Wyraźny NIEPOKÓJ. Na początku września Briju pożyczyło 6 mln zł na bieżącą działalność. Na końcu września kolejne 5,8 mln zł. też na bieżącą działalność spółki. Czyli we wrześniu 2019 Briju pożyczyło 11,8 mln zł. To daje dużo do myślenia.
1/ Briju na bieżącą działalność pożyczyła we wrześniu 2019 aż 11,8 mln zł. 2/ Żaden bank bez wyjątku nie chce finansować Briju 3/ Briju wstrzymuje rozwój sieci 4/ Skarbówka czeka na zwrot 44 mln zł z tytułu VAT 5/ Briju przygotowuje się do wprowadzenie na GPW 6 mln nowych akcji 6/ Briju mija się z prawda w komunikatach w sprawie wznowienia handlu w drugim segmencie itp itd 7/ Kreatywna księgowość. 8/ W wyniku manipulacji kurs wędruje na 36 zł po czym spada na 2 zł i nie może się podnieść. Briju staje się ITM, by się źle nie kojarzyło. 9/ Briju zapożycza się na kolejne 30 mln zł.(UKS) 10/ Akcje Briju to gorący KARTOFEL.
Braciszka Tomka zapytaj Jareczku co nagrzeszył. Bo Ciebie mi po ludzku żal. Uważam, że jesteś w porządku tzn słowny. Ale Tomuś to MANIPULACJA i to na żałosnym poziomie CEBULAKÓW. Dlatego Pucek go wywalił z biura. Słowo Tomka ,,nic nie waży".
DLACZEGO nikt nie chce akcji Briju?
1/ Briju na bieżącą działalność pożyczyła we wrześniu 2019 aż 11,8 mln zł. 2/ Żaden bank bez wyjątku nie chce finansować Briju 3/ Briju wstrzymuje rozwój sieci 4/ Skarbówka czeka na zwrot 44 mln zł z tytułu VAT 5/ Briju przygotowuje się do wprowadzenie na GPW 6 mln nowych akcji 6/ Briju mija się z prawda w komunikatach w sprawie wznowienia handlu w drugim segmencie itp itd 7/ Kreatywna księgowość. 8/ W wyniku manipulacji kurs wędruje na 36 zł po czym spada na 2 zł i nie może się podnieść. Briju staje się ITM, by się źle nie kojarzyło. 9/ Briju zapożycza się na kolejne 30 mln zł.(UKS) 10/ Akcje Briju to gorący KARTOFEL.
Jejku. Jejku. To twoja Briju kalkulacja. Co to ja miałem na myśli ... ALE WAM JUŻ NIKT NIE WIERZY. Buahaha. Jak to kalkulujesz skoro niedługo akcje będą za grosze. O jakiej ,,cenie" Bracia Daltony z Gniezna marzą? NIKOGO JUŻ NIE NABIERZECIE. Pamiętaj Jareczku też o kosztach z zeszłego roku przerzuconych na ten rok. Tak wiem o tym, osobiście Prezes mi mówił.