, zaniżenia kursu, zasiania czegoś w rodzaju paniki. Bo jest dla mnie oczywiste, że z psychologicznego punktu widzenia, osobnik zdegustowany i niezainteresowany, odwróciłby się na pięcie i nie tracił czasu i zaangażowania w wypisywanie. W mojej ocenie właśnie, wypisując te druzgocące słowa krytyki, dają przejaw swego zainteresowania papierem, ale też perfidnego cwaniactwa.

• Re: Deatliest Catch sprzedaje się dobrze Autor: ~Cobra [83.25.142.*]
    Ej Piotruś, a na co ty liczysz? Sam wiesz dobrze, że to szambo, na którym wielu już straciło albo wisi na haku po 7 ziko. Cały czas skubiesz po te 3 złote z kawałkiem.... poczekaj jeszcze, uśrednisz po 2 złote, już niebawem black friday i moonlight w promocji.
    1. Mam wrażenie Cobro, że piszesz w moją stronę jakby "osobiście"... Takie jakieś poczucie ;-)
    2. W jednych aspektach zdecydowanie się mylisz, w pozostałych sądzę, że się przeliczysz.
  • Re: Deatliest Catch sprzedaje się dobrze Autor: ~Mirek [188.147.37.*]
    Piotr ma już dawno 30k papiera. Nie skubie... Skubię ja caly czas ile sie uda
  • Re: Deatliest Catch sprzedaje się dobrze Autor: ~Piotr [5.172.255.*]
    Na tą chwilę jest ogółem 195 recenzji. Pozytywnych 140 (~71,79%), negatywnych 55 (~28,21%).
    To są realne dane. Czyli pozytywny odbiór gry we wczesnym dostępie jest bardzo dobry i poprawia się.
    Teraz czekamy na poprawę parametrów ekonomicznych w raporcie za IV kwartał.
    Aktualnie wystawiono ogółem 208 recenzji. Pozytywnych 152 (~73,07 %), negatywnych 56 (~26,93 %). To jest stan średni od początku wczesnego dostępu 14.11. Jak wcześniej informowałem, odbiór gry we wczesnym jej dostępie już od dawna jest bardzo dobry, ale widać też, że z dnia na dzień wyraźnie poprawia się.
    Pokusiłem się też o dodatkową analizę, ostatniego tygodnia 7 dni (od 22.11). Ogółem do chwili obecnej wystawiono 41 recenzji. Pozytywnych było 34, co stanowi aż 82,93 %, zaś negatywnych tylko 7, co stanowi 17,07 %. Tu widać skalę poprawy opinii o grze, która od niespełna 3. tygodni jest we wczesnym dostępie.
    link

Wśród opinii na Steamie wynalazłem opinię Rosjanina, który ma na koncie 508 produktów i 68 recenzji. To nie byle kto! Fanatyk wirtualnej rzeczywistości ;-) Opinia oczywiście pozytywna!
    Opinia jest nietypowa i wyjątkowa, ponieważ facet załączył link na YouTube do swej ponad dwugodzinnej rozgrywki zapoznawczej. Jedyna wada to rosyjski, którego nie znamy, ale mimo to prezentacja grania w poławianie krabów robi spore wrażenie.
    link

• Re: Deatliest Catch sprzedaje się dobrze Autor: ~Krzystof_J [87.206.138.*]
    Zabawne jak tu ktoś próbuje zaklinać rzeczywisośc. :)
  • Re: Deatliest Catch sprzedaje się dobrze Autor: ~Piotr [148.81.200.*]
    Zabawne jak tu ktoś żyje w negatywnym świecie wirtualnym i próbuje tylko w oparciu o puste słowa zaklinać rzeczywistość, coś mącić. Czy chodzi mu o sytuację ogólnorynkową, rynkową Moonlita, a może odbiór ostatnio wypuszczonej na Steamie gry we wczesnym dostępie? Tego nie wie nikt poza nim, bo jego dramatycznym celem jest tylko cwane mącenie innym w głowach ;-)
  • Re: Deatliest Catch sprzedaje się dobrze Autor: ~inwestor_jr [188.147.43.*]
    Deadliest Catch to juz przeszłość w 2020 pewnie zapewni Spółce jakiś strumień pieniężny być może pokrywający koszty funkcjonowania ale zobaczycie co się bedzie działo jak Model Builder wejdzie do sprzedaży już teraż grupa społeczna na Steamie pęcznieje z każdym dniem a tytuł pnie się w górę na TOP GLOBAL WISHLIST i to bez reklamy.
  • Re: Deatliest Catch sprzedaje się dobrze Autor: ~albert_inwest [188.147.43.*]
    obecnie 18 strona i 446 miejsce ma MB na top liście życzeń
[x]
MOONLIT -9,09% 0,26 2025-12-22 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.