• Chcecie pieniądze od spółki, dobra... Autor: ~TakiJeden [37.47.220.*]
    ... Tylko czemu blokujecie własnej spółce możliwość dokapitalizowanie przez emisję

Jaki sens jest w takim działaniu i potem rozszczeniowosc finansowa, litości bezmozgi

Najlepsze... Zaraz ktoś napisze "jesteś jednym z nich" buhehe
  • Re: Chcecie pieniądze od spółki, dobra... Autor: ~veloptymista [5.60.118.*]
    To moze w statucie mogli sobie zapisac ze glowna dzialalnoscia beda emisje akcji ,nastepnie scalenia i kolejne emisje ? W okresie 5 lat od debiutu spolka pozyskala poprzez emisje ok .40 milionow Pln. Obecna kapitalizacja to niecale 2 miliony Pln. Jakis komentarz z twojej strony na ten temat? Emisja ktora zostala slusznie zablokowana przynioslaby raptem cos ok.1 miliona Pln , wiec jesli do wypelnienia obowiazkow informacyjnych brakuje im 1 miliona Pln , to powinni udac sie do Maxcomers po odsetki od przyjetych obligacji w zamian za akcje .
  • Re: Chcecie pieniądze od spółki, dobra... Autor: ~Hybrid [77.253.7.*]
    I dokładnie to kolega napisał. Robicie sobie z akcjonariuszy sponsorów. Skończyło się. Teraz zaczęliśmy działać i albo z waszej strony nastąpi zwrot pieniędzy które poszły na zakup akcji albo będą pozwy oraz kary wymierzone przez sąd wobec osób odpowiedzialnych za powyższą sytuację. Dodam że to nie są już żarty ponieważ jest to przestępstwo zagrożone karą pozbawienia wolności .
    Co do tej emisji tez mam watpliwosci czemu miala sluzyc?Moze chodzilo o przyklepanie ceny nominalnej na poziomie 0.20gr.?
    Co do tej emisji tez mam watpliwosci czemu miala sluzyc?Moze chodzilo o przyklepanie ceny nominalnej na poziomie 0.20gr.?
  • Re: Chcecie pieniądze od spółki, dobra... Autor: ~Hybrid [77.253.7.*]
    Dokładnie tak miało być. Działamy i mam nadzieję że wywalczymy swoje.
  • Re: Chcecie pieniądze od spółki, dobra... Autor: ~veloptymista [95.41.99.*]
    Tak na zakonczenie kolego z "mozgiem". Akcjonariusze nie chca zadnych pieniedzy od spolki, ani pieniedzy pana prezesa. Chca odzyskac wlasne pieniadze. Wedlug ciebie zablokowano emisje, a mnie sie wydaje ze to prawo nie pozwala na emisje akcji ponizej ceny nominalnej. Jesli chca drukowac po 0.20 to niech przeprowadza resplit, a nie jedna uchwala pozbawiaja 5/6 ceny nominalnej posiadaczy akcji Gdybys otworzyl wykres max .,wiedzialbys ze biorac pod uwage scalenie akcje na poczatku dzialalnosci spolki osiagnely poziom ok 25 Pln za sztuke. Moze tym "szczesliwym" posiadaczom akcji masz cos do powiedzenia?
  • Re: Chcecie pieniądze od spółki, dobra... Autor: ~TakiJeden [194.144.43.*]
    ... I tak w kółko gówno-burzy ciąg dalszy,buhehe

..."Mi się wydaje..." ale nie jesteś do końca pewien tego co piszesz buhehe
  • Re: Chcecie pieniądze od spółki, dobra... Autor: ~veloptymista [46.215.0.*]
    Buhaha to sobie porobisz jak dostaniesz wezwanie. Skoro posiadasz taka wiedze to moze wyjasnisz akcjonariuszom co sie stalo z 40 milionami Pln z poprzednich emisji . Patrzac na raporty w ciagu 9 lat dzialalnosci jako spolka akcyjna sprzedaz tez przynosila zyski. Wiec co sie stalo ze nagle prezes musi pozyczac 200 tys.Pln zeby zaspokoic zadania obligatoriuszy, a emisja na 900 tys. ma niby uratowac spolke? Na M-transie "zlosliwi akcjonariusze" tez cos zablokowali ,ze spolka zostala zawieszona ? Buhaha to swiadczy jedynie o tym ze brakuje ci kontrargumentow.
  • Re: Chcecie pieniądze od spółki, dobra... Autor: ~mnx [31.0.121.*]
    Ale jakie emisje ? Przeciez miał być skup niedowartosciowanych akcji zgodnie z uchwala zaproponowana przez Centurion czy jak ten smiec tam sie nazywal hahaha
[x]
MINOX 16,67% 0,07 2019-02-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.