Wyniki, tak jak bylo zapowiedziane w wywiadzie z Prezesem, z powodu wstrzymania Valzeku oraz Salmexu na niektorych rynkach nie beda rewelacyjne. Valzek wrocil do obrotu. Mam nadzieje ze tak samo jak w Polsce sad powinien uchylic roszczenia odnosnie Salmexu w Niemczech. Nie chodzi o wyniki kwartalne, chodzi o umowe partnerigowa, ktora „ powinna byc podpisana w najblizszych miesiacach”
Znawco czy "ja" czy "xx" czy jakie tam masz jeszcze nicki. Twoje zachowanie jest tak zenujace ze brak slow. Po Twoich wpisach wygladasz na czlowieka tak upodlonego i tyle razy oplutego ze straciles zupelnie wiare w siebie i ponizasz sie tutaj dzien po dniu w ramach jakiegos samookaleczania a wszyscy Twoje wpisu kompletnie zlewaja wiec piszesz sam ze soba. Strasznie mi Ciebie zal.
Jestem (cierpliwym)akcjonariuszem Celiny,nadal wierzę w sukces tej spółki na bardzo trudnym rynku.Na spadkach akumuluję akcje.Nie można wykluczyć kontynuacji korekty po ogłoszeniu wyników,które jak wiemy będą z przyczyn obiektywnych gorsze.Pragnę wyrazić poraz kolejny swoją dezaprobatę dla forumowych trolli typu:ja,znawca i spółka oraz dla moderatora tego forum.Biedroń wam w ....
Kurs poszybował troszkę bez głowy na 51, potem była korekta na 45, teraz jest 40 z wizytą na 38. Nawet jeśli znowu zobaczymy 3 z przodu bo paru "inwestorom" przeszkodzą wyniki to myślę, że takich co chcą dokupić poniżej 40 jest dużo...i kurs będzie wracał do góry. Oczywiście wróżenie kursu to strzelanie kulą w płot, ale ja obstawiam, że armagedonu nie będzie. Przecież temat Valzeku jest już wyjaśniony a temat inhalatora zapewne będzie również za chwilę rozwiązany. Żaden prawdziwy i wierzący z spółkę inwestor nie powinien sprzedawać akcji dlatego, że akurat jeden raport będzie słabszy. Zresztą tutaj idzie gra o coś zupełnie innego, ale niektórzy chyba nie mają tej świadomości.