• Wiecie co tu jest grane? To wam napiszę Autor: swój [185.28.251.*]
    Duży fundusz hedgingowy z...............
    Skupuje akcje i może nawet zrobi przelew do Fluida o wartości X
    To pójdzie w raporcie bez kwoty
    Później będzie mega pompka do wartości X by spieniężyć akcje
    To moje osobiste przemyślenia:))
  • Re: Wiecie co tu jest grane? To wam napiszę Autor: ~westors [83.4.203.*]
    wietrzysz spiskową teorię ?
    niekoniecznie
  • Re: Wiecie co tu jest grane? To wam napiszę Autor: pati_ [178.37.194.*]
    Ciekawa teoria Swojaku...jeśli będzie można na tym zarobić, to czemu nie ...niech się stanie ,to o czym piszesz :)
    Produkcja w takim razie nie ma zupełnie znaczenia. :)
  • Re: Wiecie co tu jest grane? To wam napiszę Autor: swój [185.28.251.*]
    Dnia 2019-09-23 o godz. 16:38 pati_ napisał(a):
    > Ciekawa teoria Swojaku...jeśli będzie można na tym zarobić, to czemu nie ...niech się stanie ,to o czym piszesz :)
    > Produkcja w takim razie nie ma zupełnie znaczenia. :)

PATUŚ TYLKO KASIORA:)
    i miłosć @vvvv@
    Dnia 2019-09-23 o godz. 16:41 swój napisał(a):
    > Dnia 2019-09-23 o godz. 16:38 pati_ napisał(a):
    > > Ciekawa teoria Swojaku...jeśli będzie można na tym zarobić, to czemu nie ...niech się stanie ,to o czym piszesz :)
    > > Produkcja w takim razie nie ma zupełnie znaczenia. :)
    >
    > PATUŚ TYLKO KASIORA:)
    > i miłosć @vvvv@

Wodniki mają jednak dziwną naturę :))
    > Ciekawa teoria Swojaku...jeśli będzie można na tym zarobić, to czemu nie ...niech się stanie ,to o czym piszesz :)

Ciekawe czy Joker się zanęci:))))))))))?
  • Re: Wiecie co tu jest grane? To wam napiszę Autor: ~all [193.239.56.*]
    swoj ,a czym te Twoje przemyslenia roznia sie od tych ktore tutaj miales przez ostatnie lata jak kurs lecial z 2zl na 18gr ? kiedys trzeba zejsc na ziemie ,moze to juz czas
    Dnia 2019-09-23 o godz. 16:52 ~all napisał(a):
    > swoj ,a czym te Twoje przemyslenia roznia sie od tych ktore tutaj miales przez ostatnie lata jak kurs lecial z 2zl na 18gr ? kiedys trzeba zejsc na ziemie ,moze to juz czas

Wcześniej pisałem o fundamentach w które wierzyłem tera piszę o spekulacji
    Jest różnica prawda.
    Wtedy liczył się fundamentalny dychacz teraz gorąca czwórka
    to moze doczytacz ,ze jednym z warunkow kontraktu nie jest jakas tam wplata tylko akredytywa ,czyli zobowiazanie banku do wyplaty kwoty okreslonej w kontrakcie ,czyli bank musie sie zobowiazac to finansownia projektu
  • Re: Wiecie co tu jest grane? To wam napiszę Autor: ~komornik [37.47.6.*]
    Czyli Gładki był od początku z nimi w zmowie i zaniżał kursa?
    Dnia 2019-09-23 o godz. 17:10 ~all napisał(a):
    > to moze doczytacz ,ze jednym z warunkow kontraktu nie jest jakas tam wplata tylko akredytywa ,czyli zobowiazanie banku do wyplaty kwoty okreslonej w kontrakcie ,czyli bank musie sie zobowiazac to finansownia projektu

