Ktoś dziś przed sesją napisał w wątku MMS o potencjalnych związkach PL GROUP z PU GROUP, o co chodzi?
Z komunikatu opublikowanego przez MMS wynika, że MMS obejmuje udziały w PU GROUP, ale nie ma pół informacji, że PU GROUP jest w jakikolwiek sposób powiązane z PL GROUP.
Dziwne to wszystko.
Patrząc na stronę internetową PL GROUP to ta spółka chyba nie ma nic wspólnego z Fintechem?
Nie ma co siać plotek. PLG chciało nawiązać współpracę z PUG ale jak widać na tym się skończyło. Za to MMS wykorzystało sytuacje. Dla nas lipa. Brawo Prezes.
Przeczytaj ostatnie zdanie z tego komunikatu i wtedy pisz o niewiedzy.
Jeżeli strony umowy nie uzgodnią warunków umowy sprzedaży do dnia 01.05.2019 powyższy list intencyjny automatycznie wygasa.
Jeszcze masz pytania???
Nie wiem o co Ci chodzi nie spozycjonowało się nawet pod Twoim postem a odpowiadasz. Jak przeczytasz wcześniejsze posty i treść komunikatu może zrozumiesz do kogo to było :)
Brawo Prezes Albin. Miał okazje życiową to zrobienia dobrej inwestycji to podpisał list intencyjny i spieprzył sprawę . A inni zarabiają. Pamiętać Prezes ma je jeszcze dwa listy intencyjne które zakończą się podobnie. Ktoś inny zrobi dobry biznes a tu się skończy na listach intencyjnych bo Prezes nie ma jaj.
No nie do końca. Mms póki co wydało kasę a nie zrobiło na transakcji. Plg jednak inwestuje póki co w swój biznes i to może być powód dla którego nie mają ciśnienia na lekkie wydawanie gotowki
src odpowiedz mi na pytanie po co spółka jest na giełdzie ? I jak się maja działania Prezesa Albina do budowania wartości spółki ? Aneks do aneksu listu intencyjnego ? Jak nie potrafi podpisać umowy to po co podaje takie informacje ?Zreszta walne podsumowujące działania Prezesa dało mu czerwona kartkę nie udzielając absolutorium.
Zdania co do spółki nie zmieniłem, dalej uważam że jest bardzo perspektywiczna i da zarobić i to sporo. Szkoda tylko, tej umowy z MMS. Niech się prezes obudzi bo takim działaniem, sam sobie szkodzi.