Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  21,80 zł , zmiana od tamtej pory: -82,94%

Re: Dziękuję wszystkim

Dnia 2019-09-13 o godz. 13:02 ~krs napisał(a):
> ludzie przychodzą i odchodzą , życie .

Zawsze raporty finansowe były tu na plus. Ale ostatnio potknęła im się noga. Choć na zbyt dużo się wycenili wchodząc na giełde. Macie nauczkę patrzcie na kapitalizacje!!! Na którą dziś patrze - 25 milionów. Czy dałbym 25 milionów za tą spółkę? W sumie są lepsze okazje ale nie można mieć przecież tylko jednej spółki. Duzo to już raczej nie spadnie a jeśli znów zaczną mieć każdy kwartał na plusie to urośnie.
A po za tym podoba mi się główny akcjonariat. Trzech gości po tyle samo akcji - 218 000. Co trzy głowy to nie jedna!!! Nie jak na innych spółkach gdzie jest jeden prezes którego nikt nie może przekonać ze się myli.
Myślę ze ta spółka ma szanse na spore wzrosty. Tylko nie wiem czy nie wchodzę za drogo.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TBULL 0,54% 3,72 2025-10-22 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.