Czy myślisz że dla realizacji celu taka pizxxczka ma znaczenie??
    Poczytaj jak ostatnio Szecheramiza miał dostać pieniądze skąd dokąd miały iść pieniądze co tworzono zakładano itp.
    Oczywiście prowadzimy tu dyskusję czysto akademicką.
    sam przytoczyles fakty,zadnego przelewu nie bylo,jezeli nie bedzie akredytywy to nie bedzie kontraktu, znowu ludziom ciemnote wciskasz jak za dawnych lat snujac teorie spiskowe ,malo ludzi wsadziles na mine swoj? nie jest ci po ludzku glupio?nic sie nie nauczyles?
    Dnia 2019-09-23 o godz. 17:46 ~all napisał(a):
    > sam przytoczyles fakty,zadnego przelewu nie bylo,jezeli nie bedzie akredytywy to nie bedzie kontraktu, znowu ludziom ciemnote wciskasz jak za dawnych lat snujac teorie spiskowe ,malo ludzi wsadziles na mine swoj? nie jest ci po ludzku glupio?nic sie nie nauczyles?

Tylko w czym problem??? Czego się tu nie da zrobić w mojej teorii?
    Do czego służy akredytywa?
    Akredytywy znajdują zastosowanie zarówno w obrotach krajowych jak i zagranicznych. Akredytywa gwarantuje dostawcy bezwzględne i natychmiastowe otrzymanie należności, a odbiorcy pozwala uzależnić dokonanie zapłaty od spełnienia przez dostawcę ustalonych warunków. Z tych względów akredytywa nadaje się przede wszystkim do rozliczeń z nieznanymi kontrahentami, mającymi siedzibę w innej miejscowości lub kraju. Akredytywa może znaleźć także zastosowanie, gdy dostawca chce sobie zabezpieczyć terminową zapłatę w rozliczeniach ze słabo wypłacalnymi odbiorcami. Żądanie przez dostawcę otwarcia akredytywy jest wtedy formą oddziaływania na odbiorcę, gdyż dostawca uzależnia wykonanie dostawy od wcześniejszego zapewnienia środków na zapłatę. Dotychczas żądanie otwarcia akredytywy zastępowało w praktyce wstrzymanie dostaw niewypłacalnemu odbiorcy. W warunkach pogłębiania się stosunków rynkowych żądanie otwarcia akredytywy może być warunkiem wykonania dostaw.

jezeli juz poczytales wiki i dalej twierdzisz ze wystawienie akredytywy przez bank na $30mln to takie proste tzn ze nigdy nie miales z akredytywa nic wspolnego ,nie rozumiesz ,ze jezeli np Fluid taka akredytywe dostanie tzn ze np bank zobowiazuje sie pokryc koszty wynikajace z kontraktu ,mozna spokojnie budwowac zaklad i nie trzeba sie martwic czy inwestor posiada srodki, poniewaz to bank jest gwarantem,w raportacj jest wyraznie napisane ze to akredytywa jest pierwszym warunkiem jaki musi byc spelniony,aby kontrakt wszedl w zycie,a nie jakis przelew o ktorym tutaj fantazjujesz
  • Re: Wiecie co tu jest grane? To wam napiszę Autor: ~plugawy [188.146.36.*]
    Dnia 2019-09-24 o godz. 08:31 ~all napisał(a):
    > jezeli juz poczytales wiki i dalej twierdzisz ze wystawienie akredytywy przez bank na $30mln to takie proste tzn ze nigdy nie miales z akredytywa nic wspolnego ,nie rozumiesz ,ze jezeli np Fluid taka akredytywe dostanie tzn ze np bank zobowiazuje sie pokryc koszty wynikajace z kontraktu ,mozna spokojnie budwowac zaklad i nie trzeba sie martwic czy inwestor posiada srodki, poniewaz to bank jest gwarantem,w raportacj jest wyraznie napisane ze to akredytywa jest pierwszym warunkiem jaki musi byc spelniony,aby kontrakt wszedl w zycie,a nie jakis przelew o ktorym tutaj fantazjujesz

