Może sobie chcieć ale póki co nie ma 66% żeby ogłosić wezwanie. Kto mu odpowie na nie po średniej cenie za ostatnie pół roku. A nawet gdyby się tacy znaleźli to do przymusowego 90% jeszcze mu trochę brakuje..
Sądzisz, że przez 10 lat skupu własnego po bardzo niskiej cenie nie uciekał X akcji ? I odsprzedał komu, gdzie ? Wystarczy że zrobi wezwanie i nie wiadomo skąd już ktoś mu akcje oferuje po 1 zł. Funduszy tu nie ma więc wszystko jest możliwe.
Módl się żeby do tego photona nie zawitała CBA, CBŚ bo to takie teraz ostatnio modne i na topie tylko w polskich przedsiębiorstwach. A budżet ssanie ma a i wybory prezydenckie przed nami to trzeba znowu coś dać
Głupoty wpisujesz ..... nie martw się do uczciwych nie wchodzą złodzieje okradali cię latami no ale to ci nie przeszkadzało.... możliwe, że sam kradłeś...
nie wiem czy photon to uczciwa firma i czy uczciwie w tym kraju da się biznes prowadzić jak prawie codziennie czytam jak polscy przedsiębiorcy są karani karami czy odwiedziła ich CBA, CBŚ. Mogę Ci dać dziesiątki takich przykładów a zachodnich firm, nic mi na myśl nie przychodzi oprócz zwolnień ich z podatków. Nie kradnie w tym kraju tylko osoba na etacie, wielce poszkodowana, wykorzystana i wszędzie widzi jak ją okradają i wie że Tusk jej nic nie dał.
inaczej Ci napiszę, nie wiem czy kojarzysz jak Integera zdejmowali z giełdy, rok wcześniej zrobił emisję akcji po 200 zł i wszystkie fundusze, które miały udziały w spółce przyjęły to wezwanie. Rok później Integer zszedł z giełdy i wszystkie fundusze oddały akcje po 48 zł . Rozumiesz czy jeszcze nie ? Fundusze nie ryzykują swoją kasą a małych jak my jest na giełdzie 2 %. Wracając do pmpg, bo rozmawiamy czysto hipotetycznie, bo taki wątek podjął makler ale gdyby w zamyśle prezesa faktycznie istniał taki temat, że chce zdjąć spółkę z giełdy.....................to jak Ty byś to zrobił? Rozpowszechnił czy powolutku skupywał tanio na słupy ? A kto ma te akcje, przecież nikt ich nie kupuje, fundusze z dala od tej spółki się trzymają a leszcze, większość po roku ma już dość i oddaje ze stratą, więc sądzę że już sporą część ma. Sprzedawał akcje po 25 zł a teraz traci skupując spółkę po 2 czy 1 zł ? To jest chytry lis.