• Żonie Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    za fri dał 290 tysi akcji i zszedł poniżej 60% ............................................. będzie jechał z kursem ??????????????????????????????????
  • Re: Żonie Autor: ~slawek [185.56.210.*]
    Niestety tu bez zmian, Lisu robi co i jak chce. Teraz upłynni prawie 300 k akcji. Trochę przy tej płynności czasu to zajmie.

Generalnie od 3 kwartałów w spółce źle się dziej , 3 kwartały z rzędu strata finansowa, powoli spółka się stacza, a prezes chyba nie widząc innej metody zaczyna schodzić ze stanu posiadania i jakoś trzeba upłynnić trochę.

Szkoda, że straciłem tu tyle czasu , ale już mnie tu nie ma jakiś czas i ...... luzik.

Szkoda tylko drobnych.

P.S.
    2 lata temu widziałem tu potencjał, ale prezes wybrał inną drogę, na początek wyprowadził 12 mln zł kupując do spółki orle pióro od siebie. Dla niego to był mistrzowski ruch, dla spółki gwóźdź do trumny
  • Re: Żonie Autor: ~Car [31.0.85.*]
    Dlatego tak jak pisałem jedyna nadzieja dla tego gniota w Jarosławie i repolonizacji mediów. Może PZU to kupi os Lisa i my jeszcze z tego wyjdziemy choć na zero. Dla tekiego giganta te kilkadziesiąt milionów to zeden problem wydać jednorazowo
  • Re: Żonie Autor: ~Dedalus [46.77.237.*]
    Teraz, razem z tym Pachowski, maja poniżej 66%. Mogą wiec nie tyle sprzedać gazety co cała spółkę. I nabywca nie będzie musiał ogłaszać wezwania na wszystkie pozostałe akcje.
  • Re: Żonie Autor: ~ben_ben [87.105.133.*]
    partnerem dorzeczy został PKO czy wczesniej juz to było?
  • Re: Żonie Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    .... w przeglądzie opcji strategicznych z sierpnia 2019 roku coś bąkali o sprzedaży lub nabyciu aktywów
[x]
PMPG 0,00% 2,06 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.