ewidentnie pociągnięte konkretnie i fest obroty, a teraz pewnie kolejny raz strzepią leszcza, żeby oddal zbędny papier i pociągną wyżej. za każdym razem podejście jest wyżej od poprzedniego, także chyba jednak kroi się coś grubszego, bo papier tak zbierany rzadko się widzi. a teraz pocisną w dół i zabiorą płochliwym i pewnie w którymś momencie odetną po całości i odpalą handel gdzieś wysoko na kilkunastu groszach i skarmią, jeśli to pod wysypkę. Teoretycznie sky is the limit :)
piesek spoldzielni oskubanej z papiera kolejne glupoty wypisuje :) Odetnie, tak, jak odcieli miedzy 3 a 4 i ukradli papiery :) Spoldzielnia na tym kwicie kilka dobrych lat szykowala sobie papier z cenami pod wybicie, a tu im popsuto w tym roku "biznes" i papier zajumal kto inny :))) Tak na me oko to wyglada, a trolle forumowe najpierw zniechecaja, a pozniej same oglupiale zmieniają retorykę, bo nie wiedza co tu sie wyprawia :)))) Oczywiscie, że poleci wyzej, bo tu nikt nie sprzedaje ze zbierających, co widać gołym okiem, nikt nie chce wychodzić chamsko z papiera, co też widać. Tylko słabe zrzucanie kursu w dół, sztuczne i niczemu nie służące, ,bo tu papiera na tych poziomach już nikt nie oddaje, a półdzielni kwit jest co jakiś czas zabierany przez kogoś innego :))))
Bzdety pisze. Ktoś zbiera w jakimś celu i bynajmniej nie po to, żeby sprzedać za mniej niż kupuje :) Także poziomy sprzed lat to kwestia czasu, aż zbierze, ile chce. Patrząc nieco wstecz, jak to jest grane, myślę, że takie 10 groszy pęknie szybciej niż do końca roku :)
kunicki winduje kurs do 20 a siciński do 40, wtedy będzie przejęcie visiona przez geotrans. Ale żeby barany warszawskie z niby nadzoru nad szulernią kantconnect się nie połapały, że to jeden zawodnik wyciąga kurs ( ewentualne zawieszenie notowań nie byłoby na rękę kunickiemu ), to prezes raz kupi raz wywali i tak małymi krokami gra sobie kilka miejsc po przecinku. Tym sposobem to 20 groszy może być w roku 2050. O ile wcześniej warszawska szulernia kantconnect wraz ze sprzedajnymi baranami z niby nadzoru nie zostanie wystrzelona w kosmos.
Dnia 2019-10-03 o godz. 08:54 ~Gość napisał(a): > I na ch. takie spuszczanie kursu zleceniami za sto złotych? Nie maja kasy żeby ciągnąć a chcą handlować po groszu? Wtopa? Pompka skończona?
jazda była 400 procent, to wziołem trochę, a teraz dziwne zagrywki w dół i w górę po 100-200 złotych. Czemu to nie zapierd. do góry, tylko takie błazenady na kursie?????
Animator podniósł piłkę po raz drugi. Przy okazji zatrzymującej się piłki kilku naganiaczy trochę zwija. A czy coś się kroi... ? Myślę, że z trupa wysysane są ostatnie soki.
bzdety o animatorze juz czytalem, co za kiep o tym pisze :/ sam wziołem bańkę i wsadziłem w arkusz po dychu i mam nadzieje ze tam mnie rozbierzecie, a nie zabawy sobie robią za dwieście złotych dwadzieścia procent niby do góry :/
Wg mnie grubszy jednak mocno się skrócił z kwita i albo nie ma już nic, albo resztówki. Ulica jednak wzięła kwity na bary w ubiegłym tygodniu na fali wzrostów widząc już kilka złotych w najbliższym czasie :)
Z tego co zauważyłem, to stałe 7 baniek animuje, jak zejdzie bańka (np. dla Ciebie) to się dobiera. Po spuszczeniu oczekiwanej ilości kardiogram pokaże linię prostą. Ja kroję tort po kawałku nie licząc na miliony.
poeta? nie potrafisz normalnym językiem? animator nie kupuje baniek akcji tylko drobne wg umowy ze spółką, z reguly iles sztuk miesiecznie, takze nie wal farmazonow jak ten staly bywalec tutaj. Juz widzieliscie odjazd i himalaje, a teraz juz pozamiatane????
emitent, ale ten musi wrzucac komunikaty o sprzedazy, a nic takiego od kilku miechów nie ma, jakbyś nie zauważył. I poczytaj o roli animatora na gpw, a nie walisz bzdety. animator nigdy nie sprzedaje akcji w imieniu emitenta lub innych akcjonariuszy. z kim ja tu inwestuje :/