Ale Grześ wcale nie fantazjuje-będzie przelew w tym tygodniu i on o tym już wie!:)
    Dnia 2019-09-24 o godz. 08:31 ~all napisał(a):
    > jezeli juz poczytales wiki i dalej twierdzisz ze wystawienie akredytywy przez bank na $30mln to takie proste tzn ze nigdy nie miales z akredytywa nic wspolnego ,nie rozumiesz ,ze jezeli np Fluid taka akredytywe dostanie tzn ze np bank zobowiazuje sie pokryc koszty wynikajace z kontraktu ,mozna spokojnie budwowac zaklad i nie trzeba sie martwic czy inwestor posiada srodki, poniewaz to bank jest gwarantem,w raportacj jest wyraznie napisane ze to akredytywa jest pierwszym warunkiem jaki musi byc spelniony,aby kontrakt wszedl w zycie,a nie jakis przelew o ktorym tutaj fantazjujesz

nic nie zrozumiałeś z pierwszego wpisu
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Skupuje akcje i może nawet zrobi przelew do Fluida o wartości X
    To pójdzie w raporcie bez kwoty
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    chodziło o wymyk a nie że ktoś im przeleje 30mln dolców
    prędzej będę miał do ziemi:)))
  • Re: Wiecie co tu jest grane? To wam napiszę Autor: ~Warren [162.243.127.*]
    Dnia 2019-09-24 o godz. 17:30 swój napisał(a):
    > Dnia 2019-09-24 o godz. 08:31 ~all napisał(a):
    > > jezeli juz poczytales wiki i dalej twierdzisz ze wystawienie akredytywy przez bank na $30mln to takie proste tzn ze nigdy nie miales z akredytywa nic wspolnego ,nie rozumiesz ,ze jezeli np Fluid taka akredytywe dostanie tzn ze np bank zobowiazuje sie pokryc koszty wynikajace z kontraktu ,mozna spokojnie budwowac zaklad i nie trzeba sie martwic czy inwestor posiada srodki, poniewaz to bank jest gwarantem,w raportacj jest wyraznie napisane ze to akredytywa jest pierwszym warunkiem jaki musi byc spelniony,aby kontrakt wszedl w zycie,a nie jakis przelew o ktorym tutaj fantazjujesz
    >
    > nic nie zrozumiałeś z pierwszego wpisu
    > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    > Skupuje akcje i może nawet zrobi przelew do Fluida o wartości X
    > To pójdzie w raporcie bez kwoty
    > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    > chodziło o wymyk a nie że ktoś im przeleje 30mln dolców
    > prędzej będę miał do ziemi:)))

Ale widzisz Swojaku jaką im nadzieję zrobiłeś - dzięki tobie to się dzisiaj bardziej nie posypało.
    Te 12cm zanim dojdzie do ziemi to już będzie po ptokach ;)
    Najważniejsze że nam EEX w końcu zaczął rosnąć i tak do 6-7 zł powinno lecieć bez korekty,
    potem może 1 dzień odpoczynku i wskoczymy znów na 2 cyfry.

• Re: Wiecie co tu jest grane? To wam napiszę Autor: ~Pati [198.16.66.*]
    Pamiętaj tylko Swojak że Fluid narobił takich długów że nie będzie im się łatwo wykaraskać.
    Musieliby postawić kilka takich zakładów żeby wyjść na 0 a oni nie potrafią uruchomić swojego
    pierwowzoru. To już nie jest spółka innowacyjna tylko spekulacyjna ( o ile taka nie była od początku).
    Nie naciągaj nowych wiem że do wywalenia macie na forum kilka milionów akcji ale kto był
    mądry już od dawna się skracał. Tutaj za każdym zakrętem czai się piach i dobrze o tym wiesz.

• Re: Wiecie co tu jest grane? To wam napiszę Autor: ~Warren [104.236.195.*]
    Patiszonku on to doskonale wie , ty się lepiej zajmij córkami a my i tak musimy te akcje komuś pogonić.

