Bo to pewnie tomi pisze, pod tym nickiem tak jak i ten cały dareczek, sru, daruuunionio itd. Moim zdaniem to jeden i ten sam baran, którego to bawi, że ludzie tu wiszą. To taka odmiana choroby psychicznej, nic bez tabletek z nimi nie zrobimy :-)
To Ty beczysz wisząc więc kim jesteś ?.Ja na Święta nie zostałem z gorącym kartoflem.Przed świętami wziąłem urlop żeby kręcić kółka.I grałem tylko za pewien procent mojej kasy.Za kase z Krezusa kupiłem TSgames. Możesz tam odnalezdz moje wpisy sprzed roku.
-dareczek- odpowiada ~bufet 2018-12-21 13:00 IP 217.172.251.*
WITAM!Zlikwidowałem Krezusa i powolutku zbieram.Miałem kiedyś od IPO i uważam żę cena jest bardzo dobra.
Brawo dla ciebie, że sprzedałeś więc zabierz swoich upośledzonych kolegów z tego forum i przestańcie tu pajacować, bo my tu wisimy z kasą i nie mamy ochoty na żarty
Akurat nie mam z nimi nic wspólnego.Wejdż na Coalenergy i zobacz jakie mam tam jazdy z daruniuniem.A Tomiemu próbuje pomóc odrobić kredyt ale niestety i tak robi po swojemu.Czyli kupi po to żeby w panice sprzedać taniej,bo go ktoś z forum nastraszy.Dobrze że usiadł na tyłku na Hgames bo przynajmniej nie traci.Nie tylko ja mu pomagam zresztą i są to ludzie którzy nie piszą na forum
Uważasz, że Tomi jest normalny, to co pisze i jak się zachowuje nie wzbudza u ciebie podejrzeń co do jego psychiki?Te głupstwa o przewodniku, powrocie srru z Ameryki jako wytrawnego inwestora z Wall Street, sam mu przytakujesz na te posty. Dla mnie są dwa rozwiązania, albo on jest chory psychicznie, albo robi sobie z nas żarty, bo go to bawi, że wisimy
Sam wisi z akcjami i z kredytem.Więc drugie rozwiązanie odpada.Ma marzenia, chciałby być potrzebny,doceniony,ważny i tutaj jest jedyne miejsce gdzie jego marzenia jego zdaniem się ziszczają.W dowodzie dorosły w życiu sam widzisz.Żal mi jego rodziców bo ciężko pracują a kiedyś może do nich zapukać komornik.
A za wypisywanie o sruu,daruniuniu ma u nas bana.Jak nie zrozumie to niech mu oni pomagają.Bo jak ma problem to wie do kogo uderzyć a jak nie ma,to ma idoli sruu i darunionio.
Wszędzie piszę na portalach o Krezusie i że giełda to banda złodzieje.Piszcie to pod artykułami o PKK.To jest ważny temat dla rządzących może kroś przeczyta.Co ciekawe na wszystkich portalach mnie usuwają.To temat tabu pod PKK..Nie mam akcji ale równie dobrze gdzieś indziej mogą mnie okraść.Więc wszyscy gracze powinni o tym trąbić gdzie tylko się da