Ale kogoś dzisiaj przycisnęło z kasą. Ja na tym skorzystałem i dokupiłem całkiem niezły pakiecik po 20gr. Co za czasy aby na pakiet za niecałe 7400zł mówić o niezłym pakieciku.
ja wywaliłem 78k papiera, niestety kasa mi potrzebna była i sprzedałem ze stratą, gdyby nie to trzymałbym jeszcze. W każdym razie życzę tutaj Wam kosmicznych wzrostów:-)
Znam ten ból. Podobnie miałem na Chemosie. Krótkoterminowo po wywaleniu przeze mnie pakietu kurs poszedł do góry. Ale w dłuższym okresie, jak widać, wyszło mi nieźle i uratowałem sporą część kapitału.
Chodzi o logikę. Czas płynie do przodu więc jeśli jest możliwa upadłość to może być tylko bliżej.
Ale raczej się nie zanosi. Koleś chyba 3 rok pisze to swoje proroctwa.
Dnia 2019-10-29 o godz. 10:26 ~Spółdzielnia napisał(a): > > Wyniki za 3 i 4 kw. was zaskoczą. raczej będzie tradycyjnie, zakończenie umowy na 2 bańki przesunięte zostało na przyszły rok a w tym roku są jej koszta
na styczeń 2020 zostało przesunięte rozliczenie za kontrakt, który miał być rozliczony w 4 kw. co do 3 kwartału nie powinno być niespodzianek a były z zarządu zapowiedzi dobrej zmiany
> Ale kogoś dzisiaj przycisnęło z kasą. > Ja na tym skorzystałem i dokupiłem całkiem niezły pakiecik po 20gr. > Co za czasy aby na pakiet za niecałe 7400zł mówić o niezłym pakieciku.
No i 100% do przodu ... bym miał, gdybym sprzedał. Ale trzymam dalej. Wg mnie to zupełnie jeszcze nie ten pułap cenowy aby sprzedawać.
Dnia 2019-12-29 o godz. 09:39 ~Ig napisał(a): > Zbudujemy nowe Centrum Badawczo-Rozwojowe optymalizacji zarządzania zasobami wodnymi i energetycznymi. > Widzę potencjał... > > ============================ > Pułap cenowy jeszcze nie ten. Pełna zgoda. > Pomysłów sporo. Zobaczymy. > > pakiecik ponad 400 tys. (śr.0,25 zł) > Mam czas. > Kiedy uważasz że będzie maks i zaczniesz sprzedawać
Dnia 2019-10-28 o godz. 15:36 ~macgregor napisał(a): > Ale kogoś dzisiaj przycisnęło z kasą. > Ja na tym skorzystałem i dokupiłem całkiem niezły pakiecik po 20gr. > Co za czasy aby na pakiet za niecałe 7400zł mówić o niezłym pakieciku. > > Szacun za wyczucie kwita