Witaj patiszonie i napisz jakie są żądania twe?:)
    Dnia 2019-09-24 o godz. 08:47 ~plugawy napisał(a):
    > Dnia 2019-09-23 o godz. 16:38 pati_ napisał(a):
    > > Ciekawa teoria Swojaku...jeśli będzie można na tym zarobić, to czemu nie ...niech się stanie ,to o czym piszesz :)
    > > Produkcja w takim razie nie ma zupełnie znaczenia. :)
    >
    > Witaj patiszonie i napisz jakie są żądania twe?:)

Witaj plugawy.
    Dnia 2019-09-24 o godz. 11:14 pati_ napisał(a):
    > Dnia 2019-09-24 o godz. 08:47 ~plugawy napisał(a):
    > > Dnia 2019-09-23 o godz. 16:38 pati_ napisał(a):
    > > > Ciekawa teoria Swojaku...jeśli będzie można na tym zarobić, to czemu nie ...niech się stanie ,to o czym piszesz :)
    > > > Produkcja w takim razie nie ma zupełnie znaczenia. :)
    > >
    > > Witaj patiszonie i napisz jakie są żądania twe?:)
    >
    > Witaj plugawy.

Golnełaś sobie troszkę naszej perełki czy tylko obserwujesz z sentymentu i miłości do Pana Jana?:)
    Dnia 2019-09-24 o godz. 11:14 pati_ napisał(a):
    > Dnia 2019-09-24 o godz. 08:47 ~plugawy napisał(a):
    > > Dnia 2019-09-23 o godz. 16:38 pati_ napisał(a):
    > > > Ciekawa teoria Swojaku...jeśli będzie można na tym zarobić, to czemu nie ...niech się stanie ,to o czym piszesz :)
    > > > Produkcja w takim razie nie ma zupełnie znaczenia. :)
    > >
    > > Witaj patiszonie i napisz jakie są żądania twe?:)
    >
    > Witaj plugawy.

Widzisz Patuś zanęcił się:))
    Zawsze to trochę śmiechu jest
    Dnia 2019-09-24 o godz. 17:27 swój napisał(a):
    > Dnia 2019-09-24 o godz. 11:14 pati_ napisał(a):
    > > Dnia 2019-09-24 o godz. 08:47 ~plugawy napisał(a):
    > > > Dnia 2019-09-23 o godz. 16:38 pati_ napisał(a):
    > > > > Ciekawa teoria Swojaku...jeśli będzie można na tym zarobić, to czemu nie ...niech się stanie ,to o czym piszesz :)
    > > > > Produkcja w takim razie nie ma zupełnie znaczenia. :)
    > > >
    > > > Witaj patiszonie i napisz jakie są żądania twe?:)
    > >
    > > Witaj plugawy.
    >
    > Widzisz Patuś zanęcił się:))
    > Zawsze to trochę śmiechu jest

Tak miałeś nosa :) Jak na mój gust ,to aż za wiele go było.:) Teraz pewnie śpi po zaaplikowaniu sobie sporej dawki wódki .
    Lata lecą a on taki sam.

Ogolnie myślę ,że to forum nie ma sensu, jedna wielka szarpanina.

Pozdrawiam Cię Swojaku.
  • Re: Wiecie co tu jest grane? To wam napiszę Autor: ~morelka [83.6.50.*]
    Fakt, może forum to szarpanina, jednak schematy są ciągle powielane. Pozdrawiam - też jestem Wodnik ;)
    Dnia 2019-09-24 o godz. 19:12 ~morelka napisał(a):
    > Fakt, może forum to szarpanina, jednak schematy są ciągle powielane. Pozdrawiam - też jestem Wodnik ;)

Oczywiście masz rację Morelko, schematy są takie same, podyktowane zachowaniami " stadnymi ", po latach przebywania w stadzie uczymy się jego "obyczajów",co ułatwia poruszanie się w świecie giełdy i innych rynków finansowych.:)

Też Cię pozdrawiam .

• Re: Wiecie co tu jest grane? To wam napiszę Autor: ~morelka [83.6.50.*]
    Pati ładnie rozwinęłaś myśl, której ja nie dokończyłam w swoim wpisie. A co tyczy się forum, to kryje ono wiele tajemnic, które wydarzyły się na przestrzeni ostatnich kilku lat. Serio jest to materiał na dobry scenariusz filmowy albo powieść o zabarwieniu.... to pajęczyna, splot pomyłek i żądza. Wiem podgrzałam atmosferę ale takie jest to forum.
    Dnia 2019-09-24 o godz. 20:29 ~morelka napisał(a):
    > Pati ładnie rozwinęłaś myśl, której ja nie dokończyłam w swoim wpisie. A co tyczy się forum, to kryje ono wiele tajemnic, które wydarzyły się na przestrzeni ostatnich kilku lat. Serio jest to materiał na dobry scenariusz filmowy albo powieść o zabarwieniu.... to pajęczyna, splot pomyłek i żądza. Wiem podgrzałam atmosferę ale takie jest to forum.

