Kupiłam te akcje bo wierzyłam, że coś z tego będzie. Zainwestowałam sporo pieniędzy. Kobiety za sterami - pomyślałam, rozsądne, pewnie wiedzą co robią... I co? Te akcje są tak nisko, że ryczeć się chce! Koszmar!
Kiedyś tez tak myślalem ale jak widac nie ma to żadnego znaczenia. Gielda to dla tych cwaniakow źródło pieniedzy, to taki darmowy bankomat i dodatkowe źródlo finansowania po sprzedazy darmowych akcji. Zakopac, sprzedac i zapomniec a straty rozliczyć z przyszłymi zyskami przez kolejne lat lat.
Polecam Monnari, Lubawa, Getin Holding wszystkie maja C/WK ponizej 1 a GH 0,2. Dwie z tych spolek mam w portfelu
Z WIG20 KGHM, PKN, Bogdanka czy CCC tez powinno odbić po otwarciu galerii oraz poszukac spolek które spadly na fali pandemii a po poluzowaniu gospodarki beda rosly, maja zyski, normalny akcjonariat oraz jak wspomniane wczesniej C/WK i C/Z sa interesujace.
przed nami groszówki, Lidka i Kobieta w ciąży - nie wiem jak was pocieszyć, ale niżej jak 0,7 kurs nie powinien runąć w razie czego można dorobić przy zbiorze jabłek, grzyby też w cenie, a ostateczność to kieca w górę