• Dziękuję wszystkim Autor: ~Mojżesz [37.248.167.*]
    za miesiące spędzone razem. Rezygnuję z tego scierwa ostatecznie. Właśnie wszedłem na poważnie w Dusta po dzisiejszej przecenie. Żegnam to forum i się przenoszę. Życzę wszystkim powodzenia.
  • Re: Dziękuję wszystkim Autor: vacarius [89.64.63.*]
    Odchodzi jeden akcjonariusz przychodzi kolejny. Czekam na akcje po 21,3
  • Re: Dziękuję wszystkim Autor: ~krs [212.96.54.*]
    ludzie przychodzą i odchodzą , życie .
    Dnia 2019-09-13 o godz. 13:02 ~krs napisał(a):
    > ludzie przychodzą i odchodzą , życie .

Zawsze raporty finansowe były tu na plus. Ale ostatnio potknęła im się noga. Choć na zbyt dużo się wycenili wchodząc na giełde. Macie nauczkę patrzcie na kapitalizacje!!! Na którą dziś patrze - 25 milionów. Czy dałbym 25 milionów za tą spółkę? W sumie są lepsze okazje ale nie można mieć przecież tylko jednej spółki. Duzo to już raczej nie spadnie a jeśli znów zaczną mieć każdy kwartał na plusie to urośnie.
    A po za tym podoba mi się główny akcjonariat. Trzech gości po tyle samo akcji - 218 000. Co trzy głowy to nie jedna!!! Nie jak na innych spółkach gdzie jest jeden prezes którego nikt nie może przekonać ze się myli.
    Myślę ze ta spółka ma szanse na spore wzrosty. Tylko nie wiem czy nie wchodzę za drogo.
    skoro piszesz WY , czyli , macie nauczkę to znaczy że nie ma cię w akcjonariacie , więc nie pisz że wchodzisz , chyba że wchodzisz tak by nie wejść .
    następny mądrala prawdopodobnie który służy radą,
    życie
    Dnia 2019-09-13 o godz. 13:36 ~krs napisał(a):
    > skoro piszesz WY , czyli , macie nauczkę to znaczy że nie ma cię w akcjonariacie , więc nie pisz że wchodzisz , chyba że wchodzisz tak by nie wejść .
    > następny mądrala prawdopodobnie który służy radą,
    > życie

Trochę jestem a troche mnie nie ma. Ale może będę, albo nie będę. To zależy od kursu tych akcji i innych.
    tak sobie myślę na przyszłość że lepiej jakby cię nie było , spadaj na inny papier tam się mądralizować .
    Dnia 2019-09-13 o godz. 13:49 ~krs napisał(a):
    > tak sobie myślę na przyszłość że lepiej jakby cię nie było , spadaj na inny papier tam się mądralizować .

Ale tu jest dobry gniot. A ja takie lubie kupować gdzy inni z płączem sprzedają.
    okay , namolny , rób co chcesz ,przecież to jeszcze wolny kraj.
    Dnia 2019-09-13 o godz. 14:57 ~krs napisał(a):
    > okay , namolny , rób co chcesz ,przecież to jeszcze wolny kraj.

Jeszcze. Może już się lepiej szykować na wojne i zamiast akcji na giełełdzie to zbierać złoto i srebro i kopać sobie schron przeciwatomowy.

to nie jest forum polityczne dla troli tylko finansowe dla konkretnej spółki , nowy jesteś więc nie wiesz. powstrzymaj cynizm , nerwy i inne . masz czym się z nami podzielić to proszę , nie to nie.
  • Re: Dziękuję wszystkim Autor: ~borewicz [188.146.182.*]
    Mojżesz - powodzenia, choć przeczucie podpowiada mi iż niewiele Ci zabrakło
    T-bul powinin zrobić gre o budowaniu schronu przeciwatomowego!!! Teraz jestem tego pewnien taka gra wyciągnie tą spółle z dołka.
  • Re: Dziękuję wszystkim Autor: ~Japan [37.47.48.*]
    Te nurek,na poważnie w dusta?po przecenie? No to gratuluję buhahaha
    Ja ngdy nie byłem za nurkiem tylko ze prezes wcisnął mi tego nurka w pysk zamiast reala2. No to cóż mi pozostało udawać ze to dobra gra.
  • Re: Dziękuję wszystkim Autor: ~Japan [37.47.48.*]
    Nie do Ciebie,do Mojżesza naskrobałem bo już płacze na forum the dust haha
[x]
TBULL 0,00% 3,70 2025-10-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.