W gruncie rzeczy, zawsze czułam ,że mnie lubisz ,ja też Cię lubię choć sprzeczałyśmy się czasem o bzdury. Z perspektywy czasu tak to widzę. Jeśli historia tego forum to dobry scenariusz dla reżysera , to działaj , może na tym zarobisz spore pieniądze :).
    Ja jestem już na finiszu prawie dekada spędzona w tym przybytku raczej mi wystarczy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.128.126.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dnia 2019-09-24 o godz. 22:09 ~Raxa napisał(a):
    > Dnia 2019-09-24 o godz. 22:02 pati_ napisał(a):
    > > Dnia 2019-09-24 o godz. 20:29 ~morelka napisał(a):
    > > > Pati ładnie rozwinęłaś myśl, której ja nie dokończyłam w swoim wpisie. A co tyczy się forum, to kryje ono wiele tajemnic, które wydarzyły się na przestrzeni ostatnich kilku lat. Serio jest to materiał na dobry scenariusz filmowy albo powieść o zabarwieniu.... to pajęczyna, splot pomyłek i żądza. Wiem podgrzałam atmosferę ale takie jest to forum.
    > >
    > > W gruncie rzeczy, zawsze czułam ,że mnie lubisz ,ja też Cię lubię choć sprzeczałyśmy się czasem o bzdury. Z perspektywy czasu tak to widzę. Jeśli historia tego forum to dobry scenariusz dla reżysera , to działaj , może na tym zarobisz spore pieniądze :).
    > > Ja jestem już na finiszu prawie dekada spędzona w tym przybytku raczej mi wystarczy.
    >
    > Tak się obie lubicie ze o Jokera byście ze łbów sobie wszystkie włoski powyrywały. No miłość od pierwszego napisania.
    > Dobrze że chociaż dzieli was kilka kilometrów bo kto wie czy nawet Swojakowi udałoby się was rozdzielić.
    >

:::::::::::::::::::::))))))))))))))
    To fakt dzisiaj sobie wyjątkowo z dzióbków spijały :)))
    I oczywiście pozdrawiam.
    Myślcie lepiej na jakiej innej spółce będziemy gdy zabraknie już Fluida?
    Dnia 2019-09-24 o godz. 22:40 swój napisał(a):
    > Dnia 2019-09-24 o godz. 22:09 ~Raxa napisał(a):
    > > Dnia 2019-09-24 o godz. 22:02 pati_ napisał(a):
    > > > Dnia 2019-09-24 o godz. 20:29 ~morelka napisał(a):
    > > > > Pati ładnie rozwinęłaś myśl, której ja nie dokończyłam w swoim wpisie. A co tyczy się forum, to kryje ono wiele tajemnic, które wydarzyły się na przestrzeni ostatnich kilku lat. Serio jest to materiał na dobry scenariusz filmowy albo powieść o zabarwieniu.... to pajęczyna, splot pomyłek i żądza. Wiem podgrzałam atmosferę ale takie jest to forum.
    > > >
    > > > W gruncie rzeczy, zawsze czułam ,że mnie lubisz ,ja też Cię lubię choć sprzeczałyśmy się czasem o bzdury. Z perspektywy czasu tak to widzę. Jeśli historia tego forum to dobry scenariusz dla reżysera , to działaj , może na tym zarobisz spore pieniądze :).
    > > > Ja jestem już na finiszu prawie dekada spędzona w tym przybytku raczej mi wystarczy.
    > >
    > > Tak się obie lubicie ze o Jokera byście ze łbów sobie wszystkie włoski powyrywały. No miłość od pierwszego napisania.
    > > Dobrze że chociaż dzieli was kilka kilometrów bo kto wie czy nawet Swojakowi udałoby się was rozdzielić.
    > >
    >
    > :::::::::::::::::::::))))))))))))))
    > To fakt dzisiaj sobie wyjątkowo z dzióbków spijały :)))
    > I oczywiście pozdrawiam.
    > Myślcie lepiej na jakiej innej spółce będziemy gdy zabraknie już Fluida?

