• Fame mma Autor: ~Opalek [77.111.247.*]
    Widzieliście? Sfd sponsorem gali fame mma.

Jaka gala, taki sponsor xD
  • Re: Fame mma Autor: siostra_godlewska [77.111.247.*]
    No tamci oszukiwali na walkach, które były ustawione a ci na składzie produktu. Pasują do siebie.
  • Re: Fame mma Autor: ~faneto [89.76.153.*]
    Po prostu idą tam gdzie jest pieniądz i reklama - jako, że odbiorcami "gali" są osoby relatywnie młode etykietkowane jako pokolenie gimbusów, które ciężko oderwać od kompa mają szanse dotarcia do stosunkowo świeżego segmentu osób, które śladem patostrimerów wstały sprzed kamerki i pojawiły sie w klatce.
    Ja bym całego FAME MMA nie demonizował, swoistym ambasadorem gali został Różal, który podkreślał zarówno aspekt finansowy jak i fakt, że formuła nieco ewluowała od nawalanek patostrimerów po konfrontacje raperów, którzy jednak pokazali całkiem dobry poziom. Za całą galą idzie drama, którą żyją młode pokolenia to i rozgłos jest większy - już teraz FAME MMA stało się jedną z propozycji rozwiązywania vlogerskich sporów. A emocje zawsze się sprzedają, taka otoczka robi reklamę już na kilka miesięcy przed wydarzeniem.
    Fame mma to produkt naszych czasów, jak SFD coś tam skapnie ze stołu z tego tytułu to nie powinniśmy być rozczarowani. Martwi jedynie, że wpompowanie 3 tys w walor może w ciągu jednego dnia uwalić kurs o 25% ;)
  • Re: Fame mma Autor: ~Opalek [77.111.247.*]
    Jaka spółka, taki kurs
  • bardziej obciachowe są pamiętniki z siłowni Autor: ~faneto [89.76.153.*]
    Przynajmniej w mojej opinii. Mam świadomość, iż trzeba się wybić marketingowo na yt i to wszelkimi dostępnymi środkami, ale granica między humorem a śmiesznością okazuje się jednak cienka :P
  • Re: bardziej obciachowe są pamiętniki z siłowni Autor: ~Alusia2703 [77.111.247.*]
    Niestety to prawda. Ogółem kontent na yt na kanale sfd to bieda z nędza popędzana betoniarkami pokroju karła małeckiego.
  • Re: bardziej obciachowe są pamiętniki z siłowni Autor: ~faneto [88.156.141.*]
    Dlaczego KARŁA Małeckiego? Ile on ma wzrostu? :)
  • Re: bardziej obciachowe są pamiętniki z siłowni Autor: ~Opalek [77.111.247.*]
    bo Małecki, to mAŁY Wielki człowiek... buaaa, haahaaa
[x]
SFD -4,93% 2,70 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.