• Pytanie do Kaktusa Autor: ~LuckyLuck [37.47.29.*]
    Sprzedawać czy trzymać? Serio -widze że masz wiedze
  • Re: Pytanie do Kaktusa Autor: ~LuckyLuck [37.47.29.*]
    Kaktus -mozesz powiedzieć?
  • Re: Pytanie do Kaktusa Autor: ~Kaktus [5.173.32.*]
    Briju musiał wydać prawie 30 tysi by utrzymać kurs. Lepiej nie będzie. Równia pochyła.
  • Re: Pytanie do Kaktusa Autor: ~Lucyfer [37.47.29.*]
    Przestań leszczu p..... . G... wiesz. osobiście ukrecilem tu ten wynik dziś. Briju nie ma z tym nic wspólnego. Sprzedałem bo kasy potrzebuje zwyczajnie a z wszelakiego łajna które mam w portfelu to briju akurat miałem na najmniejszej stracie. Jesteś naganiaczem który liczy h.. wie na co. Wiarygodność jak twój obiekt. Odgrywasz się na gościach którzy spuścili cię na drzewo. Chciałem to było 3zł ,będę chciał to znów będzie.... Albo złotówka . Zastanowię się jeszcze. Tak naprawdę to nie ma tu ludzi zainteresowanych sprzedażą w takich pieniądzach. Mam nadzieję że wcześniej czy później ktoś tam w Gnieźnie wpadnie na to kim jesteś . A wpadnie
    Lucyferku. Już udowodniłem że jesteś jednym z Sułtanów. Jachiry nie przebijesz. Boli , że jadą po Briju tak bardzo . Ma boleć.
    Briju nie patrzyło , że inwestorzy zainwestowali 36 zł na ściemie. Dostali 2 zł za akcję. I ty braciszku Daltonie się dziwisz.
    Z GPW będziecie mieli los tych owiec inwestorów co potracili majątki. Was to spotka co spotkało wielu. Wycinać was będą inwestorzy na GPW bardzo. Pozdrawiam Cebulaków z Gniezna serdecznie. Zarabiamy razem i tracimy razem. Zasady muszą być.
  • Re: Pytanie do Kaktusa Autor: ~Lucyfer [5.173.145.*]
    Naprawdę sądzisz że ktokolwiek z itm pisałby na jakimś forum? Bądźmy choć trochę poważni. I bardzo jestem ciekaw co mi niby udowodniłeś? Jesteś trolem i to jest fakt -reszta to tylko twoje chore wymysły.
    Lucyferku. Przepraszam . Wybacz. Jesteś tak zajefajny, że co mógłbym pisać. Ty i bracia Daltony jesteście The Best. Nie ma drugich takich.
  • Re: Pytanie do Kaktusa Autor: ~sentex [37.128.81.*]
    Kolczasty to typ troll'a fantasty, niestety "ogar" z niego żaden ...!
    Tam gdzie kończą się argumenty zaczynają się inwektywy. To niefajnie. Ale Briju to taka firemka braci Daltonów jest.
[x]
ITMTRADE 0,00% 0,15 2022-10-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.