CUDOWNA NOC po tym jak okazało się że Briju to wydmuszka. Kiedy wyszło na jaw, że dymanko inwestorów nie popłaca. Kiedy Brat Sławomir mówił, że rodzinka GRA tylko na spadkach. A Brat Tomasz nawala w kalkulator ile akcji własnych kupić, by utrzymać kurs. No CUDOWNA NOC. NIKOGO JUŻ NIE NABIERZECIE !!!!!!!!!!!!
Cudowna dziura bez dna. Każdy to wie. Ile nie wrzucisz do Briju to zysku nie będzie. Zapomnieli dać ten komunikat? ZAPOMNIELI. Dobre sobie. SAMI SOBIE. SAMI OD SIEBIE.
Adaśko. Ty się chłopie pisać naucz, bo błędy ortograficzne walisz, że wstyd. Inteligencji się widać nie da kupić. Wszystko co napisałem o Briju to szczera prawda, w każdym innym przypadku już by mnie tu nie było. I Sułtany w Briju wiedzą, że te informacje są z pierwszej ręki. A ,,Prezesy" strach obleciał, gdyż PRAWDA wyszła na jaw.
LIPA. Po prostu lipa. Ty Lucyferku to się zamartwiaj Panem Skarbówką, bo z tego co wiem to zagęszcza RUCHY. A i tą sprzedażą w sklepikach Briju co dosłownie leży. Wygooglowałem: BRIJU RUBICON . Coś niesamowitego.