Ostatnia czarna świeczka zatrzymała się na EMA - 100, obecnie jesteśmy znowu powyżej EMA / SMA 100 oraz 200 tak więc technicznie wyglada to bardzo dobrze.
Na przestrzeni ostatnich 3 lat było bardzo mało okresów gdzie kurs utrzymywał się powyżej EMA / SMA 200 - moim zdaniem jest duże prawdopodobieństwo dużego wybicia w górę a wyniki za pierwszy kwartał się zbliżają. Jeśli tylko one okażą się w porządku to zarówno technicznie jak i fundamentalnie możemy na dobre pożegnać obecne poziomy.
Kto mądry kupuje przy tych poziomach ze stop lossem poniżej 1.20 - wskaźnik ryzyka do potencjalnego zysku na Elementalu chyba nigdy nie był lepszy patrząc technicznie na moment wejścia w papier.
Dnia 2019-09-19 o godz. 20:04 ~Jk napisał(a): > Technicznie to technika nie ma tu nic do rzeczy, duzi zrobia co zechca tylko nielicznym malym uda sie podczepic :/
Nie rozumiem w czym problem, możesz obkupić się w akcje na twoje możliwość w dowolnej ilości. Poziom wydaje ci się za wysoki? Czekaj dłużej, kupisz drożej !!jak będziesz chciał ją mieć w swoim portfelu. To typowa mentalność graczy bez doświadczenia. Jeszcze kilka dni i będzie drożej bo to spółka z przyszłościową branżą.
Kolego spędziłem na tej spółce dwa lata i gadki o przyszłościowej firmie mozesz sobie darowac. Tutaj jest rozgrywane na poziomie o którym drobni moga pomarzyć i prawda jest taka że ani technika ani fundamenty tutaj nie działają bo prezes robi swoje i ma gdzieś akcjonariat mniejszościowy. A co i jak robi to wie tylko sam. Jak ktoś lubi hazard to ELEMENTAL jest idealną spółką.
Nie takie rzeczy tu opowiadali ale każdy ma swój rozum. Ja tu wiszę od sierpnia 2018 po 1,6 i tyle tu bajek słyszałem o arkuszu zleceń, przejęciach fuzjach itp. itd. że ż....ć mi sie chce jak patrzę na tę spółkę a z Prezes to ..........