Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,47 zł , zmiana od tamtej pory: -78,72%

Re: Wiecie co tu jest grane? To wam napiszę

Ja już się jakiś czas temu pozbyłem tych akcji (niestety za późno, trzeba było wywalać jak projekt Naturagain się wysypał z powodu niedziałania Sędziszowa). Ja już sam nie wiem czy prezes (i vice) robią to wszystko z wyrachowania jak piszecie. Rozmawiałem kilka razy z nimi i mam wrażenie ze odjechali mentalnie, pożegnali się dawno z rzeczywistością. Każdy wzrost kursu to zaraz że jakieś fundy skupują ich akcje, jak podnieceni są np. umową z Gerdą (która bynajmniej daleko jest od podejmowania jakiś decyzji), z jakimi tuzami to oni negocjacje prowadzą. Zawsze podnieta na 120% :) Bez urazy ale mi to przypomina trochę sytuację w bunkrze Hitlera w kwietniu 1945. Sowieci u bram Berlina a oni tam przesuwali na mapie jakieś dywizje i snuli plany podbicia Rosji :))) Tutaj komornik licytuje majątek, nie ma kasy na nic ale pełen spokój i optymizm bo przecież technologia jest cudowna i każdy tylko chce ją ukraść (też mają fioła na tym punkcie - gdyby technologia była taka cudowna to 20 mln i można wykupić firmę. Co to dla chińczyka?

ps. W RPA są już podobne fabryki jak w Sędziszowie z tą różnicą że one produkują....

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FLUID -4,76% 0,10 2020-02-17 15:16:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.