• EMT - Technicznie Autor: ~bolo [31.182.212.*]
    https://ibb.co/SsJ1PRm

Ostatnia czarna świeczka zatrzymała się na EMA - 100, obecnie jesteśmy znowu powyżej EMA / SMA 100 oraz 200 tak więc technicznie wyglada to bardzo dobrze.

Na przestrzeni ostatnich 3 lat było bardzo mało okresów gdzie kurs utrzymywał się powyżej EMA / SMA 200 - moim zdaniem jest duże prawdopodobieństwo dużego wybicia w górę a wyniki za pierwszy kwartał się zbliżają. Jeśli tylko one okażą się w porządku to zarówno technicznie jak i fundamentalnie możemy na dobre pożegnać obecne poziomy.

Kto mądry kupuje przy tych poziomach ze stop lossem poniżej 1.20 - wskaźnik ryzyka do potencjalnego zysku na Elementalu chyba nigdy nie był lepszy patrząc technicznie na moment wejścia w papier.
  • Re: EMT - Technicznie Autor: ~xxx [78.10.210.*]
    Albo się spóźnią z opublikowaniem raportu i zawieszą handel na jakiś czas :D... Choć wolę opcję o dużo % w górę
  • Re: EMT - Technicznie Autor: ~Jk [94.254.210.*]
    Technicznie to technika nie ma tu nic do rzeczy, duzi zrobia co zechca tylko nielicznym malym uda sie podczepic :/
  • Re: EMT - Technicznie Autor: ~dusza [37.47.161.*]
    Dnia 2019-09-19 o godz. 20:04 ~Jk napisał(a):
    > Technicznie to technika nie ma tu nic do rzeczy, duzi zrobia co zechca tylko nielicznym malym uda sie podczepic :/

Nie rozumiem w czym problem, możesz obkupić się w akcje na twoje możliwość w dowolnej ilości. Poziom wydaje ci się za wysoki? Czekaj dłużej, kupisz drożej !!jak będziesz chciał ją mieć w swoim portfelu. To typowa mentalność graczy bez doświadczenia. Jeszcze kilka dni i będzie drożej bo to spółka z przyszłościową branżą.
  • Re: EMT - Technicznie Autor: ~narcos [188.147.102.*]
    Kolego spędziłem na tej spółce dwa lata i gadki o przyszłościowej firmie mozesz sobie darowac. Tutaj jest rozgrywane na poziomie o którym drobni moga pomarzyć i prawda jest taka że ani technika ani fundamenty tutaj nie działają bo prezes robi swoje i ma gdzieś akcjonariat mniejszościowy. A co i jak robi to wie tylko sam. Jak ktoś lubi hazard to ELEMENTAL jest idealną spółką.
  • Re: EMT - Technicznie Autor: ~Jk [94.254.210.*]
    Ta :) zainteresowanych odsylam do arkusza zlecen
  • Re: EMT - Technicznie Autor: ~narcos [188.147.102.*]
    Nie takie rzeczy tu opowiadali ale każdy ma swój rozum. Ja tu wiszę od sierpnia 2018 po 1,6 i tyle tu bajek słyszałem o arkuszu zleceń, przejęciach fuzjach itp. itd. że ż....ć mi sie chce jak patrzę na tę spółkę a z Prezes to ..........
  • Re: EMT - Technicznie Autor: ~Bocian [83.25.109.*]
    1,6 to niedługo będzie oporem.
[x]
ELEMENTAL 0,00% 2,42 2020-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.