Fluida nigdy nie zabraknie!:))))
    Dnia 2019-09-24 o godz. 22:54 ~plugawy napisał(a):

> Fluida nigdy nie zabraknie!:))))

Joker przyjdzie taki dzień kiedy nawet ślepcy zobaczą że król ( Jan) jest nagi ale do tego czasu
    mam nadzieję jeszcz kilka kółek będzie można zrobić - w końcu są dawcy jest zabawa ;)
    Oby nam tylko nie zepsuł tej zabawy jakiś nerwowy z obligami , chociaż mają ich spłacić więc
    z tej strony nic nam podobno nie grozi.
    Dnia 2019-09-25 o godz. 08:37 ~Warren napisał(a):
    > Dnia 2019-09-24 o godz. 22:54 ~plugawy napisał(a):
    >
    > > Fluida nigdy nie zabraknie!:))))
    >
    > Joker przyjdzie taki dzień kiedy nawet ślepcy zobaczą że król ( Jan) jest nagi ale do tego czasu
    > mam nadzieję jeszcz kilka kółek będzie można zrobić - w końcu są dawcy jest zabawa ;)
    > Oby nam tylko nie zepsuł tej zabawy jakiś nerwowy z obligami , chociaż mają ich spłacić więc
    > z tej strony nic nam podobno nie grozi.

Sam dobrze wiesz że zombie jeszcze da zarobić nie raz nie dwa, nie piszę tutaj oczywiście o nawiedzonych żyjących urojeniami inwestycyjnymi na tej spółce:) Coś mi się obiło o uszy że już uspokoił Jasio łosi od obligów. Rzeczywiście wam ekoś podszedł ładnie-no nic zapomniałem sobie o tym gniocie;)
    Dnia 2019-09-25 o godz. 08:52 ~plugawy napisał(a):
    > Dnia 2019-09-25 o godz. 08:37 ~Warren napisał(a):
    > > Dnia 2019-09-24 o godz. 22:54 ~plugawy napisał(a):
    > >
    > > > Fluida nigdy nie zabraknie!:))))
    > >
    > > Joker przyjdzie taki dzień kiedy nawet ślepcy zobaczą że król ( Jan) jest nagi ale do tego czasu
    > > mam nadzieję jeszcz kilka kółek będzie można zrobić - w końcu są dawcy jest zabawa ;)
    > > Oby nam tylko nie zepsuł tej zabawy jakiś nerwowy z obligami , chociaż mają ich spłacić więc
    > > z tej strony nic nam podobno nie grozi.
    >
    > Sam dobrze wiesz że zombie jeszcze da zarobić nie raz nie dwa, nie piszę tutaj oczywiście o nawiedzonych żyjących urojeniami inwestycyjnymi na tej spółce:) Coś mi się obiło o uszy że już uspokoił Jasio łosi od obligów. Rzeczywiście wam ekoś podszedł ładnie-no nic zapomniałem sobie o tym gniocie;)

Wiesz jak to jest z Jaśkiem, wszystkim obiecali spłatę tych obligów i pod to właśnie pięknie rosło. Co będzie jak znów nic nie będzie ;)
    No ale niech szarpią łosie bo przecież taniej już nie będzie i wszystko do 1zł to promocja ;)

EEX trochę już podjechało ale ostatnio wraca moda i mają nowe kontrakty więc warto trochę tamtej padlinki akumulować.

• Re: Wiecie co tu jest grane? To wam napiszę Autor: ~Warren [162.243.127.*]
    Zobacz Joker że w końcu i Swojak zrozumiał co tu jest grane i że tylko spekulacja na tej padlince.
    Tyle lat był zakochany w prezesie i jego dziele , krzewił oświatę aż w końcu zrozumiał że najbardziej
    sam został przez Janosika zrobiony w balona.
    Jak to mówią lepiej późno niż później ale jestem mile zaskoczony.

