• src po ile masz haka Autor: ~bolek [5.184.36.*]
    na softblue/???
  • Re: src po ile masz haka Autor: ~src [88.156.134.*]
    Haka mogę sprzedać za darmo
  • Re: src po ile masz haka Autor: ~bolek [37.47.39.*]
    Dnia 2019-10-01 o godz. 19:59 ~src napisał(a):
    > Haka mogę sprzedać za darmo

i to sie nazywa inwestor moze oddac za darmo a lata po spolkach gdzie pisze o hakach takich dawcow kapitalu tez potrzeba oddaj lepiej chorym dzieciom na raka dobry uczynek zrobisz
  • Re: src po ile masz haka Autor: ~src [88.156.132.*]
    Nie latam po spółkach tylko przejeżdżam się po jednej. Mianowicie t2p gdzie brak przychodów i realnej działalności operacyjnej. Tu mimo iż miałem inwestycję przez długi czas na minusie to przez ten cały okres spółka zwiększala zatrudnienie, ma status cbr, umowę z Wzl, kilka projektów np drony. To nie wstyd wisieć na innowacyjnej spółce która próbuje odnieść sukces i ma do tego podstawy. A co ma t2p? Bolka
  • Re: src po ile masz haka Autor: ~patyk [194.34.133.*]
    Dnia 2019-12-23 o godz. 22:01 ~src napisał(a):
    > Nie latam po spółkach tylko przejeżdżam się po jednej. Mianowicie t2p gdzie brak przychodów i realnej działalności operacyjnej. Tu mimo iż miałem inwestycję przez długi czas na minusie to przez ten cały okres spółka zwiększala zatrudnienie, ma status cbr, umowę z Wzl, kilka projektów np drony. To nie wstyd wisieć na innowacyjnej spółce która próbuje odnieść sukces i ma do tego podstawy. A co ma t2p? Bolka
    > Ma więc pod co iść w górę

[x]
SOFTBLUE 0,33% 0,30 2026-05-08 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.