Szanowny Panie,może najpierw sprawdźmy ile osób jest jeszcze zainteresowanych przyszłością swoich akcji.Łapka zielona - tak ciągle interesują mnie , łapka czerwona - nie interesuje mnie ich przyszłość. Na tej podstawie będzie pan wiedział co dalej z przyszłością akcji. Pozdrawiam
Dnia 2019-10-01 o godz. 21:12 ~i87nhyuh napisał(a): > Szanowny Panie,może najpierw sprawdźmy ile osób jest jeszcze zainteresowanych przyszłością swoich akcji.Łapka zielona - tak ciągle interesują mnie , łapka czerwona - nie interesuje mnie ich przyszłość. Na tej podstawie będzie pan wiedział co dalej z przyszłością akcji. Pozdrawiam
Jestem za łapką..... zieloną, ale żona woli kurzą, bo ma dużo kolagenu, no ijest problem .
Nie to znaczy,ze jeśli rzeczywiście nie trwają jakieś negocjacje i jakiś pozytyw nie wypłynie to straty nie rozliczysz już raczej nigdy. Akcje na rachunku będą widnialy i będą gnily. Jedyne wyjście to sprzedać na umowe cywilnoprawna za przyslowiowa złotówkę i wtedy możesz rozliczac. Jeśli się mylę proszę mnie prostować.
Ok dzięki za odpowiedź a co z tymi lasami w Rosji? Chyba tylko sprzedaż drewna by mogła uratować tą spółkę chociaż z
e względow politycznych nie ma na to szans