jak SCANUJA ci LEP czylo GLOWE i wiedza co tam szept ci mowi to MOGA CI ULOZYC droge ... i sie bawic - > technologia WYCIEKLA maja ja DUYZE firmy korporacje ... bawia sie swoimi pracownikami. SADYSCI ktorzy racza sie CIERPIENIEM innego ... zo baczymy czy ta bron nie wycieknie do DOLU a jak dol sie DOWI i kiedys posklada to ... tez rozbiora. W niemczech posiadaja ja GANGI od lewej do prawe strony taki MALO INTZELIGENTNY syf ... w Polsce maja korporacje ci z gieldy te TUZY ...:) maja dojscie ... powodzenia bo jak DOL UWIERZY W PATENTY... sonicznie mozna SCANOWAC glowe bez ingerencji ...czipow nie potrzeba obecnie by to robic... przygotowuja mieszkania tzw DZIUPLE gdzie drecza ofiary. aha i wiedza co polak mysli o niemcach i co niemiec o polakach fajna gra...
dziennikarze , gwiazdy telewizyjne, piosenkarze ... uczestnicza w tej SELEKCJI te glaby ... policja ma tez i sie bawia z nudow ... niektorym kaza sie rozebrac i isc do kosciola na golasa i potem sie smieja z tej osoby ... pozdrowienia do opola:)
aha ci co weszli do kregu to tzw UBERMENSCHY.... powodzenia przy wYYYjsciu ...:]]]] s tala bronia i te dreki przegraly przeciwko mnie ...:]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] to musi byc syf z ta bronia w miare inteligentny i w miare madry nie przegrywa...