• Re: Wiecie co tu jest grane? To wam napiszę Autor: ~boruta [83.4.147.*]
    ciekawy zwyczaj pisania samemu sobie
    chcesz tanio kupić czy drogo sprzedać warren ?
  • Re: Wiecie co tu jest grane? To wam napiszę Autor: ~Warren [107.170.127.*]
    Dnia 2019-09-25 o godz. 09:19 ~boruta napisał(a):
    > ciekawy zwyczaj pisania samemu sobie
    > chcesz tanio kupić czy drogo sprzedać warren ?

To było do Jokera - przypomniała mi się jedna rzecz po prostu.Ty znów masz słabą pamięć albo nie wiesz
    jak przeczytać wczorajsze posty bo w nich już kilka razy pisałem co chce zrobić.

Dnia 2019-09-25 o godz. 09:12 ~Warren napisał(a):
    > Zobacz Joker że w końcu i Swojak zrozumiał co tu jest grane i że tylko spekulacja na tej padlince.
    > Tyle lat był zakochany w prezesie i jego dziele , krzewił oświatę aż w końcu zrozumiał że najbardziej
    > sam został przez Janosika zrobiony w balona.
    > Jak to mówią lepiej późno niż później ale jestem mile zaskoczony.
    >

Grzesiu był pupilkiem Jasia i sprawiało mu to przyjemność ewidentnie-kwestia charakteru;)
    Gładki ma technikę na zamęczenie jak hieny i nawet gerda się o tym przekonała-a myślał Dziura że ma przed sobą podstarzałego leszcza do ogrania:)))
  • Re: Wiecie co tu jest grane? To wam napiszę Autor: ~Warren [107.170.127.*]
    Dnia 2019-09-25 o godz. 09:22 ~plugawy napisał(a):
    > Dnia 2019-09-25 o godz. 09:12 ~Warren napisał(a):
    > > Zobacz Joker że w końcu i Swojak zrozumiał co tu jest grane i że tylko spekulacja na tej padlince.
    > > Tyle lat był zakochany w prezesie i jego dziele , krzewił oświatę aż w końcu zrozumiał że najbardziej
    > > sam został przez Janosika zrobiony w balona.
    > > Jak to mówią lepiej późno niż później ale jestem mile zaskoczony.
    > >
    >
    > Grzesiu był pupilkiem Jasia i sprawiało mu to przyjemność ewidentnie-kwestia charakteru;)
    > Gładki ma technikę na zamęczenie jak hieny i nawet gerda się o tym przekonała-a myślał Dziura że ma przed sobą podstarzałego leszcza do ogrania:)))

Za szybko dał mu za dużo i później stał się jego zakładnikiem jak większość tutaj akcjonariuszy. Schemat podobny ale oni o wiele
    więcej kasy tutaj stracą no i ta reputacja którą ciężko będzie odrobić.
    Nie wiem czy ta ostatnia pompa to nie ich sprawka , mają dosyć dużo tego śmiecia do wywalenia to jak to zrobią. Dobre info
    najlepiej do uszka zaufanym - oczywiście tylko do ich wiadomości - co widzimy na forum po kilku dniach. Trochę na zachętę
    trzeba oczywiście łyknąć z prawej ale to już im się dawno zwróciło i jak rozgrzane pazernością głowy szarpią szynkę umiejętnie
    ją dokładać ;)
    No a Grześ to faktycznie takie duże dziecko , chce być prowadzony za rączkę więc Janek z tego korzysta i prowadzi. ( prowadził)
  • Re: Wiecie co tu jest grane? To wam napiszę Autor: ~tom [62.69.247.*]
    Ja już się jakiś czas temu pozbyłem tych akcji (niestety za późno, trzeba było wywalać jak projekt Naturagain się wysypał z powodu niedziałania Sędziszowa). Ja już sam nie wiem czy prezes (i vice) robią to wszystko z wyrachowania jak piszecie. Rozmawiałem kilka razy z nimi i mam wrażenie ze odjechali mentalnie, pożegnali się dawno z rzeczywistością. Każdy wzrost kursu to zaraz że jakieś fundy skupują ich akcje, jak podnieceni są np. umową z Gerdą (która bynajmniej daleko jest od podejmowania jakiś decyzji), z jakimi tuzami to oni negocjacje prowadzą. Zawsze podnieta na 120% :) Bez urazy ale mi to przypomina trochę sytuację w bunkrze Hitlera w kwietniu 1945. Sowieci u bram Berlina a oni tam przesuwali na mapie jakieś dywizje i snuli plany podbicia Rosji :))) Tutaj komornik licytuje majątek, nie ma kasy na nic ale pełen spokój i optymizm bo przecież technologia jest cudowna i każdy tylko chce ją ukraść (też mają fioła na tym punkcie - gdyby technologia była taka cudowna to 20 mln i można wykupić firmę. Co to dla chińczyka?

