• Baz komentarza Autor: ~Piotr [77.252.47.*]
    Dla zorientowanych
    link

• Re: Baz komentarza Autor: ~Mirek [37.30.19.*]
    Jeszcze kilka groszy i rozpoczynam ponowny skup. Sprzedawać
  • Re: Baz komentarza Autor: ~Mirek [46.170.141.*]
    Nikt nie chce sprzedać po 4.40?
  • Re: Baz komentarza Autor: ~inwestor_jr [188.146.60.*]
    Chciałbym zobaczyc miny tych ktorzy sypali ponizej 5tki jakby emisje zamkneli znacznie wyżej :-)
  • Re: Baz komentarza Autor: ~Piotr [148.81.200.*]
    Właśnie przyjrzałem się aktualnym zleceniom. Jest w sumie 5 na kupno 805 akcji w zakresie cenowym 4,30-3,88. Po tych malutkich i nieokrągłych wartościach wnioskuję, że sama leszczowizna. Ale po stronie podaży też leszczowizna. Jest w sumie 30ka zleceń na sprzedaż 16484 akcji w zakresie cenowym 4,50-19,95. Największe pojedyncze zlecenie na 5200 sztuk. wg mnie to też leszczowizna. Tak więc w moim poczuciu sama leszczowizna gra miedzy sobą.
  • Re: Baz komentarza Autor: ~Cobra [83.25.157.*]
    A ty Piotruś kim jesteś jak nie takim samym leszczem jak inni???
    No cóż, przy każdym z założycieli spółki niewątpliwie jestem leszczem. Wszystko jest względne... Ale czy to ważne? Bawi mnie analiza, dociekanie zjawiska.
    Jak już gdzieś wcześniej napisałem dla mnie to inwestycja wieloletnia, i przy tym nastawiony jestem na dokup i obstawiam, że kolejne emisje będą z PP. Źle by o decydentach świadczyło, gdyby chcieli dopuścić do tego stołu kogokolwiek. O tym co teraz obserwuję mam zdanie następujące: dziwię się, że tym ludziom chce się klikać w klawiaturę by wystawiać zlecenia na prezentowane kwoty.
    Widziałem kiedyś analizę jakiegoś człowieka, który zajmował się traderstwem. Wyszło z niej jednoznacznie, że bardziej opłaca się długa dobra inwestycja. Ze względu na wyniki finansowe, jak i stan układu nerwowego.
    Dlatego traderom tym przede wszystkim zdrówka życzę.
  • Re: Baz komentarza Autor: ~Piotr [5.172.255.*]
    Jesteśmy z aktualnym wynikiem 4,31 dokładnie na wsparciu stanowiącym dolną krawędź kanału trendu (chorągiewka). Poprzednie ws
    parcie na poziomie 4,50 stanowiące podstawę świecy z 29.07.2019 r. zostało przełamane i teoretycznie stało się oporem. Ciekawe co teraz będzie i do czego doprowadzi ta gra leszczy?
    link

• Re: Baz komentarza Autor: ~Mirek [188.146.224.*]
    Jaka gra. Jedno zlecenie na 2000zet da wynik plus 5proc. Sprzedają ci którzy godzą się ze strata i ida odrabiać na kilka spółek balonowych ktore teraz rosną sporo... Tutaj trzeba inwestować jak kiedyś w TSG czy CD R
  • Re: Baz komentarza Autor: ~Piotr [77.252.47.*]
    Wszystko jest względne. Co dla nas może być niezbyt sensownym motaniem się, dla innych może być grą inwestycyjną.
    Znów 4,30. Bierzemy :-)
  • Re: Baz komentarza Autor: ~Piotr [77.252.47.*]
    Jak już wcześniej napisałem: dziwię się, że chce Ci się klikać w klawiaturę by wystawiać takie zlecenia i dziwię się Twemu szczęściu z ewentualnego zakupu np. 500 akcji w orientacyjnej cenie o której wspominasz.
  • Re: Baz komentarza Autor: ~Mirek [188.146.224.*]
    Pomnóż razy kilkanaście sesji i masz odpowiedź.
    A co teraz z Twoją inwestycją? jeszcze ją masz?
  • Re: Baz komentarza Autor: ~Cobra [83.25.142.*]
    I jak chłopaki? Widzę, że zaczynacie już skubać po 3,40 zł :-/
    Skubie
    Jak skubalem TSG od 66 do 72 też pytano
[x]
MOONLIT 16,00% 0,35 2026-05-06 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać