• ULG Autor: ~Marek [31.6.210.*]
    Jeszcze dziś 18,80 a na bank w następnym tygodniu.
  • Re: ULG Autor: ~Rysiek [89.66.3.*]
    A niech spada, to się dokupi :)
  • Re: ULG Autor: ~Marek [31.6.210.*]
    Niby tak, ale tak do końca nie wiadomo co to za badziewie. W każdym razie zachowuję się ten ś...ć bardzo podejrzanie...
  • Re: ULG Autor: ~Ks [178.36.229.*]
    Daj sobie już spokój z tym spamowaniem. Nie chcesz ULG? to sprzedaj i skończ biadolić jak pipa.

Pozdrawiam
  • Re: ULG Autor: ~Boruta [178.235.184.*]
    Dokładnie
    To raczej Wy tu jesteście zbędni. Jeżeli przy takim hura optymizmie od 7 miechów nic się tu w zasadzie nie dzieję (18 -23), nie mogę sprzedać przy stracie 2- 3 złotych. Ale niech tylko zwróci mi ten śmieć koszty, to wyjdę
    stąd z wielką radością...
    Spamowanie...dobre, jaa, który w ten śmieć zainwestowałem kilkadziesiąt tyś. PLN. Uważajcie co piszecie.
    A po drugie całej tej spółce już teraz powinien się zacząć przyglądać KNF...
  • Re: ULG Autor: ~czosnek20 [83.238.225.*]
    Mareczku wlasnie wrocilem z Baru i rozbawiles mnie przed szkielkiem .nie wiem co teraz musza pokazac w szkle zeby mnie bardziej rozbawic . kupiles na gorce to twoj problem nie wyzywaj sie . Musze cie pocieszyc ze nie strzcisz .
  • Re: ULG Autor: ~Bo [5.173.56.*]
    Marku ubóstwa nie należy się wstydzić- spokojnie więc młody człowieku- może coś zarobisz pzdr
  • Re: ULG Autor: ~Zibi [5.173.2.*]
    Daj sobie spokój. Jak tylko coś wrzucisz przeciw ulg to chcą Cię zjeść. Ktoś ma płacone za wychwalanie spółki. Ciągle wychwalają pod niebiosa ,wszyscy tylko dobierają a kurs w czarnej ......
    W porywach miałem 8k akcji .
    Ale coś mi się tu nie podobało i większość wywaliłem .To co mi zostało to przy najbliższej podbitce wywalę z ulgą. Pytanie do naganiaczy na wzrosty ile mają do WYWALENIA skoro tak ciężko pracują.
  • Re: ULG Autor: ~Reznor [89.64.33.*]
    Polecam poczytać o teorii Dowa jeśli potrafisz logicznie myśleć to będziesz wiedział, jak zinterpretować aktualna konsole na kursie...
  • Re: ULG Autor: ~Janusz [176.221.121.*]
    Komedia xDD
    Od dawna nie śmiałem się. Zacznę częściej tu zaglądać zamiast szukać leków.
[x]
ULTGAMES -1,01% 14,65 2026-05-27 16:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.