A sajmonku to ty od tego tko na innym watku hahaha hahahaha hahahaha
Tko bylo by okupic akcje, jakbys wiedzial to wczoraj pisalem ze z grupy LCz mam tylko Holding do dzis...bo mam juz tez Noble
Poczytaj troche madrych ksiazek a nie ogladaj tylko tvpis to moze nauczysz sie czegos w koncu
Akcji holdingu mam x00 000 za x wstaw sobie cos ale jak bys byl uwaznym obserwatorem i czytaj ile mam zysku i ile mi wczoraj ucieklo o 1,69 to bys latwo policzyl
Dnia 2019-09-20 o godz. 09:35 staryznajomy napisał(a): > Masz prawo do takiego myślenia szakalu > > > > Akcji holdingu mam x00 000 za x wstaw sobie cos ale jak bys byl uwaznym obserwatorem i czytaj ile mam zysku i ile mi wczoraj ucieklo o 1,69 to bys latwo policzyl
He he! Też zebrałem pokażny pakiecik od dawców. Nie wierzyłem, że się uda. To znaczy, że ciągle jeszcze nie doceniam ogromu głupoty tutejszego akcjonariatu
Dzis srodki do wyplsty za 2 dni 2750 zl, alcji tyle samo...mowie o Noble
Teraz mam ich 45 k a za 19 k kupilem akcje Holdingu. Na koniec dnia i to drugie 19 k albo zostawie je na dalsza zabawe i kolka albo....
Co więcej, gram tylko tym co jestem gotów stracić. W odróżnieniu od pajaców pod scianą, mam totalny luz na bani i kak się okazuje, daje mi to nie tylko radochę ale też niezły zarobek.
jak można kupować na takich poziomach ten papier, skoro to jedzie na 2 fixy + po publikacji wyroku TSUE jak nie znajdą inwestora, to może być tragedia...tym bardziej jak szefostwo samo przyznaje, że do 2020 nie ma żadnych szans na dodatnie wyniki, a przecież masowe pozwy dopiero przed Wami.