ps. W RPA są już podobne fabryki jak w Sędziszowie z tą różnicą że one produkują....
    Pomyliłem Gerdę z Gustawem :)
  • Re: Wiecie co tu jest grane? To wam napiszę Autor: ~Kacper [46.170.109.*]
    Dnia 2019-09-25 o godz. 10:43 ~tom napisał(a):
    > Pomyliłem Gerdę z Gustawem :)

A ja Mechiora z Baltazarem Gąbką:))
  • Re: Wiecie co tu jest grane? To wam napiszę Autor: ~lubiecię [46.170.109.*]
    Dnia 2019-09-25 o godz. 09:22 ~plugawy napisał(a):
    > Dnia 2019-09-25 o godz. 09:12 ~Warren napisał(a):
    > > Zobacz Joker że w końcu i Swojak zrozumiał co tu jest grane i że tylko spekulacja na tej padlince.
    > > Tyle lat był zakochany w prezesie i jego dziele , krzewił oświatę aż w końcu zrozumiał że najbardziej
    > > sam został przez Janosika zrobiony w balona.
    > > Jak to mówią lepiej późno niż później ale jestem mile zaskoczony.
    > >
    >
    > Grzesiu był pupilkiem Jasia i sprawiało mu to przyjemność ewidentnie-kwestia charakteru;)
    > Gładki ma technikę na zamęczenie jak hieny i nawet gerda się o tym przekonała-a myślał Dziura że ma przed sobą podstarzałego leszcza do ogrania:)))

:::::::::::::::))))))))))))))
    Dnia 2019-09-25 o godz. 10:52 ~lubiecię napisał(a):
    > Dnia 2019-09-25 o godz. 09:22 ~plugawy napisał(a):
    > > Dnia 2019-09-25 o godz. 09:12 ~Warren napisał(a):
    > > > Zobacz Joker że w końcu i Swojak zrozumiał co tu jest grane i że tylko spekulacja na tej padlince.
    > > > Tyle lat był zakochany w prezesie i jego dziele , krzewił oświatę aż w końcu zrozumiał że najbardziej
    > > > sam został przez Janosika zrobiony w balona.
    > > > Jak to mówią lepiej późno niż później ale jestem mile zaskoczony.
    > > >
    > >
    > > Grzesiu był pupilkiem Jasia i sprawiało mu to przyjemność ewidentnie-kwestia charakteru;)
    > > Gładki ma technikę na zamęczenie jak hieny i nawet gerda się o tym przekonała-a myślał Dziura że ma przed sobą podstarzałego leszcza do ogrania:)))
    >
    > :::::::::::::::))))))))))))))

Akurat Dziura myślał że zarobi na tym kupę kasy. Mogliby spokojnie Gładkiego wywalić ale chyba już to olali. Co da wywalenie prezesa jak technologia okazała się do du...y :)

Poza tym teraz na topie jest EEX :)
  • amen Autor: ~django [31.0.42.*]
    amenkruszynko
  • Re: Wiecie co tu jest grane? To wam napiszę Autor: ~vito [176.109.165.*]
    Autor: swój [185.28.251.*] 2019-09-23 16:13
    Opublikowano przy kursie:  0,53 zł , zmiana od tamtej pory: -37,26%

buahahahhaha
    to jest grane
[x]
FLUID 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »