• Hunting Clash!! nowa gra Autor: ~wiernyinwestor [213.216.83.*]
    link

To może być super hit w sezonie polowań i na długie zimowe wieczory!!
  • Re: Hunting Clash!! nowa gra Autor: ~Tsg [5.173.120.*]
    Całkiem przyjemna, podobna do fishing clash, kto wie może sprawdzone mechanizmy z FC chwyca też na polowaniu:)
  • Re: Hunting Clash!! nowa gra Autor: ~Nanako [176.221.120.*]
    Na pewno lepsza niż Wild Hunt.

W zasadzie kopia FC - skoro tam zadziałało myślę, że tutaj też może. Chociaż w FC można było wędki kupować tutaj widzę, że jest znacznie skromniej w sklepie, ale być może będą to rozbudowywać..

No i mało ludzi póki co bo zagranie pojedynku u mnie niemożliwe.
  • Re: Hunting Clash!! nowa gra Autor: ~Adam [62.182.215.*]
    Wam się ta gra podoba? Mi wcale, mam nadzieję, ze ktos w to pogra, dla mnie słaba gra.
  • Re: Hunting Clash!! nowa gra Autor: ~DonJuan [5.184.105.*]
    Trochę pogralem dzisiaj, Nawet wykupiłem paczkę za 20 zeta, jak na tym etapie sama gra uboga no i napotkałem na kilka błędów o których już napisałem do producenta, jednak uważam że jak dopracują szczegóły to gra będzie miała spory potencjał, może nie tak duży jak FC, ale 1/3 jest do zdobycia, a to już będzie sporo
  • Re: Hunting Clash!! nowa gra Autor: ~Solejuk [217.70.49.*]
    Zapowiadali w najbliższym czasie grę hobbystyczną i dwie gry dla kobiet, wszystkie jako soft launch
    Rozumiem że to jest ta gra hobbystyczna ?
  • Re: Hunting Clash!! nowa gra Autor: ~ta [91.145.129.*]
    Dobrze rozumiesz. Ja sie zastanawiam dlaczego oni walkuja te same tematy ciagle. 3 gry o lowieniu, teraz druga o polowaniu. Po co powielaja temat skoro Wild Hunt sie sprzedaje. Troche jak zabieranie samemu sobie klienta :)
  • Re: Hunting Clash!! nowa gra Autor: ~hb [185.135.2.*]
    Pewnie dlatego masz 50 akcji a nie zarzadasz ta firmą, dlatego że nie rozumiesz tego biznesu
  • Re: Hunting Clash!! nowa gra Autor: ~HyperTroll [91.195.46.*]
    Odświeżany hunt, ponowna próba podpięcia pod tag clash. W dobie cod mobile i pugb gra jak nie z tej epoki. Takie to cuda w polszy w spółkach za mld.To i pasjans pająk? Popowicz znowu pokazuje że nie nadąża za trendami. NK2?
  • Re: Hunting Clash!! nowa gra Autor: ~Nanako [176.221.120.*]
    Ogólnie wydaje się ze gra nie jest cały czas skończona, Nie można ulepszać kart, nie można upolować nic po za tymi trzema gatunkami. Także spokojnie, ale wydaje się, że gra może chwycić odobnie jak ryby tylko tutaj pytanie - ile osób łowi, a ile poluje? Wydaje się że łowiących jest mimo wszystko więcej, ale tutaj drugie pytanie ... ile osób chciałoby polować, ale ich po prostu na to nie stać?

Zastanawiam się jak duża grupa osób może być zainteresowana tą tematyką ponieważ mimo wszystko WIld Hunt odniósł dużo mniejszy sukces niż Let's Fish, więc analogicznie Hunting Clash raczej nie zbliży się nawet do FC.

Chociaż odświeżenie tematyki, która już zarabiała, korzystając ze sprawdzonych rozwiązań, które świetnie się monetyzują z FC jest dobrym ruchem, bo samo stworzenie gry nie było raczej zbyt kosztowne.
  • Re: Hunting Clash!! nowa gra Autor: ~DonJuan [5.184.108.*]
    Aby, grać i zdobywać dobre wyniki, trzeba w tą grę co jakiś czas włożyć trochę pieniędzy, gram 2 dzień, wydałem 20 zł bo chciałem zobaczyć jakie ma możliwości, dzisiaj musiałbym znowu coś wpłacić żeby liczyć się w np w stawce mistrzostw, zdobywać nowe karty itd.. Nie wiem czy zbyt duże nastawienie na zyski nie zniechęci graczy.. No i nie udało mi się jeszcze zagrać pojedynku.. Na razie jest za mało graczy, jestem ciekawy czy w pojedynku można wygrać np jakieś karty lub złote monety..
  • Re: Hunting Clash!! nowa gra Autor: ~hb [81.190.215.*]
    Pograłem w hunting clash troszkę. Dla mnie bardziej wciągająca niż rybki. Zrobiłem nawet małe zakupy, gra jest świetna, widać duży przyrost graczy. Zapowiada się solidna monetyzacja!
[x]
TSGAMES -1,08% 91,60 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.