• Do "Pulsu Biznesu" Autor: ~GEMiusz [185.119.210.*]
    Szanowni Państwo, akcjonariusze Centrozapu /Ideona/ chcieliby wiedzieć co laureat " maliny" mógłby przekazać akcjonariuszom za pośrednictwem Waszej gazety.Pytanie zasadnicze:" czy następnym etapem po zejściu spółki z GPW będzie jej likwidacja całkowite zaprzestanie działalności ?/ Skoro żadne inicjatywy tego pana nie przynosiły pożądanych efektów./
    Osobiście jestem bardzo zdziwiony,że spółka o tak bogatej tradycji w przeszłości ,schodzi z giełdy w ciszy bez żadnych komentarzy na stronach gazet ekonomicznych.
  • Re: Do "Pulsu Biznesu" Autor: ~GEMiusz [185.119.210.*]
    jw
  • Re: Do "Pulsu Biznesu" Autor: marqqo [95.155.115.*]
    laureat maliny - ireneusz krul nie jest juz prezesem centrozapu , więc w jakim celu miałby się wypowiadać bądż przepraszać jak wyrolował akcjonariuszy ideonu
  • Re: Do "Pulsu Biznesu" Autor: ~xyz [89.229.76.*]
    Witam. Zauważyłem że jest tu trochę osób komentujących, wielu pewnie jeszcze z papierem. Może trzeba się policzyć z akcjami i spróbować zainicjować jakieś działania - winnych trzeba ukarać. Proszę o opinie, może warto utworzyć np.grupę zamkniętą na fb w celu ułatwienia komunikacji i wymiany informacji. Paweł
  • Re: Do "Pulsu Biznesu" Autor: ~sygni [176.97.27.*]
    Zgadzam sie i popieram!!!!Mam tego syfu za 160 kilo pln.Wespre kazda inicjatywe by ukarac nieudacznika niedorajde i oszusta kanalie złodzieja kretacza
  • Re: Do "Pulsu Biznesu" Autor: marqqo [95.155.115.*]
    ok wybierzcie admina
[x]
IDEON 3,67% 0,01 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.