• ideon Autor: ~miro [5.206.241.*]
    Czy ktoś z państwa wie co dalej z akcjami Ideona ?
  • Re: ideon Autor: ~Cihy [5.173.33.*]
    Witam też jestem ciekawy, pewnie dalej zawieszone już ich nie odwieszą
  • Re: ideon Autor: ~Cihy [5.173.33.*]
    Akcje zawieszone do 31 grudzień wlącznie ,zerknij na biznesradar jest informacja
  • Re: ideon Autor: ~i87nhyuh [37.248.153.*]
    Szanowny Panie,może najpierw sprawdźmy ile osób jest jeszcze zainteresowanych przyszłością swoich akcji.Łapka zielona - tak ciągle interesują mnie , łapka czerwona - nie interesuje mnie ich przyszłość. Na tej podstawie będzie pan wiedział co dalej z przyszłością akcji. Pozdrawiam
  • Re: ideon Autor: ~byłoniebyło [88.156.145.*]
    Dnia 2019-10-01 o godz. 21:12 ~i87nhyuh napisał(a):
    > Szanowny Panie,może najpierw sprawdźmy ile osób jest jeszcze zainteresowanych przyszłością swoich akcji.Łapka zielona - tak ciągle interesują mnie , łapka czerwona - nie interesuje mnie ich przyszłość. Na tej podstawie będzie pan wiedział co dalej z przyszłością akcji. Pozdrawiam

Jestem za łapką..... zieloną, ale żona woli kurzą, bo ma dużo kolagenu, no ijest problem .
  • Re: ideon Autor: ~Irek [188.146.96.*]
    A gdzie jest Król?
  • Re: ideon Autor: ~Cihy [5.173.32.*]
    Witam,ideom wykluczony z GPW czyli koniec
  • Re: ideon Autor: ~Bije_króla [85.221.141.*]
    Fakt,jest uchwała.
    https://www.gpw.pl/uchwaly-zarzadu-gpw?ph_main_01_start=show&cmn_id=108944&title=IDEON+(Uchwa%C5%82a+Nr+1071/2019)

Chore to wszystko no ale cóż...
  • Re: ideon Autor: ~Aaa [77.252.60.*]
    Witam to znaczy że stratę można już rozliczyć w pit?
  • Re: ideon Autor: ~Bije_króla [85.221.141.*]
    Nie to znaczy,ze jeśli rzeczywiście nie trwają jakieś negocjacje i jakiś pozytyw nie wypłynie to straty nie rozliczysz już raczej nigdy. Akcje na rachunku będą widnialy i będą gnily.
    Jedyne wyjście to sprzedać na umowe cywilnoprawna za przyslowiowa złotówkę i wtedy możesz rozliczac.
    Jeśli się mylę proszę mnie prostować.
  • Re: ideon Autor: ~GEMiusz [185.119.210.*]
    może GEMOWI przekazać może by ich jakoś przeżonglował i byłyby jeszcze coś warte
  • Re: ideon Autor: ~Aaa [77.252.60.*]
    Ok dzięki za odpowiedź a co z tymi lasami w Rosji? Chyba tylko sprzedaż drewna by mogła uratować tą spółkę chociaż z
    e względow politycznych nie ma na to szans
  • Re: ideon Autor: ~centek [188.147.99.*]
    Tutaj robiono przetasowania właścicieli Komi,gdzieś wywiało umowę i kto znajdzie będzie rąbać przez 50lat
[x]
IDEON 3,67% 0,01 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.